Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

5650 kč + DPH s laserem vypálenými nápisy na víčku. Frézování nápisů na víku je +2800 kč. Takže za tohle pouzdro to dělá sumosumárum 8500 s poštovným a balným včetně DPH. Mno, žádná láce to není, ale furt to vyjde levněji, než si je jít koupit do Panské pasáže, žeano...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5.370 (korunka, luneta,armov., tesneni, plne viko) a 7.270 s pruhlednym dle mych info z listopadu

edit: Perun byl rychlejsi, tak asi zdrazili

Upraveno uživatelem JZED
Odkaz ke komentáři

Mohli byste, pánové, dát tip na to, kde kpujete řemeny?

Zahálí mi už delší dobu dvoje igeny, černé (eltony) a červené, v krabičce...

Už jsem byl v x shopech, ale nic extra jsem nenašel.

Může být silikon (preferuju) nebo kůže. Tah / mesh asi ne, nechci je zbytečně škrábat.

Odkaz ke komentáři

5650 kč + DPH s laserem vypálenými nápisy na víčku. Frézování nápisů na víku je +2800 kč. Takže za tohle pouzdro to dělá sumosumárum 8500 s poštovným a balným včetně DPH. Mno, žádná láce to není, ale furt to vyjde levněji, než si je jít koupit do Panské pasáže, žeano...

...nebo do Ostravy   :lol2:

Odkaz ke komentáři

Zdravím Primkárov, ... vedel by ma niekto nasmerovať alebo mi poradiť ? ... mám Prim Sport 1 ... jedny majú číslo na víčku a druhe nie, dá sa podľa tohto čísla zistiť rok výroby  -   0000513  - vďaka za akúkoľvek nitku.

Ty s číslem na víčku mě zajímají, je na cifru nápis PRIM? Hodíš prosím foto? Jaké mají ručky? Je to další střípek do skládačky kterou se zaobírám delší čas. Klidně SZ. Dík.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...