JZED Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Anebo ma jen jedny a zbytek je fotomontaz :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Rozhodně bíla :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Omlouvám se. P1010429.jpg P1000020.jpgTak to mně moc nepomohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Honzo ty máš tu první fotku zrcadlově otočenou? Nápisy jsou pozpátku.. :-) Asi jo - ani jsem si nevšiml. No parada. Jeste puvodni Elton Sporty a vzestupnou plechovou lunetu a myslim ze je mas vsechny :-) Původní ELTONy tam jsou, jen s tím vyšším číslem a tím pádem ciferníkem PRIM sport. Ty druhé taky přibydou. A plechovou lunetu mám taky, jen ještě v době focení nebyla kompletní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 (upraveno) hele a co Sport I. v automatu, myslím,že jedny máš ? Upraveno 14. července 2014 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Musím skromně připustit, že dvoje mám. Ty v nerezu jsou původní Elton bastl a ty letecké je můj vlastní bastl s kalibrem 96 a dýnkem z citizenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Dnes jedny v původním stavu na nato strapu, který jim prostě sluší Fotka s mírným efektem pro zvýraznění, tak snad se bude líbit... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Dnes jedny v původním stavu na nato strapu, který jim prostě sluší Fotka s mírným efektem pro zvýraznění, tak snad se bude líbit... IMG_20140718_084530.jpgEdit: té šejdrem lunety si všímám až teď.. Večer jsem s ní točil a nedotočil zdá se :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Nicméně, je-li to původní stav, tak jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti84 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Zdravim mistni Primagory a dekuji za super vlakno plne krasnych fotek. Po ctyrech letech jsem se konecne rozhoupal a objednal jsem si z Eltonu dily pro renovaci mych Igenu. Nez ke me dorazi, chtel bych trochu poladit vzhled strojku. Libi se mi modrene sroubky a mozna bych nekterou cast nechal i pozlatit. Mohli byste mi doporucit nekoho, kdo by to zvladnul? Nejlepe z okoli Brna, ale neni podminkou. Jo a kdyz tady pro inspiraci vlozite fotky vasich strojku tak se taky zlobit nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Tak dneska nový červený přírůstek, dostal Rios a šel na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Zdravim mistni Primagory a dekuji za super vlakno plne krasnych fotek. Po ctyrech letech jsem se konecne rozhoupal a objednal jsem si z Eltonu dily pro renovaci mych Igenu. Nez ke me dorazi, chtel bych trochu poladit vzhled strojku. Libi se mi modrene sroubky a mozna bych nekterou cast nechal i pozlatit. Mohli byste mi doporucit nekoho, kdo by to zvladnul? Nejlepe z okoli Brna, ale neni podminkou. Jo a kdyz tady pro inspiraci vlozite fotky vasich strojku tak se taky zlobit nebudu. Tvůj strojek může vypadat třeba takhle 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Záleží na vkusu každého soudruha,ale zlatá barva na strojku ve mě evokuje snobárnu do které za A/ Prim nepatří a za B/ Nelíbí se mi to.To raděj klasiku s modřenými šroubky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 (upraveno) mě se to zas líbí a žádnou snobárnu v tom nevidím. Tady v hodinkách.A přidám i chudší verze Upraveno 30. července 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Tu poslední fotku jsem už někde viděl :-) Tak se mi to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti84 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Myslím, že jsem tady na fóru viděl verzi s modřenými šroubky a zlacená byla jenom ta část, ve které jsou tři šroubky, je to možné? Před celopozlacenou verzi bych dal přednost pouze modřeným šroubkům, sedne mi to na sporty více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Kombinace zlato / nikl, nebo co to je, mi přijde nepatřičná. Za mne je to buď- anebo, do kombinace bych určitě nešel. A modřené šroubky dělají parádu na obou verzích.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Tu poslední fotku jsem už někde viděl :-) Tak se mi to líbí. To bude tim, ze jedny hodinky jsou tvoje :-). S mym puvodnim francouzskym dynkem. Myslím, že jsem tady na fóru viděl verzi s modřenými šroubky a zlacená byla jenom ta část, ve které jsou tři šroubky, je to možné? Před celopozlacenou verzi bych dal přednost pouze modřeným šroubkům, sedne mi to na sporty více.Nebyly to Sectovy s gravirovanym letopoctem? Material je niklovana mosaz, jak do toho neco vyryjes, bude to vypadat zlaty. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Vidím,že David má ve svých fotkách a hodinkách opravdu pořádek.Ještě bych je potřeboval u Jirky trochu poladit,ale nějak momentálně to není priorita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se