zekon7302 Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Schválně, kdo pozná rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Nevím určitě, ale ty první mají novodobý plast, co už není tak vypouklý jako původní starý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Ty s nima spáruješ jo, čistá práce to musí bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Nevím určitě, ale ty první mají novodobý plast, co už není tak vypouklý jako původní starý?Šikovný , mně se nelíbilo to nové sklo, ale vyměnit to, podruhé už ne, moje nervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Jsem rád že to někdo vyfotil, přesně toto nízké ploché sklo jsem koupil v Parexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Jsem rád že to někdo vyfotil, přesně toto nízké ploché sklo jsem koupil v Parexu.No ono to není parexo, tohle je z původních Sportů, a právě že není ploché. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Schválně, kdo pozná rozdíl. DSC_0501.JPGDSC_0507.JPGCo máš za foťák,že máš tak krásné fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Co máš za foťák,že máš tak krásné fotky?To nebude jen foťákem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Co máš za foťák,že máš tak krásné fotky?Obyčejný Nikon D3200, plus nějaká základní úprava, viděl jsem i lepší fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Možná jsem se nepřesně vyjádřil, v Parexu jsem koupil úplně stejné sklo jako je na původních Igenech, na rozdíl od renovačního z Eltonu které je vyšší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Obyčejný Nikon D3200, plus nějaká základní úprava, viděl jsem i lepší fotky.Děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 To nebude jen foťákem... Jasan,foťákem to jen není,ale když budou krásné hodinky špatně vyfocené.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Jasan,foťákem to jen není,ale když budou krásné hodinky špatně vyfocené....Jak jsem se díval do historie, tak máš také pěkné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Simon vi, jak Romanovi udelat bene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Remen paradni, hodinky hezky. A ty to budes nosit takhle dohromady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 (upraveno) to bude nosit s honzou.mantou do dílny k soustruhu a stojanové vrtačce akorát honza myslím má do dílny nějaké orlíky, ne? ale není prý do dílny lepší řemen, strejda, kovář, takhle nosí celý život sporty dvojky. edit. ale hodinky i řemen se mi moc líbí. jen to nedovedu (zatím) strávit takhle pohromadě... wristshot by nebyl? Upraveno 4. března 2015 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Kdyby ten remen byl delsi, tak by se na tom dala nosit celovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Simon vi, jak Romanovi udelat bene Pěkný je máš! Ale já ke sportům preferuji gumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Pánové, vzhledem k plánovanému nákupu Elton Sport budu do týdne prodávat všechny barevné provedení Igenů, absolutně původní zachovalé, ve sbírce nedělající ostudu. Koupil jsem je od Accutrona, všechny čištěné a promazané, pokud bude zájem tak orientační cena 20 K, čili za kolik jsem je pořídil.Vím že tohle není klasické prodejní vlákno, ale raději to dám sem pro primkaře, než aby se mi ozvali experni s nabídkou odkupu za deset ihned.Kdyžtak SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Nový rally řemen od Honzy s černomodrým prošitím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se