Doriaan Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Náhodou jim sluší, od kud ji máš?
Primoš Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Vypadají dobře, ale asi bych je tou alu lunetou nedegradoval.
Jeronimo Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Náhodou jim sluší, od kud ji máš?Z podobných vintage hodinek. Vypadají dobře, ale asi bych je tou alu lunetou nedegradoval.Je to plast a už je sundaný. Igenovská luneta je v tomto případě s kvalitou mnohem výš.
Jeronimo Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Konečně........ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Nechceš mi dovalit prodloužit ten tah, jsem posranej se do toho pustit. :-DD
Borisslos Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Ahoj vám všem,dnes jsem získal od kamaráda mého otce tyto krásky a jsem za ně fakt moc rád. Akorát tah je krátký a zamlžily se. Stejně půjdou k hodináři. Ale nejdřív pod stromeček. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doriaan Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Vypadají, že jsou i celkem zachovalé. Gratulace. Už mám take jedny doma konečně, ale ne v tak pěkném stavu.
Borisslos Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 A to jsem vůbec nevěděl, co přinese. Náhoda. Taková vánoční. :-) Vypadají celkem "origo". Ale asi se zpožďují.
Primoš Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Nějakou pětku to bude chtít zainvestovat a mohli by se mít k světu.
Borisslos Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Tak tak, počítám s tím. Poradíte někdo, kam s nimi v Ostravě? Díky moc za info.
Nowis Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Šlo by i foto zadní části? Zepředu působí opravdu pěkně.
Skarohlid Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Sklo si rozleštiš sám, nic na tom není a co se týče vodotěsnosti zkusil bych Aleše na Stodolní, nebo hodináře ve Vítkovicích kousek od Mírového náměstí. Jinak moc pěkný kousek.
Fajkus Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Gratuluji k prvnímu kousku. To je teprve začátek. Vítej . Pokračování pocítíš na vlastní kůži. Není třeba to rozepisovat
Borisslos Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Foto zadní části zde. Aleše na Stodolní neznám, ale najdu ho. Sklo rozleštím jak? Ať to zbytečně nezprasím. A dotaz k lunetě - jde normálně sundat? Drží tam fest, mám strach ji moc přemlouvat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se