tombed Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Rok 1980 - šestá třída měl se co dělat abych tě poznal einsteine Já pořád přemýšlel, kde se vzala průpovídka "tombed8x", a on to byl jen překlep. Mělo tam být tombed 8.D. nebuď drzý jó?
Traveller Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 měl se co dělat abych tě poznal einsteine A dáš taky synka našeho olympijského vítěze ve skoku na lyžích z 68mého?
farářskej Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 (upraveno) Dopr chlapi, vy si ale vůbec nejste na těch avatarech podobní dodatek: kromě Kamila. Upraveno 11. května 2010 uživatelem farářskej
nAscA Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 (upraveno) 19 let. Nez jsem si nechal narust dlouhe vlasy. Upraveno 11. května 2010 uživatelem nAscA
grakij Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Kdyz tady, uz probehla ta prirovnani... Snad se nAscA nebude zlobit, ale jeho bych videl na Brandona za mlada. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj/source Kamilovi diky za toto vlakno! Pridal bych se pro tu legraci, lec zadne sve fota z mladsich let nemam, o to vic vam fandim, ze jdete s kuzi na trh!
nAscA Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 (upraveno) Diky Vsak jde o srandu, soucasnou bych nedal Nj ja byl fanousek DM a chtel vypadat jako Dave Gahan, ale kdyz jsem mel tak ucesane vlasy, tak mi rikali, ze vypadam jak Dylan z Beverly Hills, nebo ze vypadam jako z NKOTB Tak jsem si pak radeji nechal narust dlouhe vlasy. Jj starym fotkam se taky rad zasmeju. Snad nekdy najdu nejakou s dredami, mam malo fotek, skoda, ze nebyly digitalni fotaky Upraveno 12. května 2010 uživatelem nAscA
Návštěvník Kamil Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Kamile a já myslel, že na těch "svatebních" vdáváš matku... To nejsi sám, říkali nám to i tenkrát. To si dovedeš představit, jak ji to štvalo, ale dělaly to ty šaty s kloboukem. Skutečnost byla mnohem lepší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nAscA Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 To nejsi sám, říkali nám to i tenkrát. To si dovedeš představit, jak ji to štvalo, ale dělaly to ty šaty s kloboukem. Skutečnost byla mnohem lepší. Tady zas ty vypadas jak jeji otec.
Dantechno Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Kamila ta fotka z koncertu hudebni skupiny Mimikry je super !
Návštěvník Kamil Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Tady zas ty vypadas jak jeji otec. Kamila ta fotka z koncertu hudebni skupiny Mimikry je super ! Volové! To je náhodou v té době známý pražský DJ a později rozhlasový redaktor Oskar Gottlieb. Vrstevník třeba Miloše Skalky. Pamatujete na slogan: "Je právě tolik hodin, kolik právě je, máte-li na svých hodinkách více nebo méně, není to naše vina, neboť my začínáme vždycky včas."
horal Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Po dlouhé době milé vlákno, jen tak dál. Součástí by mohla být i zmínka o hodinkách, které jste měli v té době. Ať je to komplet zadokumentováno. Pak už jen třešinka na dortu - probrat detaily limitky s názvem " nostalgia "
nAscA Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 No pridavejte i ostatni, zatim teda dost bida Hodinky jsem mel nejake digitalky, nekolik kousku a v supliku Prim Sport 2
Návštěvník Snow Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Na mně by jste nic neviděli.
Návštěvník Snow Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Severní nebo jižní pól? Vysoko v horách.
marosh Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 (upraveno) tombed: ještě dvě vykopávky 1988 - Zemplínská Šírava, jsem ten nejvyšší... jo a ještě 10 let ponosím vlasy Úáááá!!!! Ty kraťasy! Tý voéé, to je prda!!! Upraveno 12. května 2010 uživatelem marosh
Viktor Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Severní nebo jižní pól? Dál, mnohem dál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Tady sice nejsem já, ale moje dvě motorky. Je to rok 1997, Kutná Hora. Hlavně ten vozovej park je boží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farářskej Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ... a kdo se bude smát, ten dostane do držky
Adam99 Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 [quote name='farářskej' date='12.5.2010 - 17:12' post='429327' ... a kdo se bude smát, ten dostane do držky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se