ANT Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Ahojte, nemate niekto oficialny cennik SINN na rok 2010? Pamatam si ze pre dvoma rokmi bol prilozeny ku katalogu, ktory mi poslali. Teraz mi prisiel katalog, ale bez cenniku. Ked som pozeral vtedy ceny v katalogu a na sinnwatches.com, tak na sinnwatches boli radovo o dost vyssie. Tipol by som si tak o 10 percent. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Mám ceník ke katalogu 2009/2010, pokud nikdo nebude rychlejsi, tak muzu pres den naskenovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 mám velký katalog kde je aktuální ceník (je jiný než v malém katalogu) - skenovat to nebudu, pokud tě zajímá něco konkrétního tak se ptej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 (upraveno) Využil bych toho: 757 na kůži i na tahu. Děkuji. Upraveno 7. května 2010 uživatelem Hugo14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Využil bych toho: 757 na kůži i na tahu. Děkuji. 757 má 5 modelů ( jen pro info) základní model 757 - 757.010 - 1470 kůže - 1675 kov * jo a za každou další informaci účtuji pětikorunu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Vydřiduchu, prosím tě, za kolik jsou U2? Díky. PS: pětikorunu jsem ti poslal na účet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Děkuji. Měl jsem na mysli základní model, proto jsem to nerozepisoval podrobněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Mna by zaujimal model U1 na gume zo standardnou lunetou. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Mna by zaujimal model U1 na gume zo standardnou lunetou. Dakujem 990 éček pětikorunu nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Vydřiduchu, prosím tě, za kolik jsou U2? Díky. PS: pětikorunu jsem ti poslal na účet. dík - cena stejná - 1630 - 1775 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Aha no tak to vyzera ze tie ceny su take ako na www.sinn.de takze asi je to aktualen na ich domovskej stranke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 7. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Aha no tak to vyzera ze tie ceny su take ako na www.sinn.de takze asi je to aktualen na ich domovskej stranke. ahoj, kde tam vidis prosim ta ceny? ja som asi slepy alebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 vsak si vyber nalavo v menu nejaky model a ked sa ti otcori ta stranke hned pod obrazkom su ceny a moznosti akoci na gume tahu , ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Fotky ceníku, trošku větší, aby byly k přečtení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 to je fajn počin, ale na podzim vyšel nový - u některých položek to je stejné u některých ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 (upraveno) to je fajn počin, ale na podzim vyšel nový - u některých položek to je stejné u některých ne Tak budeš mít za domácí úkol provést aktualizaci, ať mám i já nejnovější info... Upraveno 7. května 2010 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 8. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2010 ahoj SukHoi bol by si prosim ochotny nascannovat alebo odfotit tvoj aktualnejsi cennik? dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 a co tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 11. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 a co tohle? to je len predajca, jeho ceny sa o nieco lisia od odporucanych cien vyrobcu (samozrejme nemusia, ale pred casom som si vsimol ze sa lisili) dnes mi dorazil mailom cennik sinn priamo od nich v eurach, kto posluchal a chce takyto cennik napiste mi sz so svojim mailom a poslem Vam to. To posluchanie je nutna podmienka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se