Přejít na obsah

Nová verze fóra od 21.5. - vítejte a problémy hlašte

Chronomag

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 24. 5. 2010 v 6:29, 'Honza.manta' napsal:

Už jsem na to přišel. :bag:

Tak nebuď jak hrad v Karpatech, a pověz jak se povedlo srovnat vyhledávání. Já raději používám Google s parametrem site:forum.chronomag.cz .

• Odpovědi 519
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Musím doplnit, že v práci máme IE6, doteď mě ani nenapadlo se o to zajímat, takže to všechno vysvětluje ... :(

Jak už tady někteří psali, IE6 s fórem nefachá a neúprosně drtí jeho formátování ... Ach jo ...

Odesláno

No já mám v práci IE8 (i doma) a forum vypadá pokaždé trochu jinak. V práci nevložím link, neb okýnko je roztažené mimo obrazovku a Ctrl V prostě nefunguje - ani tam nic nevepíšu. Doma mi to otevře takové prťavoučké okýnko (ale aspoň něco). Tlačítek je všude jak najeb.aných, kua to aby člověk vystudoval VŠ forařskou :). Připomíná mi to forum Škodahome, kde jsem si po apgrejdu nebyl jistý, zda jsem na stejném foru a nakonec jsem ho v podstatě opustil. Je mi jasné, že spousta věcí se ladí za pochodu, ale proč se vrtá do něčeho, co fungovalo?

Odesláno
  V 24. 5. 2010 v 15:39, 'rorda' napsal:

Musím doplnit, že v práci máme IE6, doteď mě ani nenapadlo se o to zajímat, takže to všechno vysvětluje ... :(

Jak už tady někteří psali, IE6 s fórem nefachá a neúprosně drtí jeho formátování ... Ach jo ...

IE6 je nadále obecně na internetu nepodporované jako velké bezpečnostní riziko. Doporučuji upgrade, pro něj už se optimalizovat nebude.

V 24. 5. 2010 v 16:27, 'Traveller' napsal:

Je mi jasné, že spousta věcí se ladí za pochodu, ale proč se vrtá do něčeho, co fungovalo?

No, hlavně proto, že to nefungovalo. Obrovské množství spamu, které se filtrovalo z posledních sil, obrovská režie na chod fora, kterou HW už nebyl schopen utáhnout...

Odesláno
  V 24. 5. 2010 v 13:36, 'rorda' napsal:

Když už jsme u přínosu, jak vám běhá tato verze fóra?!? Oproti předchozí verzi je to v práci hrůza, děs - pomalé, hrozně se mrší formát, třeba fotky se přesunou mimo obrazovku napravo, před sebou tak vidím bílé pole bez textu ...

Chyba s fotkama v galerii byla opravena. Jestli to není z galerie, tak mi napište, o co šlo, kde to bylo...

Odesláno

Přidal jsem nový skin, černé pozadí, bílý text - mrkněte na něj... Nastavuje se uplně dole na stránce, je tam roletka, ve který IP.board je ten původní skin s bílým pozadím, Cethin je s černým pozadím. Na mne je to černý moc... primárně se bude ladit na bílý, takže takový chybky jako bílé rozostření kolem emoticonů budete muset přežít...

Pokud máte jiný požadavek, použijte gooogle a vyhledejte si tam "skin ip.board" a najděte si nějaký, co se vám líbí, importuju ho :)

Odesláno

ooo dekuji. Ta cerna je paradni. Jen je skoda, ze to neni roztahnute uplne pres cely monitor. Ale porad lepsi nez ta bila.

Muj pavouk v podpisu si to taky uziva. Ted se k pohybovani i blyska :D

Návštěvník Snow
Odesláno

Skin Cethin mi nesedl, černé je opravdu příliš, bílá je fajn.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 24. 5. 2010 v 17:13, 'Chronomag' napsal:

pokud máte jiný požadavek, použijte gooogle a vyhledejte si tam "skin ip.board" a najděte si nějaký, co se vám líbí, importuju ho :)

Ještě bych doplnil, hledejte skiny pro verzi IP.Board v3.x.

Třeba tady nebo tady.

Odesláno

Všiml jsem si, že nějak podivně funguje počítání zobrazení příspěvků. Asi 5x jsem se díval na "IWC Portofino Automatic" od sauce a na "Zabezpečení bytu" od tombed a stále je uvedeno Počet zobrazení 0.

Odesláno

1) u některých témat mi v Opeře ukazuje pouze počet odpovědí, ale počet shlédnutí je 0

2) při editaci nového threadu mě to nenechá editovat název ( nevím, zda to dřív šlo, ale určitě bych to ocenil)

3) nic neříkající název informačního kanálu "RSS všechno" bych změnil na něco smysluplného, ať to v RSS čtečkám ukazuje třeba: "Chronomag RSS", nebo tak něco...

4) windows mobile 6.5.3 IE = OK, Opera 9.7 mě nenechá přihlásit do fora

5) chybí mi tlačítko na zobrazení svých příspěvků - něco takového: post-10679-1274729909,13.jpg

Win 7 64bit, Opera 10.53

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 24. 5. 2010 v 19:26, 'Baker' napsal:

Patriku neda se nejak vypnout panel "Poslední obrázky v galerii" ???

Můžeš si dát ve Firefoxu blokovat obrázek a budeš tam mít jen tu lištu. Jak je to u jiných prohlížečů, nevím.

post-147-127472950348.jpg

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...