Libunda Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Hele kucííí, nechci prudit, ale na co hlásit problémy, když nikdo ani neodpoví, zda se na tom pracuje?? Find My Content u mě stále nefunguje jak má. Některá vlákna se uloží, některá ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Ahoj,proč když jsem zcela výjimečně na levé straně hlavní stránky mezi lidmi s největším počtem příspěvků, tam mám místo avatara jen stín? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Ahoj, proč když jsem zcela výjimečně na levé straně hlavní stránky mezi lidmi s největším počtem příspěvků, tam mám místo avatara jen stín? A máš ve svém profilu nahranou fotku (nebo nějaký obrázek místo fotky)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Už ano. Díky za radu, myslel jsem hloupě, že to vyřeší avatar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 Prosim te Kamile koukal jsi uz jestli jde pridat moznost zobrazovat nove prispevky za urcite obdobi? Od posledni navstevy lze, ale nastavit treba za posledni tyden furt nemuzu najit. Vic lidi po tom vola, pujde to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Na server bylo umisteno jeste neco jineho nez forum Chronomag? Jinak si nedovedu vysvetlit dnesni neustale vypadky.... s klasickou "hlaskoukteramesere" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Existuje nějaká možnost, jak si necám zobrazit všechny své příspěvky a nejen pár posledních v profilu? Občas se nemůžu dopátrat vlákna, kam jsem přispěl... Díkes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Zkus použít vyhledávání podle člena a zadej tam pevo.Jinak nejsi jediný, kdo se tady ztrácí ve svých příspěvcích , vem si že jich máš 5x méně než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Z jakého důvodu nelze editovat nadpis vlákna ? Chtěl jsem dovětek k inzerátu, který jsem vložil do sekce Koupím a narazil jsem na tenhle problém. Co k tomu vede jeho veličenstvo ? Edit - teď jsem si všiml, že jsem naprosto stejný dotaz kladl 31.102010. Zdá se, že je tahle rubrika totálně na h...o !!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikus Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 nevím kam jinma to napsat asi sem a je to detail ale v sekci Prodej jsou nahoře zkrácený pravidla a hláška "plné znění zde." Po kliknutí na "zde" mě to hodí na hlavní stranu ale ne na plný znění který jsem si stejně našel ale když už to píšete mohlo by to fungovat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Ehm, my to víme no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Jen takovej nápad, pokud to tu už bylo řešeno, tak jako by nic... Pod každým vláknem se zobrazují "Podobná témata", která možná mají nějakou nepřímou vazbu k tématu, ale obvykle zcela malou a jedná se o často mrtvá (někdy i několik let) vlákna. Nevím, jestli to nováčky trochu nemate a aniž by si všimli data posledního příspěvku, tak na na ně reagují. Možná také honí příspěvky, ale pár se jich určitě uklikne. A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 V liště s nadpisem "Podobná témata" je úplně vpravo šipka nahoru. Zmáčkneš jí a lišta zmizí. Ale jinak jo, jsou to velmi stará témata, nechápu proč jsou podobná, a nevím proč je tam nativně každý člen má vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Mam problem se zpravama pise mi to "There appears to be an error with the database." jsem sam nebo je to obecny problem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Mam problem se zpravama pise mi to "There appears to be an error with the database." jsem sam nebo je to obecny problem ? myslím že od 12.8. nefachají zprávy......KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Mam problem se zpravama pise mi to "There appears to be an error with the database." jsem sam nebo je to obecny problem ?Mrkni se sem a buď v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 Mrkni se sem a buď v klidu.No mě to chodí zprávy na email, ale v mesengeru na foru je nemůžu zobrazit a tedy ani poslat žádnou novou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 dik uz to vidim tak to snad facha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Děkuji,ale už mám jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Ahoj, pomohl by mi nekdo s vysvetlenim, pros uz asi tyden nefunguje Chronomag na Tapatalku? Porad mi to pise, ze mam spatne heslo, nebo ze forum zakazalo pristup pres Tapatalk... Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.