Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Abych ti řekl pravdu, tak se k nim ani nedostanu. Oboje mi zabavil syn. Aviátory denně nosí a ty s P 3133 tahá na treky. Jinak jsou v pohodě. Ale určitě vím, že to nenosí jako napodobeninu něčeho, ale jako Ruské časy. Jiný nechce!! Tedy zatím :-)). Nevím po kom je. Já bych tak zdrženlivý nebyl. Sice už jsem ho načapal jak si zkouší moje nový Zena, ale tvrdí, že jsou na něho velký /má 182 cm/.

Odesláno

blackhawk :) : ty bys asi nemohl přestat s tím vykáním, že? Ty bláhový, nemusíš se zde přezíravě pyšnit svým mládím, jednou budeš také starý, unavený a opotřebovaný jako cigi :D

Odesláno

2Gandalf:

Jasně snad jsi mě jinak pochopil-víceméně tábory lidí jsou rozděleny na 2 strany.1.říkají: Ruské hodinky jsou špatné,jen okopírované,špatná kvalita a pod.Prostě all bad.Pak jsou ti druzí, kteří ruské hodinky opravdu preferují,mají rádi,prostě fandové ruských hodinek.K těm druhým se kloním já. Ač mladšího věku-68 rok tedy rozhodně nepamatuju:-), tak mám prostě pro Rusko slabost-doufám že se tam jednou vypravím na mountainbiketrek with my friends.Můj sen.Kavkazko a pod-možná Transsibiřská magistrála s bajkem.Chtěl bych i Moskvu,Petrohrad.Prostě má vize dovolené:-)Trochu asi úlet že:-)Nejsem zastánce válení na pláži:-) Ps:jen mě zatím odrazuje nebezpečnost akce.

No snad si neprotiřečím tímto vláknem-Ruské hodinky(kopie)-prostě mě jen zajímalo kde a jak rusové přišli k takovému množství opravdu povedených hodinek.Už se těším jak budu kolem vysvětlovat co že to mám vlastně na ruce-každopádně ty Strely jsou solitér.

Konečné slovo:jak jsi řekl-prostě Ruské časy-tak to beru i já! Zdravím tedy i nositele hodinek-syna:-)

Odesláno

Blackbiker - nejsi sám :-) Já mám Poljoty dvoje a k tomu dvoje Rakety, všechny šlapou jak víno. I když Flight Captain jako by z oka vypadl Fortisu, Fortis zase odpovídá Laco B-Uhren, takže to máš v podstatě jedno. Jedině u chronografů si nevyberu, neboť nemám rád číselník narvaný milionem budíčků.

Odesláno

pro blackdeath: všimni si kamaráde že čím víc budeš opravovat tu domělou chybu v oslovení, tím víc budou vymejšlet všelijaký varianty jak tě poškádlit. (spolehni se že je to myšleno přátelsky) blacktime. :lol:

Odesláno

blackbiker: mechano má pravdu, je to jenom pošťuchování, mě ty hadi táké pořád zaokrouhlovali :)

Pořád jsem si nemohl vzpomenout kde jsem o Poljot četl a celou dobu jsem to měl takřka před nosem. Tak ke kopírování hodinek:"Modelová řada Swiss style naopak zahrnuje repliky známých švýcarských modelů, jako jsou Breitling Navitimer a další ? hodinky ale vždy přiznávají barvu a nejde o padělek, mají svoji značku (například Navitimer like model je Ruslan) i své funkce a uspořádání, pouze se vizuálně drží stylu originálu."

Zdroj http://www.chronomag.cz/clanek/2005-07-26/...cky-poljot.html

Doporučuji nepřehlédnout vynikajíci komentář od Kamojedova, který se týká některých ruských kalibrů.

Odesláno

ok! To my name-its only joke,yes:-)Black.....

31682-dík za tip komentáře-Docela jsem to pochopil jak to s tím poljotem 3133 je.

jen trošku z jiného soudku-kdo vůbec vyrábí hodinky typu-Amphibia chrono,Pilot,Kirova,Sthurmanskie(old model Gagarin-en chrono),Spitfire

Nad tím mi rozum zůstává stát-kdo víte povězte-na i netu oficiálních stránkách výrobců tyto modely nejsou!!!!

tchus Black.......

Odesláno

S tím Kirovem to vlastně vím.Svého času byl takto pojmenován Poljot-protože ruským soudruhům se zdálo-že by měl mít název jejich revolucionáře Kirova.Tzn.Pěrvyj časovoj zavod iměni Kirova-tedy dnešní Poljot.

šlo mi jen v dotazu o to,kdo ty typy vyrábí.

Poljoty znám jen 3(tedy fabriky):1.Poljot(1.MČZ),2.Volmax,3.Poljot International

Na netu taky píšou o MoscauClasic a Ruwatch(nevím jestli jsou to firmy nebo jen komplexní označení hodinek.Mám v tom te

ď trošku chaos

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...