Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

Nevím na koho je ta narážka ohledně PS III zda na Honzu.Mantu nebo na Valjouxe ale Já jsem si řekl PS I a PS II a dost.

Jinak se omlouvám za velikost přílohy, zatím se v tom plácám. Právě včera jsem odeslal 3 x příspěvek jinam než jsem chtěl.

JJ klasická fáze 2 - ZAPÍRÁNÍ biggrin.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, bylo to na tebe. Náhodou, PS III je vyzrála derivace předchozích modelů sportů a shrnuje to nejlepší jak v oblasti designu, tak techniky.... Fakt do nich nejdeš? :-)

Dovoluji si zdvořile nesouhlasit - proč asi se jim říká pseudo nebo quazy sporty - dle mého proto, že to je parodie na klasické sporty. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak nesmí, nebo jich máš málo ???

No, prostě nesmí, takže jich mám fakt málo, no, co je na tom nepochopitenýho, prostě jich ke mně pár proniklo vlastně tak nějak proti mojí vůli a přes soustředěný odpor, ty bazárky a antičky si prostě udělaly svoje, no. Ale ve sbírce je vlastně nemám, jen tak nějak vedle, a nehodlám je hromadit, maximálně kdyby se mi některý fakt moc, moc líbily, nebo kvůli dílům...

Odkaz ke komentáři

No, prostě nesmí, takže jich mám fakt málo, no, co je na tom nepochopitenýho, prostě jich ke mně pár proniklo vlastně tak nějak proti mojí vůli a přes soustředěný odpor, ty bazárky a antičky si prostě udělaly svoje, no. Ale ve sbírce je vlastně nemám, jen tak nějak vedle, a nehodlám je hromadit, maximálně kdyby se mi některý fakt moc, moc líbily, nebo kvůli dílům...

Jasně, žádná sbírka, jen aby jsi měl doma vzor toho, co nechceš - aby jsi to příště poznal. Mám to téměř stejně.

Odkaz ke komentáři

Tak se musím pochlubit s novým řemenem na mých Sportech.

Nedávno jsem je tady koupil, byla na nich fajn guma, ale když byl v prodejním vlákně řemen tak jsem neváhal,myslím, že se k nim hodí.

Pár rychlých fotek:

post-3398-030561800 1362086635.jpgpost-3398-084137700 1362086649.jpg

post-3398-008947300 1362086663.jpg

post-3398-038841400 1362086807.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak další upgrade mých igenů, na bílou lunetu. Stará (černá) byla na pár místech oloupaná a když už jsem šel do nové, zvolil jsem bílou, jelikož jsou tam bílé ručky. Děkuji tímto ještě jednou jistému váženému členovi, jehož nebudu radši jmenovat... on už stejně nic nemá, takže byste mu psali zbytečně. :-)

Stará vložka lunety šla dolů lehce a bez poškození, takže si ji opravím a bude jedna náhradní na případné další igeny. Poznatek k té nové vložce - je potřeba ji tam narvat napoprvé, jinak si odrbete kraje. No, aspoň vypadá autenticky :-)

Druhá věc - čistit chod lunety není vhodné, pak se luneta otáčí moc lehce. Asi tam budu muset nějakou špínu hodit zpět :-)

Bílá luneta, zvlášť funglovka, je na černých dost kontrastní; je otázka jestli je to lepší, ale celkově ty hodinky docela oživly a jsou na ruce dost vidět. Potenciální stav "socka, která je vyhrabala někde na půdě" je na 100% pryč a okolí je teď jasné, že teď jsem "sběratel" :-)))

post-22024-053794600 1362173656.jpg

Odkaz ke komentáři

V Ječný v papírnictví prodávají za 160,- bílou lakovou fixu a když vložku vyndáš, tak to s ní krásně opravíš a napodruhé už tam jde snadno a bez poškození. Občas nemusí špatné to napatlat rovnou dopředu - může to pak být odolnější oděru, asi to příště vyzkouším. Vypadají krásně - sluší jim to.

No a abych nebyl úplně OT

post-5320-085997500 1362174476.jpg

Edit: doplnění

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

No to tedy nevím... zase to vyndavat. Při svý šikovnosti to odrbu jak při vyndavání, tak nandavání zpět a jako bonus ji zlomím :-)

Leda jako prevence proti dalšímu loupání v budoucnu, ale to se loupat nebude, ne?

Jo a kde je v Ječný to papírnictví? Jak mají ty výtvarné potřeby - barvy na malování (olejovky, tempery, akvarely) atd.- po pravé straně směrem dolů?

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...