Kalifx Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Měl jsem v Basileji prototyp na ruce, na zápěstí sedí na těch vzpěrách zakončených "přísavkami", který jsou výklopný, takže na ruku přistanou jak sputnik na Měsíc, celý je to trochu ulítlý, ale v reálu docela pěkný, pro příznivce SF jak dělaný.
Baker Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Na srazu jsme o teto znacce diskutovali, co tam dava TJ za kalibry, je upravena bezna produkce nebo inhouse ?
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 V zimě jsem o nich vážně uvažoval. Nakonec jsem sice skončil jinde, ale přsto mě pořád lákaly. Akorát informace o použitých materiálech jsou dost nejasné. Rozběhla se tedy zajímavá komunikace, kterou tady celou dávám (jen těla mailů, bez pozdravů atd.) Na začátku února jsem jim poslal dotaz: Would you know where this model is available to see and possibly buy? I'm a bit confused with material of RJ Moon case material. Some notes say it's made from Apollo 11 spare parts, some are mentioning Apollo 11 itself. The simple question is - was material of Moon case really in space? A už za dva měsíce a kousek jsem dostal odpověď a komunikace pokračovala :-) Thank you for your message and your interest in our timepieces. As I am answering you quite late I was wondering if you still need the information below? It is indeed a bit late (meanwhile I bought IWC Aquatimer Vintage), but I am still interested in RJ Moon Heavy Metal Automatic - or other space related watches. I was in Houston two weeks ago and the fire was lit again. If you need any information to orientate your choice I am here! Just answering my original question would be great! About the part that is used in the case it is normal steel melted with some of the spare parts of Apollo 11. Do you know where to find the watch already? In which country do you live? I live in Prague (CZ), but travel quite often (even to Sofia or Bucharest where I will be in the near future)Tu Sofii a Bukurešť jsem napsal, páč tam mají butiky nebo prodejce. So as you know we don't have any distributor for the moment in your country. But as you travel a lot I am sure that you have already seen where you can find the watch at the best price! Nice end of week. A to je všechno. Na kalibry jsem se zeptat ani neodvážil :-)
bandicoot Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 To je snad robot, to neni mozny...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Marvin, podle všeho :-)
misoo Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 vidim to na jeden srobik z Apolla na tonu klasickej ocele... zmiesane, zriedene a je to
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se