gougy Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 (upraveno) V 2. 9. 2010 v 10:51, 'bandicoot' napsal: Abych to tady vrátil zpátky k tomu "našemu" primu... Poslal jsem svoje Orlík 55LE (cal. eta 2895-2) na servis do Eltonu s následujícím výsledkem: Čištění, seřízení, promazání, regulace, argon, tlakovka a výměna safíru za výborný peníze (téměř pár jednotek tis.) a ve výborným termínu (téměř pár týdnů). Jsem spokojen. Hodinky vypadají jako nový. Potěšila mě mailová online komunikace ohledně rozsahu zakázky a s hodinkami doručený osobní dopis (děkujeme, že jste si nechal renovovat...) s požadavkem na zpětnou vazbu v případě nespokojenosti. FOTO prosím! Závidím a gratuluji V 2. 9. 2010 v 11:00, 'bandicoot' napsal: Foto zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/26923-novinky-na-bandiwatcheshu/page__view__findpost__p__448259 A v dohledném času v prodejní sekci (až popořadě oslovím s kamarády, kteří stojí v pomyslné frontě). No jo no - doufám, že budeš myslet i na ty, co už od Tebe nějaké hoďky koupili (každopádně na ně netlačím, takže počkám na prodejní vlákno) Upraveno 2. září 2010 uživatelem gougy
bandicoot Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Foto zde:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/26923-novinky-na-bandiwatcheshu/page__view__findpost__p__448259 A v dohledném času v prodejní sekci (až popořadě oslovím s kamarády, kteří stojí v pomyslné frontě).
Biges Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 V 2. 9. 2010 v 10:51, 'bandicoot' napsal: Abych to tady vrátil zpátky k tomu "našemu" primu... Poslal jsem svoje Orlík 55LE (cal. eta 2895-2) na servis do Eltonu s následujícím výsledkem: Čištění, seřízení, promazání, regulace, argon, tlakovka a výměna safíru za výborný peníze (téměř pár jednotek tis.) a ve výborným termínu (téměř pár týdnů). Jsem spokojen. Hodinky vypadají jako nový. Potěšila mě mailová online komunikace ohledně rozsahu zakázky a s hodinkami doručený osobní dopis (děkujeme, že jste si nechal renovovat...) s požadavkem na zpětnou vazbu v případě nespokojenosti. Jo, jo, jejich ředitel to tam v poslední době vzal docela do ruky, zlepšují se.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se