Přejít na obsah

Lidl "orange"

Doporučené příspěvky

Jedu v léte k moři. Klasika - pláž, voda, červené víno..

Bojím se bojím, že moje Seiko Alpinist by to sice přežily bez ztráty kytičky, ale co když jim nebude slaná voda a píseček při stavbě hradů s dcerou dělat dobře na jejich dosud neposkvrněný povrch pouzdra a tahu??? To ne, mám je moc rád... :crying_anim02:

I zavítal jsem dnes do sítě Lidl. Po překvapení, že před prodejnou Praha 6 Řepy bylo na parkovišti samé nové Audi A8, Seat ibiza sport line, Pažouti od 307 výš, Fordi :) atd a škodu 120 nebo Favorita jsem tam neviděl, jsem tedy zavítal dovnitř, tam, kam dle mínění těžkejch hustokrutejch free&cool chodí šušsťákovky od Vietnamců a senioři s RVHápkama...dnes teda fůra kravaťáků a blondýn z SUV .. jsem uvnitř nalezl mimo jiné box s hodinkami "na sport". Za cenu 149,-Kč byly 3 modely (typy) pro dámy&děti a 3 modely pro pány. I vybral jsem oranžové (Lídlmonster Orange? :D ). Předpoklad byl, že když vydrží týden a pak se rozbijí, brečet nebudu. A když to bude perník, tak že to týden snad vydrží. Finance na echt outdoor hodinky, nebo alespoň slušné Casio, bohužel nejsou.

Doma po rozbalení docela překvapení. Velmi dobře opracované pouzdro, příjemný pryžový řemínek (ne tvrdý plast). Hodinky jsou velmi těžké, pouzdro bude kus kovu. Pouzdro nerez, luneta nějaká slitina. Je aretovaná, cvakací, cca 120? poloh? Sklo minerál, luminiscenční ručky. Dýnko šroubovací. Diametr 40 mm bez korunky, výška 13-14 mm. WR50m.

Made in China, záruka 3 roky.

Dávám to sem proto, aby bylo vidět, co lze koupit za 150,-Kč a co Čína může vyprodukovat. První dojem - slušné hodinky. Bez keců. Podrobím je schválně drsnému zacházení a testování, jen tak, pro zajímavost a podám zprávu. Já vím, že to není HH, že to třeba pro někoho ani nejsou hodinky, ale spotřebka, ukazatel času...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Chudery Seika. Tesily se na vylet, ze vyuzijou svoje moznosti a ukazou, co v nich je, ale nakonec je nahradi tahle hruza. Bobe, neber si to osobne, ale ja bych radeji dopral Alpinistum nejakej ten sram (a na hrani v pisku je klidne i sundal), nez kupoval naramkove noviny vcetne baterie.

Odkaz ke komentáři

:) neberu si to osobne.

Ale me by to vadilo. Kdybych si je poskodil zrovna piskem a pod, moc a moc by me to sr..lo. Alpy jsou asi moje definitivni hodinky na dlooouhou dobu. Cas na plazi objektivne potrebuju a ptat lidi okolo se furt nebudu ;) A jak to jinak resit?

Ja jsem schvalne dal tuto casomiru do teto sekce. Jako zajimavost. Slecinkam s potizemi se zazivanim a nabehem na reflux nezbude,nez v obecnosti vlakno ignorovat :D BTW-neni to fake,ze ne?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
Jedu v léte k moři. Klasika - pláž, voda, červené víno..

Bojím se bojím, že moje Seiko Alpinist by to sice přežily bez ztráty kytičky, ale co když jim nebude slaná voda a píseček při stavbě hradů s dcerou dělat dobře na jejich dosud neposkvrněný povrch pouzdra a tahu??? To ne, mám je moc rád... :crying_anim02:

I zavítal jsem dnes do sítě Lidl. Po překvapení, že před prodejnou Praha 6 Řepy bylo na parkovišti samé nové Audi A8, Seat ibiza sport line, Pažouti od 307 výš, Fordi :) atd a škodu 120 nebo Favorita jsem tam neviděl, jsem tedy zavítal dovnitř, tam, kam dle mínění těžkejch hustokrutejch free&cool chodí šušsťákovky od Vietnamců a senioři s RVHápkama...dnes teda fůra kravaťáků a blondýn z SUV .. jsem uvnitř nalezl mimo jiné box s hodinkami "na sport". Za cenu 149,-Kč byly 3 modely (typy) pro dámy&děti a 3 modely pro pány. I vybral jsem oranžové (Lídlmonster Orange? :D ). Předpoklad byl, že když vydrží týden a pak se rozbijí, brečet nebudu. A když to bude perník, tak že to týden snad vydrží. Finance na echt outdoor hodinky, nebo alespoň slušné Casio, bohužel nejsou.

Doma po rozbalení docela překvapení. Velmi dobře opracované pouzdro, příjemný pryžový řemínek (ne tvrdý plast). Hodinky jsou velmi těžké, pouzdro bude kus kovu. Pouzdro nerez, luneta nějaká slitina. Je aretovaná, cvakací, cca 120? poloh? Sklo minerál, luminiscenční ručky. Dýnko šroubovací. Diametr 40 mm bez korunky, výška 13-14 mm. WR50m.

Made in China, záruka 3 roky.

Dávám to sem proto, aby bylo vidět, co lze koupit za 150,-Kč a co Čína může vyprodukovat. První dojem - slušné hodinky. Bez keců. Podrobím je schválně drsnému zacházení a testování, jen tak, pro zajímavost a podám zprávu. Já vím, že to není HH, že to třeba pro někoho ani nejsou hodinky, ale spotřebka, ukazatel času...

A máš z nich radost, když jsi na ně tak dlouho šetřil? Jj, sny by se měly plnit. :wacko:

Odkaz ke komentáři

Zase za 150 nepořídím ani ten řemen.:) Nedávno jsem podobný kupoval a nejlevnější s dopravou vyšel na 10?.

Já jen nechápu, jak to může někdo vůbec za 150Kč vyrobit zabalit a poslat do evropy.

Dělám dost věcí do číny a něco tam poslat v kontejneru je šíleně drahý.

Stejně tak nechápu autíčko s motůrkem za 39.

To tam snad ještě lidi nosí peníze a materiál do práce :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

nechapu, proc se do toho vsichni tolik navazite - cas to meri, za ty prachy asi nikdo neceka zazraky, ale treba to novemu majiteli radost udela. Zajimalo by me, kolik ze zde kritizujicich je videlo nazivo - nebo soudite jenom podle fotek a ceny? Pokud to novemu majiteli udela radost, tak je podle me dobre, ze to sem X-Bob dal - jasne rekl, ze to neni buhvijaka kvalita. Podle me ferovy pristup, a je to o hodinkach. Ne kazdy ma prachy nebo povahu na to, aby si na dovolene kur*il hodinky za X tisic.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...