spiderer Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Uz je nejakou dobu mam, jsou uz i po pravidelnem servisu, jen jsem byl linej je fotit, ale dneska jsem si rikal, ze bych par fotek cvaknout mohl a tim rozsirit galerii o fotografie z Karlstejna, ktere byly k videni vcera ve vlakne Co mate dnes na ruce? nebo jak se to jmenuje Kdyztak sem asi nejake z vlakna nasdilim at je to tu kompletnejsi.. Uz mam dokonce i druhy cifernik s jednoduchymi indexy a tak nejak uvazuju jestli si ho necham nekdy vymenit nebo si ho necham v krabicce pro dobry pocit a nebudu to ted resit.. no proste klasicky dilemata! Pokud mate nekdo dalsi Navitimery, budu rad, kdyz se pripojite s Vasima fotkama, tyhle moje nudne ploche cvaky uz asi nikoho moc bavit nebudou, ale zetim mi porad schazi technika + svetlo na to abych si s tim mohl hrat vic.. Enjoy!
Návštěvník Kamil Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Hale neotravuj už s těma Béčkama a kup si nějaký pořádný hodinky. Ale ten náhradní číselník chválím, rozhodně jim prospěje.
spiderer Odesláno 9. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Alda napsal: Náhodou, mě se fotky líbí. Hlavně 8. To pozadí do žluta se mi líbí. Dik Kamil napsal: Hale neotravuj už s těma Béčkama a kup si nějaký pořádný hodinky. Ale ten náhradní číselník chválím, rozhodně jim prospěje. Ty ses zase nejakej chytrej Ale dam na tebe az budu mit cestu do centra tak se v Carollinu zeptam na kolik by ta vymena pripadne prisla penez
Návštěvník Kamil Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 spiderer napsal: ... az budu mit cestu do centra tak se v Carollinu zeptam na kolik by ta vymena pripadne prisla penez Zeptej se Bertíka, jestli si už koupil vercajk. Potřebuje si občas něco udělat na hodinkách ve sbírce. A Béčka by byla vhodná, aby si to mohl vyzkoušet a neničit si Primky.
spiderer Odesláno 9. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Bertikovi bych nepujcil ani nefunkcni Poljoty, i kdyz je to sikovnej kluk
Kalifx Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 (upraveno) Ježišmarjá, to jsou hnusný hodinky - to sem neviděl. A ten náhradní cifr z moduritu je k nim proč? EDIT: Na chvilku jsem propadl záchvatu závisti a byl jsem zavalily mě vzpomínky... Fakt pěkný Michale, ale já si narozdíl od Kamila myslím, že ten číslicovo-vokousanej cifr k nim prostě patří víc. Dej mu nějakej čas než v tom necháš Městku rejpat.... Upraveno 9. května 2010 uživatelem Kalifx
gas Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 buď ten kolotoč prodat nebo dát new cifr a prodat později
bandicoot Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Čim víc číslic, tim líp. Na těch fotkách pěkně vynikne strašně složitej ciferník a vlastně i tah. Celý mi to připadá jak z malejch střípků matematickejch tabulek a nějakejch želízek poskládaný pořádný hodinky.
spiderer Odesláno 9. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Kalifx - nespecham na to, hodinky jsou cerstve po servisu tak by to bylo mozna i zbytecny, ale aspon se zeptam na kolik to vyjde az to bude aktualni jsem rad, ze ten cifernik mam, takze az me popadne zachvat debility, tak mam moznost se nejak realizovat gas - to byl ale hloupej nazor!
gas Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 spiderer napsal: gas - to byl ale hloupej nazor! jediný upřímný
bandicoot Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 spiderer napsal: ...takze az me popadne zachvat debility, tak mam moznost se nejak realizovat realizovat se = prodat
spiderer Odesláno 9. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Andi - to plati mozna u chronopromiskuitu jako jsi ty u nas normalnich lidi je to jinak
Dantechno Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Ta prvni fotka je strasne neprehledna.
bandicoot Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 spiderer napsal: u nas normalnich lidislušnej sebeklam
spiderer Odesláno 9. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Dantechno napsal: Ta prvni fotka je strasne neprehledna. Ty ses zase nejakej chytrej, radsi mi je pochval a rekni, ze maj velkej machrindex a blby kecy si nech k fazerovi do hospody
Dantechno Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 spiderer napsal: Ty ses zase nejakej chytrej, radsi mi je pochval a rekni, ze maj velkej machrindex a blby kecy si nech k fazerovi do hospody Jsou krasny.
spiderer Odesláno 9. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Dantechno napsal: Jsou krasny. Jee, moc dekuju
lib Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 spiderer napsal: Kalifx - nespecham na to, hodinky jsou cerstve po servisu tak by to bylo mozna i zbytecny, ale aspon se zeptam na kolik to vyjde az to bude aktualni jsem rad, ze ten cifernik mam, takze az me popadne zachvat debility, tak mam moznost se nejak realizovat gas - to byl ale hloupej nazor! Až to bude aktuální, koupíš mi kafe a já to prohodím. Přece bys s takovou prkotinou nechodil za Městkou. Už jsem si to nacvičil.
Frantik Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Ted jsem to chtel navrhnout....dáme pár piv a ciferník v pohode vyměníme
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se