Josef01 Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Uvažuju o změně telefonu a tak jsem se u Dušáka díval na telefon Meridiist - moc pěkná záležitost v nerezu. Máte někdo s ním nějaké zkušenosti? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Zkušenosti ne, ale jsou to vyhozené peníze. Jen další hromada drátů v líbivé krabičce, nic víc.
Skalamander Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Přesně tak, mobilní telefon je prostě jenom spotřební zboží, které degraduje a zastarává strašnou rychlostí a povyšovat ho na něco víc a dávat za něj tolik peněz mi přijde zbytečné. Ale kdybych opravdu nevěděl, co s penězma, tak bych jednu výjimku přece jen udělal :
PhoeniX Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Von ten UN mobil po pěti letech vlastně musí do servisu na promazání.
Josef01 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Krásné, ale 50 tis. USD nedám... Mám rád nejen hezké hodinky ale i telefony, nejde o to, že fukce jsou minimální, je to prostě kvalitní práce se safírovým sklem. Hodnota telefonů ale zrovna tak i hodinek je vždy trochu pochybná....
PhoeniX Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 (upraveno) Nehodnotím pouze pouzdro. To je jedna věc. Ta druhá jsou tištěné spoje, které koupili někde u nokie. Pochybuji, že začali vyvíjet vlastní střeva. I když... Ta cena by tomu odpovídala. Sečteno podtrženo, ať je ten telefon jakýkoli, je nesmysl zaplatit za něj takový ranec. Kdyby byl aspoň satelitní... Upraveno 13. května 2010 uživatelem PhoeniX
Josef01 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Tak elektronika je to nejmenší dnes navrhnout a vyrobit, vzlášť když obsahuje jiný HW než cokoli známého, telefon obsahuje i unikátní FW, tedy naprogramován pro tyto telefony, nikoliv nějaký upravený FW. Já si říkám, že když není nezmysl zaplatit za velkoseriově vyráběné hodinky 150 tis., proč nedat za maloseriový telefon 89 tis.?
Skalamander Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Von ten UN mobil po pěti letech vlastně musí do servisu na promazání. Což je většinou doba, za kterou si člověk koupí jeden, dva nové mobily Hodnota telefonů ale zrovna tak i hodinek je vždy trochu pochybná.... To je pravda, ale hodinky se funkcemi, designem a hlavně technologiemi zase tolik nemění. Kdyby např. Tag Heuer udělal svůj telefon před deseti lety, tak bys chodil dneska chodil s neskladnou cihlou s černobílým displayem a nepolohlo by ti ani nerezové pouzdro a safírové sklo. Mobilní telefony jsou obecně celkem zajímavý sociální status. Ty nejnovější a nejnabušenější kousky vídám většinou u lidí, u kterých bych to v žádném případě nečekal.... a naopak
Mike-72 Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Když ho začali dělat a začali mě masírovat emailama, tak jsem se na něj těšil, skvělý tělo, sklo, výdrž náraz, oheň a pod. Jenže elektronika uvnitř je něco co jsem používal před mnoha lety. Takže nekoupitelné.
PhoeniX Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Tak elektronika je to nejmenší dnes navrhnout a vyrobit, vzlášť když obsahuje jiný HW než cokoli známého, telefon obsahuje i unikátní FW, tedy naprogramován pro tyto telefony, nikoliv nějaký upravený FW. Já si říkám, že když není nezmysl zaplatit za velkoseriově vyráběné hodinky 150 tis., proč nedat za maloseriový telefon 89 tis.? Tím zvýrazněným argumentem máš samozřejmě pravdu. A musím přiznat, že jsem nad celou věcí do této chcvíle tak ani neuvažoval. To je jedna strana mince. Ale ta druhá je pro mě pořád přesvědčivější - jemná mechanika s životností kolem sto let a více s možností předávání z generace na generaci X pořád "jen" tištěný spoj. To je celé. Pokud jsi se zamiloval, těžko něco rozmlouvat. To je jako se vším.
Josef01 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Sorry za hrubku ve slově nesmysl no nezamiloval, ale mám Nokii 8800 Saphire a docela mi na tom vadí 2 věci, slabý zvuk (v restauraci mám problém slyšet hovor) a mizezný OLED displej, na Slunci neviditelný. Proto jsem se ptal, rozhodující je stylovost a funkčnost pro telefonování, ostatní funkce nepotřebuji ani GPRS ani nic jiného.
