Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Budou použity renovační díly, elton je znovu vyrobí

diky za vysvetleni. takze kdyz jim poslu na renovaci igeny s cervenym cifrem a reknu ze chci cernej, tak by to nemel byt problem, ne?

Odesláno

diky za vysvetleni. takze kdyz jim poslu na renovaci igeny s cervenym cifrem a reknu ze chci cernej, tak by to nemel byt problem, ne?

původní ciferník ani posílat nemusíš, ten ti stejně vrátí. Posli jen co chceš použít na nových hodinkách.

Odesláno

posli foto pouzdra :) jsem zvdavej... kazdopadne luneta i cifr co tam mas jsou parexo, mozna i rucky... pozna nekdo nejak zarucene rucicky z parexa? dost casto, kdyz na ne narazim, tak jsou takovy "vozvejkany" jakoby vystrizeny nuztickama na nehty, strapaty, a taky se mi zdaj takovy vic placatejsi... ale kdyz clovek narazi na lepsi parexo kus tak nevim jak to rozeznat od originalu elton.

Foto můžu poslat jen to z Aukra. Mi to mobil nevezme moc věrně. Ve skutečnosti vypadají ale fakt lépe. Byl jsem celkem překvapený.

Jak říkám, ciferník se mi líbí i když jsou tam detaily jiné než na originálu, protože nejsem sběratel ani žádný znalec a Igen jsem koupil jen kvůli tomu, že se mi líbí. Možná ale za nějakou dobu až tomu propadnu koupím originál Zatím ale raději budu mít Parexo než starý ošoupaný originál. Ručky vůbec nedokážu říct, protože se mi zdají lehce jeté, ale pořád krásné.

Lunetu bych ale asi vyměnil, protože tam ten rozdíl vidím více. Stejně jako korunku. Psal jsem paní Krskové, ale zatím nic, tak uvidíme. post-39735-1435611878,43.jpgpost-39735-1435611888,87.jpgpost-39735-1435611896,33.jpg

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Odesláno

no nechci ti kazit radost, ale ta korunka je jedna z mala puvodnich veci na tech igenech. pouzdro zas tak famozne nevypada (trosku osoupany, ale alespon to nevypada na nove prechromovani - to by pak sice nikde neprosvitala mosaz, ale byl by to "ocucany bonbon"), takze bych do toho zbytecne prachy necpal - koupit lunetu (ta opravdu bije do oci) a zbytek neresit. popr. korunku.

jinak spousta lidi bere korunku jako spotrebni material, kterej se proste casem osoupe, tak muzes vzit parexo korunku za 250 (nerez! :D) ktera je sice hnusna, ale normalni clovek, co igeny nesbira nebo se o ne nezajima, rozdil nema sanci postrehonut.

jeste jednou se omlouvam, ze ti nove igeny nevychvaluji do nebe, ale strasne mne mrzi, kdyz vychcani prodejci na aukru takhle s prominutim "vo*ebou" novacky, co se nadchnou do ceskoslovenskych klasik. a stejne driv nebo pozdeji bys to parexo zacal resit - jinak bys nebyl tady na foru!

Odesláno

V pořádku, děkuji za odpověď. Koupil jsem je za 2500. Nevím, zda je to přiměřená cena, ale co jsem uvažoval před delší dobou nad pěknými hodinkami v téhle ceně, vždy mi vyšel nějaký Quartz jako Casio, Festina apod. Tak si říkám, že i když tam toho moc původního není, mám celkem pěkné hodinky mechaniky a líbí se mi více než zmiňované v téhle cenové kategorii.

Mám z nich radost i když jsem možná vůl, který zbytečně vyhodil peníze :-) Nevím jak se na tu cenu díváte vy ostatní.

Odesláno

Tak za 2500 to zas tak strašný není - řešil jsem něco podobného. I je možnost si je prostě nechat na denní nošení a opotřebování a čekat na ten lepší kus - to jsem aktuálně zvolil sám.

