Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díval jsem se teď v japonskejch hodinkách na fotky rozbalování zásilky od Higuchiho, který tam hodil ¨safi, a napadlo mě:

co je první věc, která vás napadne, když otevřete krabici s čerstvě došlejma hodinkama/když je vidíte poprvý naživo na krámě?

(V podstatě se chci akorát ujistit o tom, že nejsem úchylnej, to se ví. Moje první myšlenka totiž po pilotkách od Steinharta se 47 mm, Prim IGEN 45 a Glycine Airman 17, který mají 46 mm, vždycky zněla: "Dopr... tysouvelký!!!" :))

Odesláno
co je první věc, která vás napadne, když otevřete krabici s čerstvě došlejma hodinkama/když je vidíte poprvý naživo na krámě?

Moje první myšlenka totiž po pilotkách od Steinharta se 47 mm, Prim IGEN 45 a Glycine Airman 17, který mají 46 mm, vždycky zněla: "Dopr... tysouvelký!!!" :))

Ja si vzpominam na pocit, kdyz mi v unoru dorazily postou z Forwatch moje rolady. Zadny honosny baleni, kartonova krabicka vycpana polystyrenovejma bobkama a mezi nima pytlik (takovej ten pevnej igelit) s hodinkama. Rozbalil jsem ho jeste na poste a prvni, co mi kmitlo hlavou, bylo: Ty jsou fakt pekny, ale docela mrnavy :). Cestou jsem se zastavil ve Vankovce na kafe. abych si je poradne prohlidl a behem par dnu z toho pocitu zbyla nastesti jen ta prvni cast.

Odesláno
Ja si vzpominam na pocit, kdyz mi v unoru dorazily postou z Forwatch moje rolady. Zadny honosny baleni, kartonova krabicka vycpana polystyrenovejma bobkama a mezi nima pytlik (takovej ten pevnej igelit) s hodinkama. Rozbalil jsem ho jeste na poste a prvni, co mi kmitlo hlavou, bylo: Ty jsou fakt pekny, ale docela mrnavy :). Cestou jsem se zastavil ve Vankovce na kafe. abych si je poradne prohlidl a behem par dnu z toho pocitu zbyla nastesti jen ta prvni cast.

hehe, u me to bylo podobne - po rozbaleni: Jeee ty jsou roztomile male a krasne nablyskane. :D

Odesláno (upraveno)

Zatím jsem rozbaloval jen 2x a asi mám zatím velký štěstí, protože pokaždé mě napadlo: "ku.va, tak to je lepší než jsem čekal!" :D

EDIT, spiderer: tak to je už totální postižení :lol2:

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno
Ja nevim jak vy, ale kdyz neco vybaluju tak mam myslenky tak maximalne na to - "jaky hodinky to budou priste?" :lol2:

To me u Tebe vubec neprekvapuje, i kdyz jsou tu i horsi pripady :thumbsup_anim: .

Odesláno (upraveno)

Tak včera mi přišly Prim Sport 2 a Ancre ciferníkem, tak jako první myšlenka mne napadla: "Krása!" A hnedle druhá "Bude potřeba přeleštit sklíčko."

Ovšem když mi předevčírem přišly PS1 z Eltonu, tak mně napadlo: "(zaklení), oni mi tam ti šmejdi dali leštěnou korunku! A ta (vulgarizmus) sekundovka je šedá a ne bílá!"... no a další věci řešení v jiném vlákně :)

Edit: Jo a ještě jedna myslšnka, která mně před tí nenanapadla, totiž že vlastěn Igeny vypadají proti PS2 (Soudkům) menší. Nevím čím to, u těch původních mně to nenapadlo, u 'renovací' jo.

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno
Je fakt ze tu je par "sachistu", kteri premysleji az na nekolik tahu dopredu, napriklad Dzejar :thumbsup_anim:
To mohu potvrdit, Kasparov hadr ... B)
Odesláno
Je fakt ze tu je par "sachistu", kteri premysleji az na nekolik tahu dopredu, napriklad Dzejar :thumbsup_anim:

Copak Dzejar... ten uz pri otevreni premejsli, jaky hodinky si koupi za prachy, ktery dostane za tenhle kousek :D

Holt kdo umi...

Odesláno

Bojím se, že první myšlenka přichází až hodně dlouho po rozbalování...........mám pocit,že poslední inteligentní kukuč vrhám na pošťačku a pak už v autě cupuju papíry,klíčema přeřezávám provázky a aáááááá kochám se........inteligence spojená s myšlením přichází později :hannibal:

Odesláno

Já jsem tedy přes net objednával zatím jen troje hodinky (po důůkladném prostudování, včetně obrázků na internetu) a POKAŽDÉ když jsem hodinky rozbalil tak jsem si řekl: ježiš, proč jsem je kupoval? dyk je vůbec nepotřebuju! Naštěstí mě to do hodiny přejde a pak už se jen kochám a kochám:D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...