Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Viděl jsem je už naživo a i ve tmě, jsou nebeský ( i když jsem si přečetl, že jejich majitelé lítají nejníž, jak to jde - soutěží o hlubší brázdu v duně - fakt machři) a svítěj 1. netriciovou ligu !! Mohu srovnávat, mám triciové fortisky, bally, trasery - pochopiteně to není srovnatelné s triciem, ale svítí bravurně, asi na urovni, co ta nejlepší netriciová svítivost, co jsem tak kdy viděl. Jak dlouho vydrží svítit nevím, ale svítili super a to nebyly vůbec vybuzený - pod mrakem, bez umělého osvětlení. Každopádně obrovský pokrok, oproti žluťáskům.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Bohužel bobe, nevzpomínám si, že bych někdy nějaká seiko svítit, takže nemám srovnání. Ale svítěj asi tak, jako ty fortis official cosmonauts , asi to nebude tak trvalé vzhledem k triciu ve fortiskách, ale intenzita bude srovnatelná, takže je to dobrý, prostě svítěj, první primky, o kterých to můžu napsat.

Odesláno
Viděl jsem je už naživo a i ve tmě, jsou nebeský ( i když jsem si přečetl, že jejich majitelé lítají nejníž, jak to jde - soutěží o hlubší brázdu v duně - fakt machři) a svítěj 1. netriciovou ligu !! Mohu srovnávat, mám triciové fortisky, bally, trasery - pochopiteně to není srovnatelné s triciem, ale svítí bravurně, asi na urovni, co ta nejlepší netriciová svítivost, co jsem tak kdy viděl. Jak dlouho vydrží svítit nevím, ale svítili super a to nebyly vůbec vybuzený - pod mrakem, bez umělého osvětlení. Každopádně obrovský pokrok, oproti žluťáskům.

Z vlastni zkusenosti - pokud jsem porovnal Tritium (Traser) a Lumi (Seiko) tak na zacatku nema Tritium na silu Lumi zadnou sanci. Postupem casu sila klasicke luminescence opada kdezto tritium vyzaruje porad stejne.....

Odesláno

Dantechno - to jo, tohle srovnání mám, Falkkon má trasery. Mě šlo o to přímé mezi Lumibritte a Primsvítícíbarvou

Odesláno
Dantechno - to jo, tohle srovnání mám, Falkkon má trasery. Mě šlo o to přímé mezi Lumibritte a Primsvítícíbarvou

Aha,tak to jo - chapu. Ja tak trochu reagoval na cigiho prispevek.

Odesláno (upraveno)

seslo se par dotazu na dynko a pvd, tak prikladam jedny "rychle" fotky ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem docent_tecka
Návštěvník tolja
Odesláno
seslo se par dotazu na dynko a pvd, tak prikladam jedny "rychle" fotky ;)

To jsou ty z náhradních dílů od lampasáka pana inžinýra Há, hodináře s velkým Há?

Návštěvník tolja
Odesláno
ne, to je originalni fejk

sry docente, ale podle magické dvěstěpatnáctky to spíš vypadá na nějakou žebrotu z Pardubic

Odesláno
Bohužel bobe, nevzpomínám si, že bych někdy nějaká seiko svítit, takže nemám srovnání. Ale svítěj asi tak, jako ty fortis official cosmonauts , asi to nebude tak trvalé vzhledem k triciu ve fortiskách, ale intenzita bude srovnatelná, takže je to dobrý, prostě svítěj, první primky, o kterých to můžu napsat.

chlape, mas 4.280 prispevkov, si tu 5 rokov a este si nevidel svietit ziadne seiko hodinky.. tak ale s tym treba rychlo nieco urobit ;)

Odesláno (upraveno)

no, vono mě to vlastně ani tak moc nezajímá, jak svítěj seiko ......... prý svítěj, co si víc v tomto ohledu přát, trochu nuda, že.

Zespoda vypadaj ty hodinky taky mazácky. Ten meč, to je znak letectva z Č5SR ? na ciferníku to bohužel nestojí ....

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
no, vono mě to vlastně ani tak moc nezajímá, jak svítěj seiko ......... prý svítěj, co si víc v tomto ohledu přát, trochu nuda, že.

Ano, jsem téhož názoru: Když hodinky svítí, tak je to nuda jak prase. Mnohem větší zábava je, když by měly svítit a nesvítí ani hovno.

Odesláno

A vo čen ráčí princátko hovořit, když svítěj, to že jako ááááách a wouuuououw a super , výsosti ? Nebo měřit luxy ? :D Když nesvítěj, je aspoň prča pomlouvat.

Odesláno (upraveno)
A vo čen ráčí princátko hovořit, když svítěj, to že jako ááááách a wouuuououw a super , výsosti ? Nebo měřit luxy ? :D Když nesvítěj, je aspoň prča pomlouvat.

:) Dobře, když teda tak úplně nesvítěj, jdou a měří čas?

Sorry, nemohl jsem si pomoct, pax pax ;)

- znak je samozřejmě letectva

Upraveno uživatelem X-Bob
Odesláno

cigi, ty se prekonavas! :thumbsdown_anim: no jasne, kdyz tam luminiscence JE a nesviti, to je to prave orechove. prosim te, tomu sam neveris, ne? pokud ma but charakteristickou vlastnosti NESVITIVOST, tak proc tam nedat rucky a la Stowa Antea, treba. ale ne, je to fakt svetove, kdyz se tam da lumi a jeste se najde takovej objektivni zastance toho, ze tak to proste ma byt!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...