Přejít na obsah

Staré fotky

Doporučené příspěvky

Odesláno
Rok 1980 - šestá třída :)

měl se co dělat abych tě poznal einsteine :)

Já pořád přemýšlel, kde se vzala průpovídka "tombed8x", a on to byl jen překlep. Mělo tam být tombed 8.D. :lol:

nebuď drzý jó?

Odesláno

Kdyz tady, uz probehla ta prirovnani... Snad se nAscA nebude zlobit, ale jeho bych videl na Brandona za mlada.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

zdroj/source

Kamilovi diky za toto vlakno!

Pridal bych se pro tu legraci, lec zadne sve fota z mladsich let nemam, o to vic vam fandim, ze jdete s kuzi na trh!

Odesláno (upraveno)

Diky :D Vsak jde o srandu, soucasnou bych nedal :D

Nj ja byl fanousek DM a chtel vypadat jako Dave Gahan, ale kdyz jsem mel tak ucesane vlasy, tak mi rikali, ze vypadam jak Dylan z Beverly Hills, nebo ze vypadam jako z NKOTB :D Tak jsem si pak radeji nechal narust dlouhe vlasy. :punk:

Jj starym fotkam se taky rad zasmeju. Snad nekdy najdu nejakou s dredami, mam malo fotek, skoda, ze nebyly digitalni fotaky :D

Upraveno uživatelem nAscA
Návštěvník Kamil
Odesláno
Kamile a já myslel, že na těch "svatebních" vdáváš matku... ;)

To nejsi sám, říkali nám to i tenkrát. To si dovedeš představit, jak ji to štvalo, ale dělaly to ty šaty s kloboukem. Skutečnost byla mnohem lepší.:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
To nejsi sám, říkali nám to i tenkrát. To si dovedeš představit, jak ji to štvalo, ale dělaly to ty šaty s kloboukem. Skutečnost byla mnohem lepší.:)

Tady zas ty vypadas jak jeji otec. :angel: :lol2:

Návštěvník Kamil
Odesláno
Tady zas ty vypadas jak jeji otec. :angel: :lol2:
Kamila ta fotka z koncertu hudebni skupiny Mimikry je super !

Volové! :D

To je náhodou v té době známý pražský DJ a později rozhlasový redaktor Oskar Gottlieb. Vrstevník třeba Miloše Skalky. Pamatujete na slogan: "Je právě tolik hodin, kolik právě je, máte-li na svých hodinkách více nebo méně, není to naše vina, neboť my začínáme vždycky včas."

Odesláno

Po dlouhé době milé vlákno, jen tak dál.

Součástí by mohla být i zmínka o hodinkách, které jste měli v té době. Ať je to komplet zadokumentováno.

Pak už jen třešinka na dortu - probrat detaily limitky s názvem " nostalgia " :D

Odesláno (upraveno)

tombed: ještě dvě vykopávky 1988 - Zemplínská Šírava, jsem ten nejvyšší... jo a ještě 10 let ponosím vlasy

Úáááá!!!! Ty kraťasy! Tý voéé, to je prda!!!

Upraveno uživatelem marosh

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...