mischa Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Má to nějakou kloudnou luminiscenci? Ehm, tak svítěj, kuuva, nebo ne?
cigi Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 (upraveno) Viděl jsem je už naživo a i ve tmě, jsou nebeský ( i když jsem si přečetl, že jejich majitelé lítají nejníž, jak to jde - soutěží o hlubší brázdu v duně - fakt machři) a svítěj 1. netriciovou ligu !! Mohu srovnávat, mám triciové fortisky, bally, trasery - pochopiteně to není srovnatelné s triciem, ale svítí bravurně, asi na urovni, co ta nejlepší netriciová svítivost, co jsem tak kdy viděl. Jak dlouho vydrží svítit nevím, ale svítili super a to nebyly vůbec vybuzený - pod mrakem, bez umělého osvětlení. Každopádně obrovský pokrok, oproti žluťáskům. Upraveno 11. května 2010 uživatelem cigi
X-Bob Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 laické srovnání - víc, než Seiko Monster a pod.? Míň?
cigi Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Bohužel bobe, nevzpomínám si, že bych někdy nějaká seiko svítit, takže nemám srovnání. Ale svítěj asi tak, jako ty fortis official cosmonauts , asi to nebude tak trvalé vzhledem k triciu ve fortiskách, ale intenzita bude srovnatelná, takže je to dobrý, prostě svítěj, první primky, o kterých to můžu napsat.
Dantechno Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Viděl jsem je už naživo a i ve tmě, jsou nebeský ( i když jsem si přečetl, že jejich majitelé lítají nejníž, jak to jde - soutěží o hlubší brázdu v duně - fakt machři) a svítěj 1. netriciovou ligu !! Mohu srovnávat, mám triciové fortisky, bally, trasery - pochopiteně to není srovnatelné s triciem, ale svítí bravurně, asi na urovni, co ta nejlepší netriciová svítivost, co jsem tak kdy viděl. Jak dlouho vydrží svítit nevím, ale svítili super a to nebyly vůbec vybuzený - pod mrakem, bez umělého osvětlení. Každopádně obrovský pokrok, oproti žluťáskům. Z vlastni zkusenosti - pokud jsem porovnal Tritium (Traser) a Lumi (Seiko) tak na zacatku nema Tritium na silu Lumi zadnou sanci. Postupem casu sila klasicke luminescence opada kdezto tritium vyzaruje porad stejne.....
X-Bob Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Dantechno - to jo, tohle srovnání mám, Falkkon má trasery. Mě šlo o to přímé mezi Lumibritte a Primsvítícíbarvou
sla.petr Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Moc pěkné, kde se dá o nich získat víc info ?? A jaká je cena ??
cigi Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 ty nekoupíš, leda bys protáh nejhluší brázdu .........
Dantechno Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Dantechno - to jo, tohle srovnání mám, Falkkon má trasery. Mě šlo o to přímé mezi Lumibritte a Primsvítícíbarvou Aha,tak to jo - chapu. Ja tak trochu reagoval na cigiho prispevek.
docent_tecka Odesláno 12. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2010 (upraveno) seslo se par dotazu na dynko a pvd, tak prikladam jedny "rychle" fotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. května 2010 uživatelem docent_tecka
Návštěvník tolja Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 seslo se par dotazu na dynko a pvd, tak prikladam jedny "rychle" fotky To jsou ty z náhradních dílů od lampasáka pana inžinýra Há, hodináře s velkým Há?
docent_tecka Odesláno 12. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2010 To jsou ty z náhradních dílů od lampasáka pana inžinýra Há, hodináře s velkým Há? ne, to je originalni fejk
Návštěvník tolja Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 ne, to je originalni fejk sry docente, ale podle magické dvěstěpatnáctky to spíš vypadá na nějakou žebrotu z Pardubic
instant Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Bohužel bobe, nevzpomínám si, že bych někdy nějaká seiko svítit, takže nemám srovnání. Ale svítěj asi tak, jako ty fortis official cosmonauts , asi to nebude tak trvalé vzhledem k triciu ve fortiskách, ale intenzita bude srovnatelná, takže je to dobrý, prostě svítěj, první primky, o kterých to můžu napsat. chlape, mas 4.280 prispevkov, si tu 5 rokov a este si nevidel svietit ziadne seiko hodinky.. tak ale s tym treba rychlo nieco urobit
cigi Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 (upraveno) no, vono mě to vlastně ani tak moc nezajímá, jak svítěj seiko ......... prý svítěj, co si víc v tomto ohledu přát, trochu nuda, že. Zespoda vypadaj ty hodinky taky mazácky. Ten meč, to je znak letectva z Č5SR ? na ciferníku to bohužel nestojí .... Upraveno 13. května 2010 uživatelem cigi
Milis Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 no, vono mě to vlastně ani tak moc nezajímá, jak svítěj seiko ......... prý svítěj, co si víc v tomto ohledu přát, trochu nuda, že. Ano, jsem téhož názoru: Když hodinky svítí, tak je to nuda jak prase. Mnohem větší zábava je, když by měly svítit a nesvítí ani hovno.
cigi Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 A vo čen ráčí princátko hovořit, když svítěj, to že jako ááááách a wouuuououw a super , výsosti ? Nebo měřit luxy ? Když nesvítěj, je aspoň prča pomlouvat.
bandicoot Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Seriozní dotaz - nevypadá v reálu ten přetisk indexů 3,6,9,12 do plochy cifru blbě? Takhle na fotkách to obzvlášť u 12 vypadá všelijak.
X-Bob Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 (upraveno) A vo čen ráčí princátko hovořit, když svítěj, to že jako ááááách a wouuuououw a super , výsosti ? Nebo měřit luxy ? Když nesvítěj, je aspoň prča pomlouvat. Dobře, když teda tak úplně nesvítěj, jdou a měří čas? Sorry, nemohl jsem si pomoct, pax pax - znak je samozřejmě letectva Upraveno 13. května 2010 uživatelem X-Bob
little_w Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 A vo čen ráčí princátko hovořit, když svítěj, to že jako ááááách a wouuuououw a super , výsosti ? Nebo měřit luxy ? Když nesvítěj, je aspoň prča pomlouvat. cigi, ty se prekonavas! no jasne, kdyz tam luminiscence JE a nesviti, to je to prave orechove. prosim te, tomu sam neveris, ne? pokud ma but charakteristickou vlastnosti NESVITIVOST, tak proc tam nedat rucky a la Stowa Antea, treba. ale ne, je to fakt svetove, kdyz se tam da lumi a jeste se najde takovej objektivni zastance toho, ze tak to proste ma byt!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se