Přejít na obsah

Lidl "orange"

Doporučené příspěvky

Odesláno
  VilemBednar napsal:
Já mám tři děti a je pravda že dětem to udělá radost a ztratí je stejně jako hodinky za litr :thumbsup_anim:

to je pravda, špekáček bez masa z Lidla taky spapaj a vykakaj, takze je to vlastně jedno.........

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Potřebuji oranžovou gumu 22mm a ty Lidlovské hodinky ji mají, takže proč si je nekoupit a nezkusit kvalitu té gumy?

Jinak k tomu Lidl jídlu - třeba tu chlazenou pizzu tam mají super. Pokud si chci doma udělat pizzu, tak si ji koupím vždy tam.

Odesláno

tu v irsku je lidl na slusnej urovni. jedlo tu predavaju z casti to iste co aj v inych obchodoch.

olivove maslo v lidl - 1.40 eur

olivove maslo tej ustej znacky v tesco 1.60 eur

olivove maslo v spar 2.10 eur

Odesláno

no tak si je užijte. možná se vám pod tím ani neosype zápěstí...

kdysi dávno (to jsem ale byl ještě nepolíbenej chronomagem) jsem tam taky koupil hodinky za stopade jakože na dovolenou, anadigi, vypadaly líp než tyhle a vydržely tejden. smazaly se nápisy na "pouzdře", pak odpadla minutová ručka a nakonec vypadla osička s korunkou.

jo, kdybych tohle četl jinde, tak bych to snad i chápal.. tady to beru jako nepovedenej úlet... :thumbsdown_anim:

PS: v interšpáru maj taky hodinky, možná i levnější...

Odesláno
  Cyber napsal:
No za 150,- si dám radši pár piv, než tohle. Asi nejsem ještě dostatečně bohatej, na takovýhle hodinky.

Tesat do kamene. Taky jsem nedávno těžce vysvětloval, proč dát 250k za vjezd k baráku mi přijde jako hovadina a dát 200k za hodinky mi přijde rozumný ;)

edit: myšleno lehce v nadsázce

Odesláno
  bandicoot napsal:
Tesat do kamene. Taky jsem nedávno těžce vysvětloval, proč dát 250k za vjezd k baráku mi přijde jako hovadina a dát 200k za hodinky mi přijde rozumný ;)

edit: myšleno lehce v nadsázce

tu debatu bych rad videl :)

Návštěvník Matterhorn
Odesláno

Hodinky z Lidlu jsou zoufalství, které se tady na chronomagu těžko zdůvodní. Pochybuji i o tom pryžovém pásku, z obrázků asi těžko jeho kvalitu. Za největší humus považuju tu lunetu, kterou předvedl na fotce X-Bob, ten kus slitiny je šílený.

Odesláno

Je to hnusná cetka, vůbec nechápu nikoho z tohoto fóra, kdo za to dá nějakou kačku.

Je naprosto mimo moje chápání, že někdo, kdo nosí na svém zápěstí HODINKY, si ho touto VĚCÍ dobrovolně zneuctí.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ačkoliv jsem použil všechny dostupné nástroje, nepodařilo se mi pouzdro otevřít:
post-147-1273588669.jpg

Taky jsem pěkně poškrábal dýnko:
post-147-1273588682.jpg

Ale ten řemen je příjemný, měkký, za stopade určitě stojí:
post-147-1273588696.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno
  wave ceptor napsal:
to dýnko nebude na závit, to je tam jen naklepnuté. možná tipuju...

Máš pravdu, jsem blb.:) Ale stejně mi to nešlo otevřít.:(

post-147-1273590381.jpg

Návštěvník Snow
Odesláno

Nerad tady na fóru používám hrubší slova, ale musím napsat, že to je pěkná sračka a nechápu, že jste za TO vyhodili 149Kč. Každý chronomagic, který si je koupil, by se měl postavit před zrcadlo, vzít si je na ruku a tou paží osedlanou touhle hrůzou si nafackovat.

edit - Kamile, pěkně si je dojebal   :lol: .

Návštěvník Snow
Odesláno

Hele X-Bobe, až si budeš s dcerou stavět ty hrady s písku tak Aureoly nebo jak se jmenují, nechce se mi už ani dívat, rovnou do písku zahrabej. Těch WR50m, o kterých píšeš, bych chtěl při zaklapovacím dýnku vidět.

Odesláno
  Snow napsal:
 Nerad tady na fóru používám hrubší slova, ale musím napsat, že to je pěkná sračka a nechápu, že jste za TO vyhodili 149Kč. Každý chronomagic, který si je koupil, by se měl postavit před zrcadlo, vzít si je na ruku a tou paží osedlanou touhle hrůzou si nafackovat.

edit - Kamile, pěkně si je dojebal   :lol: .

Konečně :D čekal jsem jak dlouho to Snow vydrží, než se vyjádří nějak podobně v tom smyslu jak se vyjádřil :thumbsup_anim:

A správně!

Odesláno

Milí hoši, já těch WR50m klíídně vyzkouším.

Jen nechápu, co vás vede k tak šílenému pobouření :D Kristovo prso, dyk píšu, že je to na dorasování na pláži :D No nic, teď už najust si je tam vezmu a vyzkouším.

Přeji Vám klidné a Lídltimem nerušené zbytky dnešního dne.

Odesláno
  Snow napsal:
Hele X-Bobe, až si budeš s dcerou stavět ty hrady s písku tak Aureoly nebo jak se jmenují, nechce se mi už ani dívat, rovnou do písku zahrabej. Těch WR50m, o kterých píšeš, bych chtěl při zaklapovacím dýnku vidět.

No nevím, kdysi jsem měl jen "obyčejné" PS2 s wr = 4 atm. A pohoda. Ex casio digi s WR50m doteď se máčí pravidelně u majitele při pádlování ve-do vody. Takže co? :) V Po mi můj hodinář přiservisu Seiko military potvrdil, že zhusta servisuje (promazání, kontrola) řadu Seiko 5 s WR30m. A mnoho zázazníků se diví, že nejsou vodotěsné. Neb s nimi 8 let plavou a dělají první poslední a prej pohoda :D Takže tak.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...