Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak když je tu ta asociace k číslu 4(0) v LE, tak jsem si teď uvědomil, že mám číslo 04 v serii :-).

Odesláno

Nepodařilo se mi v diskusi dohledat, v jakém rozmezí se pohybuje renovace kalibru 66, takže se omlouvám, jestli jsem to přehlédl. Řekněme, že najdu funkční kalibr 66 v průměrné kondici. Jde mi jen o to rozmezí, ne konkrétní číslo, protože to bude záležet na konrétním stavu kalibru :)

Odesláno

To chronomag: Datumka byla zavržena už dávno. Demokratickým hlasováním (většinou slyšitelných hlasů).:)

To Ondraj: Neříkejte hop, pokud se máme rozhodnout většinou hlasujících ( a sebe nemám počítat), ještě není rozhodnuto. I když prozatímní výsledek dává vysokou pravděpodobnost, že se tak stane.:) Prostě štěstí.;)

To Gorodok: pošlete mi mail na adresu jan.prokop@prim.cz a já Vám pošlu specifikační tabulku, ve které jsou všechny informace.

Odesláno

To mb zatím se ještě definitivně 17ky nevzdávám, zaznamenal, jsem tady víc hlasů co volají po kalibru 73

jestli to definitivně nebude možné, tak 17 je volné.

Odesláno

Booklet

Chtěl bych k těm hodinkám udělat booklet, takovou knížečku o tom, jak vznikaly. Brožurku. Něco jako sbírku nápadů, citátů (nejlepší je zatím ten "čtení tohoto fóra leze do peněz" :) ), fotky rozpracovaných hodinek i původních návrhů, historii kalibru 66 atd - co si o tom myslíte? Chtěl by to ještě někdo, nebo bych ji dělal jen pro sebe?

Ono přeci jen v tom fóru to za chvíli zmizí pod novými událostmi...

Odesláno

DALI: Jasne, ja to jen nechtel promarnit :). Ale myslim, ze Te zklamu, 73 jiz definitivne padla; nicmene lepsi to slyset od pana Prokopa...

CHRONOMAG: Coz o to, booklet by byl hezkej, nicmene kdyz uz citaty, tak skutecne jen par a nejlepe nejak zapracovane v textu. Cely prepis fora by se mi znovu cist (ani poslouchat! :)) nechtelo... mam za sebou Bidniky a rozectene dve tisicistrankove odborne knihy; a tohle by vyslo asi podobne :).

Odesláno
Cely prepis fora by se mi znovu cist (ani poslouchat! :)) nechtelo... mam za sebou Bidniky a rozectene dve tisicistrankove odborne knihy; a tohle by vyslo asi podobne :).

to ani nehrozilo, myslel jsem tak něco jako dvacet stránek rozměru CD bookletu :)

(z toho deset fotek :) )

Odesláno

Já myslím, že když se to s citem vytáhne, že by to mohlo být echt zajímavý čtení. Argumentační výměny, významnější zlomy v diskuzi časově přesně označit, ukázat jak rostl počet návštěv a příspěvků atd. Já jsem všema deseti pro a kromě fotek, nákresů, obrázků a detailů spoza opony jsem ochoten nechat prohrabat archiv našich dokumentů a dohledat maximum informací o kalibru 66. Jsem ochoten i přečíst všechny příspěvky znovu a udělat vlastní výběr toho, co mi přišlo zajímavé. Stejně bych to asi udělal. Daly by se příspěvky vyexportovat i s daty a časy do Wordu?

Odesláno
Daly by se příspěvky vyexportovat i s daty a časy do Wordu?

Nějak by to z databáze šlo, udělám to o víkendu. Jen si pamatuju, že těch fór bylo více... takže musím ještě najít, jaká ostatní to byla.

Já myslím, že když se to s citem vytáhne, že by to mohlo být echt zajímavý čtení.

Pche :) Vy o mně pochybujete :) A to se nedělá :)

Odesláno

Kdyby se ten booklet ještě přeložil, aby si to mohl přečíst i cizinec, tak by to určitě hodnotu CH.l.e. velmi zvýšilo, jak řekl p. Prokop. Příběh prodáva :)

Odesláno

Cece, tady na foru je tolik nadseni a energie, ze za chvili skoncime u skladani a nahravani Primovske hymny a to cedecko tam fakt nakonec prilozeny bude... :)

Odesláno
Kdyby se ten booklet ještě přeložil, aby si to mohl přečíst i cizinec,

Všichni cizinci, kteří si objednali Chronomag LE ihned zdvihnou ruku. Nikdo? Máte ještě deset vteřin... pořád nikdo... ?

Tak to bych vzdal. Já to překládat nebudu, ale samozřejmě když se někdo najde, ruština, čínština, angličtina, němčina a španělština jsou volné :)

Odesláno

O to by ta cena víc vyskočila :) Cizinci by chtěli něco, co nemohou dostat :) Ale i tak pro forma by to nebylo špatné :) Ale profesionální překlad je drahý. Já bych to klidně přeložil, ale za a) zabralo by to hodně času a za B) několik chyb by se určitě našlo :)

Odesláno

Což o to, jedna naše firma dělá i překlady technické literatury, ale jen němčina, angličtina, francouzština a navíc telco a IT věci. Sám jsem měl problémy, jak přeložit barrel :)

A právě proto, že to děláme, bych to nerad dělal :)

Odesláno

Poté, co jsem si přečetl diskusi, můj názor se převážil na druhou stranu - proti rozšíření nejsem.

Tak mě napadlo, že když by se ta série rozšířila, bylo by možná pěkné jeden kousek někde vydražit a přebytek poskytnout na něco chvályhodného. Kdyby ta dražba navíc byla třeba za rok, až získá Chronomag série světovou proslulost... No nic, to je jen takový nápad.

Mimochodem, ještě jsem nesehnal žádný kalibr 66, pokud by někomu přebýval, budu vděčný.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...