Bakara Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Mám hodinky Nixon The Sentry zhruba měsíc a už několikrát se mi zastavily, potom většinou pomůže až několi vysunutí a zasunutí knoflíku (pro nastavení času a datumu ) Nevíte někdo čím to může být? Není to třeba slabá baterka? Zastaví se většinou jednou do týdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Nevíte někdo čím to může být? Je to křáp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakara Odesláno 14. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 a nejaky jiny nazor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Vyměň baterku. Pak snad půjdou. Vyměň hodinky. Bohužel platí příspěvek č.2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Mám hodinky Nixon The Sentry zhruba měsíc a už několikrát se mi zastavily, potom většinou pomůže až několi vysunutí a zasunutí knoflíku (pro nastavení času a datumu ) Nevíte někdo čím to může být? Není to třeba slabá baterka? Zastaví se většinou jednou do týdne. Nečekej nějaké soucítění,chce to kvalitní hodinky a potom se nebude stávat co teď Tobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 nevím co to je za hodinky ani za značku, ale některé hodinky mají tzv. standby (zastaví se) režim kvůli úspoře proudu - jestli to není ono - pokud ne tak je to na reklamci nebo popelnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakara Odesláno 15. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2010 nevím co to je za hodinky ani za značku, ale některé hodinky mají tzv. standby (zastaví se) režim kvůli úspoře proudu - jestli to není ono - pokud ne tak je to na reklamci nebo popelnici Je to model The Sentry od Nixonu http://www.nixonnow.com/watches/mens/the-sentry-A027.html tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se