Baker Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Mel jsem jej asi tyden doma, krasne, ale to je tak vsechno. Kuze se spini, je to tezke a nic moc to neumi. Proste designova zalezitost za nesmyslne penize. Jedina pekna vec je ten druhy displej, kdyz lezi telefon na stole, vypada to dobre. Jinak jak pise PhoeniX - vyhozene penize.
dknespl Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Blbý, nemá tourbillon, nebude dost přesnej.
Návštěvník Tada Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Blbý, nemá tourbillon, nebude dost přesnej. To je fakt, doteď jsem měl a mám telefon bez tourbillonu a je to dost na prd, takže příští jedině s turbem
volfda Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 (upraveno) Souhlasím s několikrát již vyřčeným názorem, jsou to vyhozené peníze, ale designově hezká věc. Měl jsem na pár dní půjčený telefon Vertu, je to hezká kravina, ale za ty prachy si raději koupím další rolády. Takže jsem ho zase odevzdal a zůstal věrný iPhonu, už se těším, až vyjde nová generace Jediné, co bych na Vertu viděl jako velké plus (krom vzhledu) je ta služba, kdy máte neustále k dispozici osobního operátora, který je vám skorto sekretářkou a zařídí vše, co potřebujete (tedy není-li vaše sekretářka zároveň milenka). Ale nejsem si jist, komunikuje-li v češtině, já to nezkoušel, ale i kdyby, mně stačí 1188 a internet Jinak jsem byl moc překvapen, když jsem zjistil, že se fakují i telefony. Falzum vertu je na prodej asi za 10k, nemám s tím zkušenost, ale kamarád mi říkal, že některé ty faky mají i lepší funkce... Ne že bych si kupoval fake, ale když má fake v něčem na vrch, pak je to zarážející. Je tedy zas pravda, že spracování bude u faku na úrovni nokie, ale já safír nepotřebuji, potřebuji dfunkčnost a na to je iPhone ptro mě zcela optimální, navíc je i designově hezký. Jestli se Pepa už rozhodnul, pak jen budu zvědav na jeho zkušenosti z provozu, jestli ne, pak se těším, jaké hodinky si místo toho telefonu koupí Upraveno 13. května 2010 uživatelem volfda
Josef01 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Pravda je, že fake bych si nekoupil i když umí asi 5x více než original. Díval jsem se na jiné telefony, ale nějak jsem si nevybral. Omegy PO se mi líbí, zatím po jiných netoužím. iPhone 3Gs mám a jsem opravdu spokojen, ale mám ho na internet a poštu, druhý telefon chci opravdu pouze aby měl tlačíka 0-9 a uměl se připojit přes Bluetooth k handsfree a byl to telefon, který má styl a duši, tedy ne čínský výrobek za 10 tisíc. Jak ale koukám po internetu, tak ten výběr je opravdu žalostný....
sibirnaya Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 znamej byl pekne nasranej, protoze BT v jeho Jagu, kery se spoji se vsema nokiama erikama apod, se nespojilo s timhle TAGem, tak to ruzne ladili soudruzi z TAGu novejma softama apod a nevyladili nic...
railmaster Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 Výrobca asi predpokladá, že majiteľ Vertu alebo Tag telefónu, ho má na ozdobu, ako ťažítko do kabelky, prípadne ešte na jednoduché telefonovanie.
Josef01 Odesláno 14. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2010 sibirnaya: díky za info. Railmaster: Přesně tak, výrobce dělá pouze telefon, který je na telefonování, popř. uložit nějkou poznámku, jinak je to opravdu na ozdobu Máte všichni pravdu v tom, že to bude asi hodně nekompatibilní, problémový telefon a ten displej mě nějak neoslnil. Kdyby stál 30 tis. tak do něj půjdu, takhle to asi opravdu nemá smysl.
Návštěvník Snow Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 (upraveno) Máte všichni pravdu v tom, že to bude asi hodně nekompatibilní, problémový telefon a ten displej mě nějak neoslnil. Kdyby stál 30 tis. tak do něj půjdu, takhle to asi opravdu nemá smysl. Každopádně bude mít hodně vysoký MI takže to ještě zvaž. Upraveno 14. května 2010 uživatelem Snow
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se