Olda Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 1979 Dušníky n.Vltavou na chmelu s průmyslovkou.
PM68 Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 cca 1971. Venujem sa v tej dobe svojej najobľúbenejšej činnosti/hre - predpisujem lieky. Otec mi dal recepty, pečiatky, perá a ja som ordinoval...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Další zájezd BSP, tentokrát na správné místo. Vlastně to bylo pod hlavičkou SSM, jinak by nás tam tolik nepustili. V životě jsem nevypil tolik vodky a sektu jako tam. Jednoho kamaráda jsme po prvním večeru nemohli ráno dlouho najít. Nakonec byl kousek od hotelu a na nějakém dvorku popíjel s místními kvas čepovaný rovnou z pojízdné cisterny. Pak jsme ho celé tři dny odtamtud nemohli dostat.
lib Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Ha!! Identita odhalena Kamil?? Edit: Ten vlevo.
Návštěvník Kamil Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Ha!! Identita odhalena Kamil?? Edit: Ten vlevo. Skoro ses trefil...(všimni si, co mám na ruce )
lib Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 (upraveno) Skoro ses trefil...(všimni si, co mám na ruce ) Sparta ve tvrdým? Edit: A na druhé máš celekm dost slušnej bok. Upraveno 9. září 2010 uživatelem lib
Návštěvník Kamil Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Sparta ve tvrdým?Ba ne, kamáráde, to byly tyhle (nezapomeň, že jsme byli těžký frajírci):
Návštěvník Kamil Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Edit: A na druhé máš celekm dost slušnej bok. Myslíš tenhle?
Jakubisko Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Už od mlada mi lidé říkají, že vypadám velice inteligentně 1
Kalifx Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Už od mlada mi lidé říkají, že vypadám velice inteligentně Tož toto je super!
farářskej Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Už od mlada mi lidé říkají, že vypadám velice inteligentně No ty vado, HYPERGEEK!!!
Kalifx Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Jakubiskova fotka mě vyloženě dojala a tak jsem udělal i já malou, tématickou, fotokoláž... 1
Kalifx Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Odesláno 16. října 2010 Dneska jsem na hadru v práci jsem našel fotku z mýho starýho řidičáku (teď už mám jenom takovou tu malilinkatou kartičku). Jak se tak na ni koukám, tak si říkám: hergot, jak ten čas letí, to je tragédie... Nebo možná spíš komédie? .)... Foceno v roce 1991.
spiderer Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Odesláno 16. října 2010 Ty voe, kdo to je? Dokresli mu ve fotosopu bradku Ala Samuel L. Jackson a hned ho poznas
Kalifx Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Odesláno 16. října 2010 Ty voe, kdo to je? Dokresli mu ve fotosopu bradku Ala Samuel L. Jackson a hned ho poznas No jo chlapi, to je ještě z doby, kdy jsem měl celej život před sebou... Hubenej sportovec, holkama vyhledávanej.
pete Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Odesláno 16. října 2010 Už od mlada mi lidé říkají, že vypadám velice inteligentně Ty vypadáš pořád stejně !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se