Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Komu v tom případě budeš fandit ?

fandím našim a na ruce budu mít Seika. A jak budu oslavovat tu spoustu gólů, co dnes padnou, natáhnou se mi aspoň.

Odesláno
fandím našim a na ruce budu mít Seika. A jak budu oslavovat tu spoustu gólů, co dnes padnou, natáhnou se mi aspoň.

Tak zatím to vypadá, že je budeš muset dát na winder... :(

Odesláno
Tak zatím to vypadá, že je budeš muset dát na winder... :(

zrovna jdu psát, že asi Seika hodím na winder a ono už to tu je. Nechápu. Dlouho jsem neviděl žádnej tým hrát tak skvělej hokej, jako předvádí teď Švýcaři.

Odesláno
zrovna jdu psát, že asi Seika hodím na winder a ono už to tu je. Nechápu. Dlouho jsem neviděl žádnej tým hrát tak skvělej hokej, jako předvádí teď Švýcaři.

Já to taky nechápu. Naši mě nepřekvapujou. Tučný roky jsou holt pryč co se dá dělat. Ale hergot kdy se ti Švýcaři takhle upekli?

Odesláno (upraveno)

Presilovka 5 na 3 a my tam jsme pomalu opreny o hole, plazej se tam jak zfetovany misto aby si je roztahli po tretine, a tech spalenych sanci, no rolexky nam davaj na p...l

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno (upraveno)

Slovy klasika: "Tož bitvu som presrál, ale dobre som sa vožrál...".

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno
Že hrajou prd? :D No asi každej koukáme na jinej přenos!

Škoda toho výsledku, ale ve finále pěknej hokej.

Tak tak, hovada švýcarský, nemám je rád. :D Ale jsem rád, že nás nesfoukli jako svíčku a nebýt první třetiny tak jsem fakt s naší hrou spokojenej. Akorát kdy se, krucinál, naučíme dávat ty góly?

Odesláno (upraveno)

pravda, misto golu nasi strilej vrabce na stromech, no a rozhodci kdyz hrajem tak taky docela serou na pistalky kdyz nam nekdo seka rany na zada

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

V prvni tretine si cesky tym pekne davali. Ale opet, hrali bez nasazeni, zadne hity nic. Jak jsem psal o olympiade, zase baletky, nejradeji bez fyzickeho kontaktu. Jen proti svedum do toho sli.

Odesláno (upraveno)
Schválně jsem si dělal čárky, kolikrát naši vyhráli buly - ani jednou přátelé...

Jo, já jsem si zase všimnul, že když jsme náhodou vyhráli buly, tak rozhodčí přerušil hru a vyměnil hráče, buď našeho nebo jejich, a napodruhé nám to nikdy nevyšlo. :suicide_anim:

Upraveno uživatelem Aldo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...