HonzaX Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Tohle mi přijde výstižné : I Roger Federer by záviděl:Kanára za 14.min
Návštěvník Tada Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Tak já si teda Lemanie sundám a vezmu si Igeny ať jsem patriot
tarmi Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Komu v tom případě budeš fandit ? fandím našim a na ruce budu mít Seika. A jak budu oslavovat tu spoustu gólů, co dnes padnou, natáhnou se mi aspoň.
ricous Odesláno 15. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2010 fandím našim a na ruce budu mít Seika. A jak budu oslavovat tu spoustu gólů, co dnes padnou, natáhnou se mi aspoň. Tak zatím to vypadá, že je budeš muset dát na winder...
tarmi Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Tak zatím to vypadá, že je budeš muset dát na winder... zrovna jdu psát, že asi Seika hodím na winder a ono už to tu je. Nechápu. Dlouho jsem neviděl žádnej tým hrát tak skvělej hokej, jako předvádí teď Švýcaři.
twinsfather Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 přestože vydatně popíjím mám sucho v krku...
Kalifx Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 zrovna jdu psát, že asi Seika hodím na winder a ono už to tu je. Nechápu. Dlouho jsem neviděl žádnej tým hrát tak skvělej hokej, jako předvádí teď Švýcaři. Já to taky nechápu. Naši mě nepřekvapujou. Tučný roky jsou holt pryč co se dá dělat. Ale hergot kdy se ti Švýcaři takhle upekli?
Lumpy.T Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 jen otazka jestli my jdem tak dolu nebo ostatni tak nahoru? muzem byt radi ze sme netrefili Dansko
bandicoot Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 (upraveno) Nějakej funkční online? Na Ustreamu to začlo chtít heslo. Díky. už to jede: http://www.ustream.tv/channel/nertuo edit: sem to zapnul v pravou chvíli Upraveno 15. května 2010 uživatelem bandicoot
lastam Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 (upraveno) Presilovka 5 na 3 a my tam jsme pomalu opreny o hole, plazej se tam jak zfetovany misto aby si je roztahli po tretine, a tech spalenych sanci, no rolexky nam davaj na p...l Upraveno 15. května 2010 uživatelem lastam
Lumpy.T Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 taky si rikam ze ty svycari hrajou prd ale my je stejne nedavame
twinsfather Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Že hrajou prd? No asi každej koukáme na jinej přenos! Škoda toho výsledku, ale ve finále pěknej hokej.
ricous Odesláno 15. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2010 (upraveno) Slovy klasika: "Tož bitvu som presrál, ale dobre som sa vožrál...". Upraveno 15. května 2010 uživatelem ricous
Kalifx Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Že hrajou prd? No asi každej koukáme na jinej přenos! Škoda toho výsledku, ale ve finále pěknej hokej. Tak tak, hovada švýcarský, nemám je rád. Ale jsem rád, že nás nesfoukli jako svíčku a nebýt první třetiny tak jsem fakt s naší hrou spokojenej. Akorát kdy se, krucinál, naučíme dávat ty góly?
lastam Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 (upraveno) pravda, misto golu nasi strilej vrabce na stromech, no a rozhodci kdyz hrajem tak taky docela serou na pistalky kdyz nam nekdo seka rany na zada Upraveno 15. května 2010 uživatelem lastam
nAscA Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 V prvni tretine si cesky tym pekne davali. Ale opet, hrali bez nasazeni, zadne hity nic. Jak jsem psal o olympiade, zase baletky, nejradeji bez fyzickeho kontaktu. Jen proti svedum do toho sli.
ricous Odesláno 15. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Schválně jsem si dělal čárky, kolikrát naši vyhráli buly - ani jednou přátelé...
Aldo Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 (upraveno) Schválně jsem si dělal čárky, kolikrát naši vyhráli buly - ani jednou přátelé... Jo, já jsem si zase všimnul, že když jsme náhodou vyhráli buly, tak rozhodčí přerušil hru a vyměnil hráče, buď našeho nebo jejich, a napodruhé nám to nikdy nevyšlo. Upraveno 15. května 2010 uživatelem Aldo
nAscA Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 No na buly to bylo v prvni tretine, coz se objevilo i na obrazovce 5:1 pro CR
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se