Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To bylo neco ten zaver,,,se mi z toho malem zastavilo srdce a zestarl jsem o sto let

Tak jako pri vstreleni toho vyrovnavajiciho golu, jsem se snad radoval jen pri Naganu. Posted Image

Odesláno

Sport prostě nemá logiku a i když jsme dnes byli horším týmem, jsme ve finále ... B)

To bych nerekl, byl to vyrovnany zapas se super koncovkou :-)

Odesláno

Řekl bych, že jsme měli o dost méně vyložených šancí za celý zápas než Švédové ... V prodloužení jsme sice měli více ze hry, ale na to se nehraje ...

Odesláno

Na to se nehraje i behem normalni hraci doby. Posted Image . IMO to byl naprosto vyrovnany zapas a remize 2:2 byla zaslouzena. Jen tu prvni tretinu bylo Svedsko urcite lepsi.

Odesláno

sem zvedav na zitrejsi vykon ruska ,protoze dnes nebyly nejak ve sve kuzi nebo nemce hodne podcenily,ale nejak i zapomeli bruslit.To co predvadeli dnes bylo na hony vzdaleno predeslým zapasum,ktere jednoznacne ovladli

Odesláno (upraveno)

JE TO TAM!!! :):):)

dobře, že se machýrci a hvězdy omluvili, skončili by jsme ve skupině, tahle parta hrála srdcem

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno

kur..a to byly zase nervy,,,,,,JE TO TAM ......preju tu tem klukum co je skoro kazdej odepisoval,,,a super hvezdy z NHL co nechteli prijet at jdou domu i bez nich to slo,ac to nebyl turnaj plny svetovych hvezd ze vsech zemi,krom RUSKA,ty asi meli nej vyber na turnaji,,,,Vokoun je borec ten to poresil podrzel tym

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...