bohus76 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Vypadá to dobře a myslím, že dokonce k černému ciferníku MS mají byt bílé ručky. Na kolik teď vyjde nerez pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 5650 kč + DPH s laserem vypálenými nápisy na víčku. Frézování nápisů na víku je +2800 kč. Takže za tohle pouzdro to dělá sumosumárum 8500 s poštovným a balným včetně DPH. Mno, žádná láce to není, ale furt to vyjde levněji, než si je jít koupit do Panské pasáže, žeano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 (upraveno) 5.370 (korunka, luneta,armov., tesneni, plne viko) a 7.270 s pruhlednym dle mych info z listopadu edit: Perun byl rychlejsi, tak asi zdrazili Upraveno 12. prosince 2014 uživatelem JZED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Mohli byste, pánové, dát tip na to, kde kpujete řemeny?Zahálí mi už delší dobu dvoje igeny, černé (eltony) a červené, v krabičce... Už jsem byl v x shopech, ale nic extra jsem nenašel.Může být silikon (preferuju) nebo kůže. Tah / mesh asi ne, nechci je zbytečně škrábat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 5650 kč + DPH s laserem vypálenými nápisy na víčku. Frézování nápisů na víku je +2800 kč. Takže za tohle pouzdro to dělá sumosumárum 8500 s poštovným a balným včetně DPH. Mno, žádná láce to není, ale furt to vyjde levněji, než si je jít koupit do Panské pasáže, žeano......nebo do Ostravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim_1967 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Zdravím Primkárov, ... vedel by ma niekto nasmerovať alebo mi poradiť ? ... mám Prim Sport 1 ... jedny majú číslo na víčku a druhe nie, dá sa podľa tohto čísla zistiť rok výroby - 0000513 - vďaka za akúkoľvek nitku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Číslo na víčku nic neříká - je to označení pro armádu, ale měly by být z roku 1971. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Zdravím Primkárov, ... vedel by ma niekto nasmerovať alebo mi poradiť ? ... mám Prim Sport 1 ... jedny majú číslo na víčku a druhe nie, dá sa podľa tohto čísla zistiť rok výroby - 0000513 - vďaka za akúkoľvek nitku.Ty s číslem na víčku mě zajímají, je na cifru nápis PRIM? Hodíš prosím foto? Jaké mají ručky? Je to další střípek do skládačky kterou se zaobírám delší čas. Klidně SZ. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim_1967 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Zajtra sa pokusím k tomu dostať a niečo nafotím, ale ako pozerám, tak pozerám, .... nikto nič nepíše, žeby nikto nemal s číslovaním skúsenosti ( okrem názoru, alebo je to fakt, že to bolo pre armádu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 dodej foto, a pak se uvidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Zajtra sa pokusím k tomu dostať a niečo nafotím, ale ako pozerám, tak pozerám, .... nikto nič nepíše, žeby nikto nemal s číslovaním skúsenosti ( okrem názoru, alebo je to fakt, že to bolo pre armádu).Manťák odpověděl jasně- má pravdu, je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim_1967 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 FOTKA .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 FOTKA .... Díky. Ale je to divné - měly by tam být bombírované ručky a lesklý ciferník. Tohle na to nevypadá. Nešlo by to nafotit nějak líp, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim_1967 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 hm ... neviem čo znamená... bombirované ... skúsim urobiť iné fotky za denného svetla ... ale s foťákom za 80 eur to asi lepšie nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Bombírované je myšleno, že jsou v podélné ose prohnuté do oblouku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim_1967 Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Ešte jedna fotka ..., lepšie to už nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 (upraveno) Další armádní výměna? V armádě zůstalo číslovaný dýnko, originální Elton Sporty byly nahrazeny civilní verzí a zbytek putoval do civilu Upraveno 18. prosince 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Další armádní výměna? V armádě zůstalo číslovaný dýnko, originální Elton Sporty byly nahrazeny civilní verzí a zbytek putoval do civiluTakhle myslíš že to bylo ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 (upraveno) Byls na vojně? Asi víš jak to tam fungovalo.Jedny hodinky z takovýhle výměny mám doma, číslovaný dýnko na Igenech s barevným ciferníkem. A znám jednoho, co tam místo Orlíků strčil dvojkový Sporty. Upraveno 18. prosince 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se