Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Peterovi a Honzovi49 děkuji za oboustrannou velkorysost v otázce posledního čísla v sérii.

Jak to tak vypadá, zbývá už jen dořešit otázku počtu kusů celé série a co s volnými místy. Zatím se neozvali Mnovace a RadimK. Volné místo zůstalo i na čísle 19. Co s tím???

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já bych navrhoval využít kontaktního formuláře na poslání e-mailu - je dostupný v profilu ? http://forum.chronomag.info/profile.php?id=50 a http://forum.chronomag.info/profile.php?id=205 a napsat jim, ať se ozvou. Pokud se do nějaké doby (týden?) neozvou, tak je vyškrtnout.

Co se týče velikosti série, zvolil bych nejbližší rovné nebo větší číslo z 20, 22, 25, 30 než bude počet závazných objednávek. 24 se mi tolik nelíbí. 21/20 do muzea se mi naopak líbí.

Odesláno

Tak pánové to jsem nečekal jak rychle se na mě zapomělo. Mám totiž úraz a tak jsem nemohl přispívat jak bych chtěl. Samo že potvrzuji ch l.e. mé oblíbené číslo 5. Na objednávce pro prima už se pracuje tot vše.

Odesláno

Je to moje chyba. Mnovace mi volal a svou účast potvrzoval telefonicky už cca před 14 dny. Moc se mu omlouvám, ale jak i on sám vidí, stále jsem s ním počítal a místo mu zůstalo. Co se týče RadimK tak tam si nejsem vůbec jistý. Jeho zájem byl indikován jedním příspěvkem, který ani neobsahoval jeho představu o variantě (bílá nebo černá atd.). Obávám se, že zájem uvadl.

Aktuální rekapitulace objednávek a číselné řady:

1 odklizec

2 Dali

3 zdenda

4 ondraj

5 Mnovace

6 Chronomag

7 Kamil

8 Viktor

9 Lukáš

10 Magnus

11 cigi

12 cigi

13 cigi

14 JJ

15 Kalimero

16 Dusen

17 RadimK ???

18 Pachollini

19 Honza49

20 Peca

21 Kamil II.

22 Peter

....

Poslední kus bude vyhrazen pro firemní muzeum

Zásadní otázka:

Kolik bude celkem kusů 22/24/25/30 ???

Takže teď jak se říká babo raď.:) Nechám to na Vás. Je to hlavní téma pro tento týden!!!

Návštěvník peter
Odesláno

ako to je vlastne s tymi nestastnikmi, ktri si sami nezohnali 66 ..????

Odesláno

Já bych to ukončil jakýmkoliv i blbým číslem. Jenom proto aby konečné číslo bylo kulate si nebudu pro sebe kupovat dvoje hodinky. A udělat limitovanou serii 25 kusů a nakonec vyrobit jenom 24 mi pripadá hloupější, nez ukončit serii na 24

Honza49

Odesláno

Díky. Jde o to, co řeknou i ostatní. Já na číslu nelpím, jen se už v tom dlouhém vlákně ztrácím, vlastně nevím jak budou vypadat, proto mě zaujal tvůj nápad, na prim.cz jsem ho našel hned. Jsem taky pro český kalibr, snad i to ostatní je české (v dnešní zk.. globalizaci). Až bude nějaká definitivní obrázková verze, rád se podívám. Třeba se po vložení obrázku přidají další a dotáhneme to taky na 50?

Odesláno

Tak teda cigi dovol abych tě "sepsul" už radši nevymýšlej další ptákoviny, rád bych se těch hodinek taky někdy dočkal, jinak si tam nech namalovat třeba kačera Donalda. ;)

Odesláno

Už dlouho jsem se nad příspěvky v chronomagu tak nezasmál - díky Dali.;)

Jinak si také myslím, že si cigi vzal příliš velké sousto. Teď když už se všichni shodli na definitivní podobě chtít přesvědčit 20 lidí o tom, že by si měli nechat vyrobit něco jiného, to už by byl husarský kousek, kdyby se to povedlo.

Ale jednu věc musím říci, nadšení cigiho chápu. Konec konců to byla moje myšlenka, kterou si pěstuji pro své nové hodinky, a stále se mi ještě líbí.:)

Odesláno

No, mně se to sice na těch solitérech celkem líbí, ale nějak mám pocit, že k čistým liniím liney by se to tolik nehodilo, že by to rušilo jejich jednoduchou a dobře vyváženou elegenci. Možná bych se nechal přesvědčit, kdybych to viděl, ale takhle bych byl spíš pro zachování jednoduchosti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...