Popelář Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Trochu opelichané ale zato originál . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 Tak se kochám a kochám, no už mají něco za sebou holky, tak přemýšlím, které na renovaci??? Vraky ne a ne sehnat, tak půjdou jedny z těchto dvou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 Tak se kochám a kochám, no už mají něco za sebou holky, tak přemýšlím, které na renovaci??? Vraky ne a ne sehnat, tak půjdou jedny z těchto dvou...Ušetři je. Chceš vrak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 píšu SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Tak přidám jedny moje igeny. Přesněji "ty moje jedny igeny" :-) koupené na jaře zde na fóru. Pouzdro je docela pěkné, akorád ciferník byl poměrně K.O. V létě jsem díky jednomu šlechetnému členovi získal zanovní ciferník a myslel jsem, že to bude stačit... no, teď už si nějakou dobu říkám, že ty ručky tam nějak nesedí, pak že ta luneta má trochu odrbanou stupnici a taky že ten pásek, i když není vyloženě špatný, že by se dal sehnat také lepší... Dilema tedy je jestli:a.) nechat jak je - bílé ručky / černá luneta (a pokud nechat lunetu, tak jestli je lepší tato odrbanější vložka nebo nová (elton) leč neorigo.b.) dát bílou novou elton lunetu a stávající ručky nechatc.) dát niklované ručky a černou lunetu; pak nastává ještě dilema viz. výše - zda čená stávající luneta nebo nová černá.(nová luneta samozřejmě pokud ji seženu) Co vy na to?(hlavně mi neraďte, abych si pořídil další černé igeny :-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Za mně - nechat ručky a bílou lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 To malým písmem v závorce je správně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 bile rucky = bila luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Jak psal Honza manta, ručky bych nechal a dal komplet novou lunetu/kovovou/ s bílou vložkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 eh, ještě upřesním, novou lunetou jsem myslel jen tu vložku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 (upraveno) Tak mi to nedalo a k vanocum jsem si nadelil jedny cerne na netradicnim "perovem" reminku.Trpi sice neduhem zastavovani se (krome vterinovky) v okamziku preklapeni datumu, ale to budu jeste resit. Kazdopadne musim rict, ze me hodne prekvapil "reminek" na principu dvou per proti sobe. Puvodne jsem myslel, ze pujde pryc, ale po par dnech musim rici ze je super pohodlny. Diky podlozce na pasku je pouzdro v peknem stavu. Mam je rad a si si je necham... ----edit chybka---- Upraveno 15. ledna 2013 uživatelem Borodov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Tož gratulace! A ten pérový řemínek je asi dost rarita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Dekuju! Jeste pridavam malou fotku od prodejce, kde je videt pouzdro (a spinavy reminek...). Je opravdu minimalne "jete". To mi dela asi nejvetsi radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 (upraveno) To je ruský pásek/náramek k Pobědám. Jeden jsem vyhodil, byl špatnej, a teď jsem dva koupil, bo ho chci. Ale nemají bohužel tu část, co se upíná na hodinky, jen ten vlastní náramek. Tak až ho budeš vyhazovat, rád si ho vezmu. :-) Narovinu, na igeny se naprosto nehodí. Je to 16mm, igeny jsou 19mm. Že kluci? :-) Upraveno 16. ledna 2013 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 Tak jsem udělal dvě večerní. Tyhle krásky už se mi na ruce drží 2 měsíce v kuse, což je dost. V poště tedy očekávám něco nového, spíš tedy staronového, ale třeba vyhrají zas IGEN . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 To je ruský pásek/náramek k Pobědám. Jeden jsem vyhodil, byl špatnej, a teď jsem dva koupil, bo ho chci. Ale nemají bohužel tu část, co se upíná na hodinky, jen ten vlastní náramek. Tak až ho budeš vyhazovat, rád si ho vezmu. :-) Narovinu, na igeny se naprosto nehodí. Je to 16mm, igeny jsou 19mm. Že kluci? :-) Ahoj, diky moc za upresneni. Musim rici ze opravdu sedi perfektne. Mas pravdu ze k tem hodinkam se nehodi. Myslim ze "piskove" Igeny by mu slusely vice... musim se po nejakych podivat Da se nekde podobny sehnat? Treba i v jinych barvach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 Tady je (tedy byl) na mejch Pobědách: Jinak jsem ho teď mám doma v hnědé a béžové. Sehnat se celkem dá, už jsem ho viděl za půl roku asi 5x na nějakejch hodinkách na aukru. Je to docela vtipný patent, ale je vhodný třeba na nějaké jo staré primky, třeba cal. 50 (i když ty jsou 18mm a ne 16mm), ale na ty sporty je to takový fakt divný... no, možná černý, pokud se teda vůbec dělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Měřil jsem rezervu chodu mých Igenů. Výsledek: Modré: 40 hodin 13 minut. Černé 38 hodin 7 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 To je jak výzva k závodu! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 To je jak výzva k závodu! :-) OK a ještě navrhuju měřit přesnost, taky se do toho pustím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se