Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

Tak hrdě hlásím, že igeny jsou doma, respektive byly tady asi 40 let, jen bylo třeba otevřít to správný šuple :clap: . Stav zatím hodně nálezový, ale bude stačit výměna lunety a přeleštění skla a budou ok.

Gratulace k úlovku. Pochlub se potom s fotografiemi v nálezovém stavu a stavu porenovačním!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem se konečně dočkal a přišly mi renovované Igeny. Do Eltonu jsem je odesílal 21. 12. 2010, renovační práce trvaly - jak bylo řečeno - slíbené 3 měsíce. Takže se kochám a poslouchám tikot.....

post-13018-083844400 1300792322.jpg

post-13018-056370200 1300792382.jpg

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem se konečně dočkal a přišly mi renovované Igeny. Do Eltonu jsem je odesílal 21. 12. 2010, renovační práce trvaly - jak bylo řečeno - slíbené 3 měsíce. Takže se kochám a poslouchám tikot.....

:thumbsup_anim:

Vypadají moc pěkně. Jen ty ručky jim v Eltonu moc nejdou - minutovka leštěná a hodinovka a vteřinovka ne - dle mého je to šlendrián a asi bych chtěl nápravu. :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

:thumbsup_anim:

Vypadají moc pěkně. Jen ty ručky jim v Eltonu moc nejdou - minutovka leštěná a hodinovka a vteřinovka ne - dle mého je to šlendrián a asi bych chtěl nápravu. :sad01_anim:

Díky a díky za upozornění, já jsem si toho v euforii ani nevšimnul, ta makrofotografie to totiž dost zvýrazní.

Odkaz ke komentáři

...jak to můžou pustit ven :(

Měl jsem připravený polovrak Igenů na renovaci a právě kvůli těmhle chybkám jsem ho nedávno přenechal jednomu kolegovi. Já na to kašlu - vymýšlet si barvičky a vzhled, pak se tři měsíce těšit a pak to honit po reklamacích a mít po radosti? :wallbash: To radši nic.

Odkaz ke komentáři

Ona ta veliká fotka asi tu ve skutečnosti nejspíš malou odchylku hodně zvýrazní. Jsou krásný a ten strojek je jak novej.

Takový hodinky do smrti neunosíš :).

Spíš je škoda té nezabrané korunky- vejde se pod lunetu bez problémů, nebo o ní zadrhává?

díky, ta korunka je v pohodě, o lunetu nezadrhává, má vůli.
Odkaz ke komentáři

Pekne ti je vymazlili tak nakonec sis nechal dat novej cifr? Kdyby ses chtel toho stareho zbavit tak dej vedet. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Pekne ti je vymazlili tak nakonec sis nechal dat novej cifr? Kdyby ses chtel toho stareho zbavit tak dej vedet. :smile_anim:

Ten novej cifr byl na základě konzultací přímo s Eltonem. A co se týká toho starýho, tak posílám SZ

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...