Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koukám, že se vám to už konečně blíží. Jsem zvědavý, jak se budou hodinky l.e. CH líbit. Také jsem tenkrát zvažoval účast, ale nakonec jsem zvolil standardní model 40 v černém provedení. Pár týdnů ho už nosím a líbí se mi čím dál víc. Ty drobné změny oproti verzi 36 mm (širší ručky proti slabšímu potisku ciferníku - poměr), velikost 40 a korunka, která tolik nevyčnívá - zkrátka dokonalé (pouze subjektivní dojem).:P

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
To old black: zadal jsem lokalizaci problému, patrně jde jen o administrativní záležitost.

:PRIM Je třeba něco podniknout? Nebo se to vysvětlilo?

Návštěvník Kamil
Odesláno
To Jezek: Nejsou, zatím to nestihli nafotit. Cena je se safírovým sklem (vrchní konkávní) 16 tis. O foto se pokusím přes víkend, ale nevím jak to dopadne.

Už se těším, snaž se! :)

Možná bys pak mohl založit nové vlákno, věnované pouze modelu Linea 40.

Odesláno

To PRIM: To by bylo skvělé, ono totiž zachytit ten dojem - vypouklé sklo, odlesky atp. - nevím jak by se to podařilo. Viděl jsem fotku z jednoho setkání...... nevím jak to říci, ale takové hodinky bych nechtěl. Myslím, že špatnou fotografií na webu se může dost pokazit zvláště pokud nahrazuje fyzickou výkladní skříň. Například u fotografie Spartaků otevřené edice je ciferník jakoby ve stínu a rázem jsou to úplně jiné hodinky. Přeji Vám zdařilá fota a ať se daří.:) a =)

Odesláno

Tak ty 38 mam ja, 17 ma myslim MB. Ale ja jsem s Primem domluveny na pozdejsim zaslani, v pondeli jedu pracovne pryc a kdybyb pritelkyne prebirala hodinky a videla cenu, asi by to pro mne nedopadlo nejlepe a stal bych se obeti domaciho nasili :-) . Takze snad poreferuje MB. Mimochodem, v dnesnim bulvarnim tisku (Blesk) se chlubi brankar Petr Cech, ze si poridil hodinky Prim, stejne jako prezident, ze jich je vyrobeno jen 50ks a ma na nich jmeno :-) . Mel na ruce Tycho Brahe.

Odesláno
Presne tak. Cenovka je jen "for your eyes only". Co presne tam Petr Cech rika? To bude mit PRIM zase reklamu, ale ta cena muze hodne lidi odradit. :)

Co presne rikal se z Blesku asi nedovime :-) . Ale je tam s nim clanek na celou stranu a u toho mensi clanek s nadpisem Prezidentske hodinky Made in Cech, je tam jeho fotka s Tycho Brahe, u ni je napsano "Luxusni hodinky, na tech Petr "ujizdi"." a dale ... "Tak na tyhle hodinky hned tak nenarazite. Firma Prim jich vyrobila jen padesat...." Dale o tom, ze podobne od stejne firmy ma pan prezident Klaus, ale "Petr Cech na nich ma jako jediny vyryte sve jmeno. Blystivy kousek z dilny ceskych hodinaru ma cenu pres sto tisic korun. Ted budou merit Cechuv londynsky cas." Normalne Blesk nectu, ale na ten clanek me upozornil kolega z prace, ktery vi o akci Linea l.e.

Odesláno
To Jezek: Nejsou, zatím to nestihli nafotit. Cena je se safírovým sklem (vrchní konkávní) 16 tis. O foto se pokusím přes víkend, ale nevím jak to dopadne.

Už se těším, snaž se! :)

Možná bys pak mohl založit nové vlákno, věnované pouze modelu Linea 40.

Bohužel fotky dopadly katastrofálně (nenám potřebné vybavení), takže v dohledné době nebudou, ale jak bylo řečeno Prim už je snad dokončuje.:/

Odesláno

Změňme téma: na www.prim.cz už jsou fotky nové Liney XL - tedy 40mm provedení. Zatím jako novinka a s mírně upraveným textem z menší Liney, ale vám půjde stejně nejvíce o tu fotografii.:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...