Frantik Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 VilemBednar napsal: Já mám tři děti a je pravda že dětem to udělá radost a ztratí je stejně jako hodinky za litr to je pravda, špekáček bez masa z Lidla taky spapaj a vykakaj, takze je to vlastně jedno.........
NIGHTinGALE Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Potřebuji oranžovou gumu 22mm a ty Lidlovské hodinky ji mají, takže proč si je nekoupit a nezkusit kvalitu té gumy? Jinak k tomu Lidl jídlu - třeba tu chlazenou pizzu tam mají super. Pokud si chci doma udělat pizzu, tak si ji koupím vždy tam.
wave ceptor Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Na Lidl mi nešahejte, to je takový můj ráj. A na ty hodinky se tam mrknu.
jankoxxx Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 tu v irsku je lidl na slusnej urovni. jedlo tu predavaju z casti to iste co aj v inych obchodoch. olivove maslo v lidl - 1.40 eur olivove maslo tej ustej znacky v tesco 1.60 eur olivove maslo v spar 2.10 eur
lub Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 no tak si je užijte. možná se vám pod tím ani neosype zápěstí... kdysi dávno (to jsem ale byl ještě nepolíbenej chronomagem) jsem tam taky koupil hodinky za stopade jakože na dovolenou, anadigi, vypadaly líp než tyhle a vydržely tejden. smazaly se nápisy na "pouzdře", pak odpadla minutová ručka a nakonec vypadla osička s korunkou. jo, kdybych tohle četl jinde, tak bych to snad i chápal.. tady to beru jako nepovedenej úlet... PS: v interšpáru maj taky hodinky, možná i levnější...
bandicoot Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Cyber napsal: No za 150,- si dám radši pár piv, než tohle. Asi nejsem ještě dostatečně bohatej, na takovýhle hodinky. Tesat do kamene. Taky jsem nedávno těžce vysvětloval, proč dát 250k za vjezd k baráku mi přijde jako hovadina a dát 200k za hodinky mi přijde rozumný edit: myšleno lehce v nadsázce
911 Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 bandicoot napsal: Tesat do kamene. Taky jsem nedávno těžce vysvětloval, proč dát 250k za vjezd k baráku mi přijde jako hovadina a dát 200k za hodinky mi přijde rozumný edit: myšleno lehce v nadsázce tu debatu bych rad videl
Návštěvník Matterhorn Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Hodinky z Lidlu jsou zoufalství, které se tady na chronomagu těžko zdůvodní. Pochybuji i o tom pryžovém pásku, z obrázků asi těžko jeho kvalitu. Za největší humus považuju tu lunetu, kterou předvedl na fotce X-Bob, ten kus slitiny je šílený.
baza Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Je to hnusná cetka, vůbec nechápu nikoho z tohoto fóra, kdo za to dá nějakou kačku. Je naprosto mimo moje chápání, že někdo, kdo nosí na svém zápěstí HODINKY, si ho touto VĚCÍ dobrovolně zneuctí.
Frantik Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Jak říká klasik - no nekupte to, když je to tak levný
Návštěvník Kamil Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Ačkoliv jsem použil všechny dostupné nástroje, nepodařilo se mi pouzdro otevřít:Taky jsem pěkně poškrábal dýnko:Ale ten řemen je příjemný, měkký, za stopade určitě stojí:
wave ceptor Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 to dýnko nebude na závit, to je tam jen naklepnuté. možná tipuju...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 wave ceptor napsal: to dýnko nebude na závit, to je tam jen naklepnuté. možná tipuju... Máš pravdu, jsem blb. Ale stejně mi to nešlo otevřít.
Filipes Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 řemen za 150 a jako bonus celkem dobrý stěžejky - já v tom čekal nějaký hrůzy
spiderer Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Ty vole tak to je mazec, dynko s vybranim na klic a ono je naklapavaci.. proboha proc? :lol2: Kamile vem je zitra sebou
Návštěvník Snow Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Nerad tady na fóru používám hrubší slova, ale musím napsat, že to je pěkná sračka a nechápu, že jste za TO vyhodili 149Kč. Každý chronomagic, který si je koupil, by se měl postavit před zrcadlo, vzít si je na ruku a tou paží osedlanou touhle hrůzou si nafackovat. edit - Kamile, pěkně si je dojebal .
Návštěvník Snow Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Hele X-Bobe, až si budeš s dcerou stavět ty hrady s písku tak Aureoly nebo jak se jmenují, nechce se mi už ani dívat, rovnou do písku zahrabej. Těch WR50m, o kterých píšeš, bych chtěl při zaklapovacím dýnku vidět.
bohush Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Snow napsal: Nerad tady na fóru používám hrubší slova, ale musím napsat, že to je pěkná sračka a nechápu, že jste za TO vyhodili 149Kč. Každý chronomagic, který si je koupil, by se měl postavit před zrcadlo, vzít si je na ruku a tou paží osedlanou touhle hrůzou si nafackovat. edit - Kamile, pěkně si je dojebal . Konečně čekal jsem jak dlouho to Snow vydrží, než se vyjádří nějak podobně v tom smyslu jak se vyjádřil A správně!
X-Bob Odesláno 11. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Milí hoši, já těch WR50m klíídně vyzkouším. Jen nechápu, co vás vede k tak šílenému pobouření Kristovo prso, dyk píšu, že je to na dorasování na pláži No nic, teď už najust si je tam vezmu a vyzkouším. Přeji Vám klidné a Lídltimem nerušené zbytky dnešního dne.
X-Bob Odesláno 11. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Snow napsal: Hele X-Bobe, až si budeš s dcerou stavět ty hrady s písku tak Aureoly nebo jak se jmenují, nechce se mi už ani dívat, rovnou do písku zahrabej. Těch WR50m, o kterých píšeš, bych chtěl při zaklapovacím dýnku vidět. No nevím, kdysi jsem měl jen "obyčejné" PS2 s wr = 4 atm. A pohoda. Ex casio digi s WR50m doteď se máčí pravidelně u majitele při pádlování ve-do vody. Takže co? V Po mi můj hodinář přiservisu Seiko military potvrdil, že zhusta servisuje (promazání, kontrola) řadu Seiko 5 s WR30m. A mnoho zázazníků se diví, že nejsou vodotěsné. Neb s nimi 8 let plavou a dělají první poslední a prej pohoda Takže tak.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.