mischa Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 ano, černo- černé jsou klasika a také nejhezčí. Ty ale stačí sehnat středně ojeté a při nošení taková patina vůbec nevadí. Ale když máš modré, nech je modrými býti. A nesouhlasím, že by nový cifr nějak super svítil, spíš naopak, je to dost bída. Stačí porovnání s čímkoli, co se dnes vyrábí a mělo by svítit, vše je lepší, snad kromě Poljotů..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Pánové, tak vám všem moc díky za názory a za připomínky, beru si k srdci Vaše zkušenosti a názory, hodinky zítra balím a odešlu s tím, že jsem přehodnotil svoje rozhodnutí, takže: Ciferník nechávám původní,, nechám tam dát bílý ručičky, bílou lunetu s modrýma indexama a dýnko to původní, co se dávalo, tedy neprosklený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 No já si na svých 'renovacích' průhled dělat nechal. Protože když už to bastlit, tak pořádně Nakonec Sportů v původním stavu mám vícero, i na nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Moje první IGENy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Moje první IGENy Moc hezké, jen ěkoda toho přechromovaného pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2010 Moc hezké, jen ěkoda toho přechromovaného pouzdra. Přesně tak, moje Igeny s přechromovaným pouzdrem už jsou od včerejška na cestě do Eltonu, když je "můj" hodinář prohlížel, tak konstatoval, že to přechromování pouzdra je celkem dost velký zvěrstvo, protože to trochu odnesl závit a on měl problémy po kontrole kondice strojku se zpětným našroubováním dýnka, navíc vyžraný prolákliny tam zůstaly, jen to byly takový zaoblený lavory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2010 Už jsem si toho taky vědom, že přechromování stojí za prd. Chybami se člověk učí:-) příště budu chytřejší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2010 Jedna fotka na rozloučenou - tyhle už u mne nechtějí být, našly si nového páníčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2010 Jedou ke klokanum?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2010 Jedou ke klokanum?? Co se mně týče, tak je to skoro stejně daleko - už budou mimo můj šuplík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 Třeba ti za to přistane nějaký vánoční dárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Vcera se mi prihodila takova zajimava vec. Byl u nas malovat znamy malir. Kdyz videl na monitoru jak tady prohlizim hodinky, rika mi, takove mam taky, uz je nenosim, dam ti je zadarmo.....Tak je mam, dal jsem mu za ne alespon lahev dobreho cerveneho. Jsou celkem hezke, vypadaji lip, nez na fotkach, ktere jsou hodne zvetsene a priostrene. Pouzdro urcite pouziji na nejake PS 2.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Rád bych se pochlubil s novým a docela zajímavým přírůstkem. Podařilo se mi zakoupit jedny z těch prvních Igenů, které mají mít dle našich stávajících vědomostí lesklý ciferník, bombírované ručky / stejné, jako Orlíky, nebo Elton Sporty/, korunku stejnou, jaká patří do Sportů 2.1, tedy ta zakulacená a stroj s třetišroubkem a kovovou lunetu. Korunka je běžné zboží, lesklý ciferník není tak velká vzácnost, zato ručky a luneta ano. Hodinky měly normální korunku a lunetu z Igenů, největší devizou byly ručky ve velmi dobrém stavu. Ciferník byl slušný, ale ty lesklé jsou velmi háklivé na poškrábání, vrstva barvy je měkká a jaksi trochu lepící, nevím, co je to zač. Na ciferníku bylo několik perfektních otisků prstů viditelných na první pohled, pokoušel jsem se je odstranit, ale neúspěšně, náhrada za jeden z mých lesklých cifrů byla snadná, nicméně stav stále nebyl ideální. Zakoupil jsem tedy lesklý cifr NOS, který jsem do hodinek implantoval. Výměna korunky nebyla těžká, nicméně natahovací hřídel se mi zdá v kombinaci s korunkou o cca 0,2 mm kratší, než běžná Igenová a stále nejsem úplně přesvědčen, že to je táž korunka, jako u Prim Sport 2.1...I při úplném zamáčknutí korunky k pouzdru hodinky nešly natahovat, ale stále přeřizovaly čas, ale při mírném vyšroubování korunky z hřídele už to fungovalo, náprava tedy nebyla složitá. Lunetu jsem zatím dal normální Igenovou, takže je namístě, že i touto cestou poptávám tu originál kovovou. Tady je současný výsledek, ze kterého mám už teď velkou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 taky přidám jedny omlouvám se dopředu za kvalitu fotky (mobil toho moc neumí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 taky přidám jedny omlouvám se dopředu za kvalitu fotky (mobil toho moc neumí) Renovace z Eltonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Renovace z Eltonu? ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Rád bych se pochlubil s novým a docela zajímavým přírůstkem. Podařilo se mi zakoupit jedny z těch prvních Igenů, které mají mít dle našich stávajících vědomostí lesklý ciferník, bombírované ručky / stejné, jako Orlíky, nebo Elton Sporty/, korunku stejnou, jaká patří do Sportů 2.1, tedy ta zakulacená a stroj s třetišroubkem a kovovou lunetu. Korunka je běžné zboží, lesklý ciferník není tak velká vzácnost, zato ručky a luneta ano. Hodinky měly normální korunku a lunetu z Igenů, největší devizou byly ručky ve velmi dobrém stavu. Ciferník byl slušný, ale ty lesklé jsou velmi háklivé na poškrábání, vrstva barvy je měkká a jaksi trochu lepící, nevím, co je to zač. Na ciferníku bylo několik perfektních otisků prstů viditelných na první pohled, pokoušel jsem se je odstranit, ale neúspěšně, náhrada za jeden z mých lesklých cifrů byla snadná, nicméně stav stále nebyl ideální. Zakoupil jsem tedy lesklý cifr NOS, který jsem do hodinek implantoval. Výměna korunky nebyla těžká, nicméně natahovací hřídel se mi zdá v kombinaci s korunkou o cca 0,2 mm kratší, než běžná Igenová a stále nejsem úplně přesvědčen, že to je táž korunka, jako u Prim Sport 2.1...I při úplném zamáčknutí korunky k pouzdru hodinky nešly natahovat, ale stále přeřizovaly čas, ale při mírném vyšroubování korunky z hřídele už to fungovalo, náprava tedy nebyla složitá. Lunetu jsem zatím dal normální Igenovou, takže je namístě, že i touto cestou poptávám tu originál kovovou. Tady je současný výsledek, ze kterého mám už teď velkou radost Moc pěkný kousek Mischo, gratuluji, ty bombírované ručky jsou už dnes nesehnatelné . Do výčtu originálních prvků úplně prvních IGENů bych doplnil ještě orlíkovský pásek černé barvy (stejný jako na Elton Sport) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Tak já taky přidám přírůstek do mé Igení rodinky: Bohužel vedle té Mischovo parádičky to vypadá jako chudý příbozný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Bohužel vedle té Mischovo parádičky to vypadá jako chudý příbozný. Náhodou, spousta lidí nemá ani tyhle, barevná kombinace nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se