Nebo koupit vrak jen na strojek a nechat si to postavit znova -> taky varianta kterou zvažuji. Na aukru zrovna dneska proběhly dvoje pod 2000.

Odesláno

Foto můžu poslat jen to z Aukra. Mi to mobil nevezme moc věrně. Ve skutečnosti vypadají ale fakt lépe. Byl jsem celkem překvapený. Jak říkám, ciferník se mi líbí i když jsou tam detaily jiné než na originálu, protože nejsem sběratel ani žádný znalec a Igen jsem koupil jen kvůli tomu, že se mi líbí. Možná ale za nějakou dobu až tomu propadnu koupím originál Zatím ale raději budu mít Parexo než starý ošoupaný originál. Ručky vůbec nedokážu říct, protože se mi zdají lehce jeté, ale pořád krásné. Lunetu bych ale asi vyměnil, protože tam ten rozdíl vidím více. Stejně jako korunku. Psal jsem paní Krskové, ale zatím nic, tak uvidíme. attachicon.gifigenC2.jpgattachicon.gifigenC3.jpgattachicon.gifigenC4.jpgOdesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

ti nevadí že nosis padělek?

Odesláno

To víš, že nadšený nejsem, ale jak říkám, dokupovat díly můžu postupně časem. Teď je pro mě primární, že jsou nositelné.

Navíc, pokud se nepletu, kromě ciferníku a lunety je vše ostatní originální, tak zas tak horké to nebude.

Odesláno

O tom žádná. Je tam napsáno Prim, ale je to Parexo. Spíše nechápu jak jim to může Elton dovolit.

Paní Krsková se mi ozvala, tak jsem zvědavý na kolik mě originální díly vyjdou.

Odesláno

O tom žádná. Je tam napsáno Prim, ale je to Parexo. Spíše nechápu jak jim to může Elton dovolit.

já nechápu, jak to někdo muže dat na ruku.

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

**

sorry to bylo jinam

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

Já zase taky nechápu že to Elton neřeší a jak má člověk vědět že to je Fake, někde psali že na Sport 2 ky vykoupili originály leteckých, tak kde je pravda :(.

Popravdě já do nedávna taky nevěděl že sou to fejky ...

Zase chápu rozčarování dát 2000 za origo číselník ... když Primky byly vždy levné hodinky pro masy, ale holt taky tak skončím, pokud neseženu na aukru za míň původní

Odesláno

Až ti pošle ceník, tak se raději posaď  :crying_anim:

Odesláno

Zase chápu rozčarování dát 2000 za origo číselník ... když Primky byly vždy levné hodinky pro masy, ale holt taky tak skončím, pokud neseženu na aukru za míň původní

Kdyby to bylo origo, tak dám klidně 2000 ale je to jenom replika origa. Originální díly jsou dávno vyprodané. 

Odesláno

Až ti pošle ceník, tak se raději posaď :crying_anim:

No, poslala a taky mě posadila na zadek... 500 Kč za korunku je stejný masakr jako 2000 za ciferník. Plastová luneta za 300 Kč.

Nechci vypadat jako člověk, který nechápe cenovou politiku firem, ale je to dost na pováženou.

Odesláno

No, poslala a taky mě posadila na zadek... 500 Kč za korunku je stejný masakr jako 2000 za ciferník. Plastová luneta za 300 Kč.

Nechci vypadat jako člověk, který nechápe cenovou politiku firem, ale je to dost na pováženou.

A kolik by to melo podle Tebe stat? Vzdyt to nejsou tak zavratny castky. Renovace Igenu je optimalni z hlediska pomeru cena/vykon v cele novodobe produkci Eltonu.
Odesláno (upraveno)

Zase chápu rozčarování dát 2000 za origo číselník ... když Primky byly vždy levné hodinky pro masy

Co je to za argument? V tyhle "vzdy" dobe hazeli profesori lopatou po kotelnach a v obchodech nebyl hajzlpapir. Jako obhajoba nakupu fejkovyho ciselniku mi to prijde dost mimo... Upraveno uživatelem skalis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...