FreemanTKOZ Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 (upraveno) Pravda Upraveno 31. prosince 2016 uživatelem FreemanTKOZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Nacpu kvalitní kožený řemen 20mm na sport I, nebo je lepší tam dát 18mm?Než aby se tam vyloženě vaklal, třeba tu dvacítku i upravim. Nebo to tam dáváte bez úpravy?A nebo se ptám ve špatném vlákně? V tom případě se omlouvám.Já kupuju a dávám vždy 19mm a to včetně NATO. Cokoliv jiného mě vysloveně irituje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Přesně tak...kožený 20mm je v pohodě. Sám ho mam také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Já jenom, že ten 19mm neni tak běžný a nebo neni to co bych si představoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Já jenom, že ten 19mm neni tak běžný a nebo neni to co bych si představoval.Tady jich mají docela dost. http://www.watch-band-center.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Všechny lepší značky, individuálky a např. i eBay není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Jste hodní pánové, ale asi jsem měl hned na začátku jak koukám podotknout, že musím hledat u nás.My jsme se učili ve škole rusky a i to jsem už z 50% zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Jste hodní pánové, ale asi jsem měl hned na začátku jak koukám podotknout, že musím hledat u nás.My jsme se učili ve škole rusky a i to jsem už z 50% zapomněl. Tak to jsme na tom stejně. ;-) U nás si to nechat asi jen ušít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Něco málo je i v tuzemsku ... http://www.strapshop.cz/hledani/?search=19+mm&x=0&y=0#search=19+mm&catid=0&sort=pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Jak píše Miroslávek - pár kousků je i u nás: http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=řeminek+hodinkám+19mm&min=&max=&o=3https://hodinar-frydl.sluzby.cz/vyhledavani?text=19mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Chce to ale řezat decentně.Já to vzal moc a štve mě to. Ok. U tužších jsem vždy radši trochu seřízl - nebyl jsem si jist jak to bude dlouhodobě, ať neutrpí chromované pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Souhlas... a hlavně rovně, jinak vykouknou stěžejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 radost ze včerejší akvizice stále přetrvává ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Ta černá datumovka je super. Asi si je taky nechám udělat. Na kolik teď vyjde standardní kousek když mám jen strojek?Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Úplný základ cca 12tis Kč, ale to bylo začátkem minulého roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Úplný základ cca 12tis Kč, ale to bylo začátkem minulého roku.Začátkem minulého roku (leden) jsem dělal kompletní renovaci. Stála 12k, ale rozhodně to základ nebyl.Teď už to bude ale asi pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Třeba je taky vytáhnout do zimy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Vidím hodinky v srsti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Vidíš, že vidíš... zimní verze ) Příště učešu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Hodinky parádní včetně obou svetru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se