financ Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Můj první nákup na Aukru byly Fortisky, domů mi přišly minihodinky o průměru 32mm a ciferníkem, který vypadal jako by ho ručně malovalo malý dítě (tipuju Inda). Spálil se tu snad každý.A jestli mají zezadu pěkný pouzdro a byly za rozumný peníz, tak to zas tak špatný obchod být nemusel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Nebuď na sebe tak tvrdej s tou sebekritikou,ono se to nejspíš stalo, nebo aspoň něco podobného každému z nás, a jak se říká když nejde o život jde o h...., počkej až tam šoupnu jak jsem si naběh u poláka, to se posměješ, a napíšu k tomu "jak jsem starej, tak jsem důvěřivej". Tak držím palečky ať seženeš origoČtu a stale se ucim napis jak jsi naletel at se neco podobneho nestane nekomu jinemu diky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 (upraveno) Aneb lekce jak nic nekupovat nic když si to člověk pořádně neporhlédne Sklíčko bylo tak pošrábaný, že bylo špatně vidět na ciferník Achjo!Ani natahovací korunka není originální. Je to nějaká atrapa. Upraveno 8. září 2014 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Čtu a stale se ucim napis jak jsi naletel at se neco podobneho nestane nekomu jinemu diky :-)Už jsem to hodil do rubriky Pro zasmáni-Aukro, tak si počti, ale je to spíš k pláči..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Tady si už někdo naběhnul na pěkný bastlík....., nevím jak ho varovat...viz http://aukro.cz/show_item.php?item=4579794943 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Už jsem to hodil do rubriky Pro zasmáni-Aukro, tak si počti, ale je to spíš k pláči.....Diky je to opravdu k placi :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Konečně jsem instaloval novou vložku lunety, tak je sem také dám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 (upraveno) A víc už nemámJedině kuže kovový tah v žádném případě k těmto krásným hodinkám nesedí . Upraveno 21. září 2014 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Tak jsem to dal konečně do kupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Pěkně. Udělej nám lepší, resp. větší fotku. Mám v plánu dát Igeny dohromady přesně jak je máš ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Tak jsem to dal konečně do kupy.Hmmm, klobouček. Pěkná sestavička.Co bude dál, potápěčský trio? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Zatím mam potapecske duo tedy hloubkomer a buzolu (fotky jsem tu kdysi kdesi daval) ještě mi chybi puvodni ES, mam pouze ES2012 coz se do te sady nehodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Zatím mam potapecske duo tedy hloubkomer a buzolu (fotky jsem tu kdysi kdesi daval) ještě mi chybi puvodni ES, mam pouze ES2012 coz se do te sady nehodi To máš skoro našlápnuto na kvarteto - busola, hloubkoměr, k tomu původní ES a Orlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Tak jsem to dal konečně do kupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Tak jsem to dal konečně do kupy.Šikovnej panáček, moc se mi to líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Nový přírustek a kupodivu prodejce nepsal ani NOS i když by si to zasloužily.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Nezasloužily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 NezasloužilyZasloužily, jsou ve stavu ,,klidně nos" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Zasloužily, jsou ve stavu ,,klidně nos" dlouho NOŠený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Nebo na nás tím označením někteří prodejci dělají dlouhý NOS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se