Přejít na obsah

Nová verze fóra od 21.5. - vítejte a problémy hlašte

Chronomag

Doporučené příspěvky

2 Pokus2 ala Chronomag: bude na vyber i zobrazeni fora v cerne/tmave barve? Tady je te bile hrozne moc a boli z toho oci.

edit: tento prispevek se mi v jinem okne stale odesila a pritom jsem ho uz nasel tady na foru, tak snad tady nebude vickrat. A jinak se mi to zda docela pomale...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 519
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Oprava překladu:

- "Publikace" opravit na "Příspěvek"

- Tlačítko "Příspěvek" sloužící pro vložení příspěvku bych opravil na něco jako "Vložit příspěvek"/"Odpovědět"/... - toto je hodně zavádějící

P. S.: To k tomu opravdu není lepší čeština?!? Přiznám se, že se zoufalejším překladem jsem se snad ještě nesetkal ...

Odkaz ke komentáři

Při nastavení češtiny se nahoře objeví mix Cz/En.

post-699-127462428891.jpg

Při nastavení angličtiny trochu jiný mix.

post-699-127462436922.jpg

Teď vidím, že je to takových směsí mnohem víc. Nemůže to být tím, že po uzavření prohlížeče vymažu cookies, historii apod.

Beru tu chybu spíše jako kosmetickou záležitost bez vysoké priority.

Další věc která mi vadí mnohem víc je, že se mi všechna vlákna v diskusích nastavila jako nepřečtená.

Od září minulého roku jsem měl od Chronomagu pausu. V posledních čtrnácti dnech jsem se postupně začal prokousávat staršími vlákny a teď prásk, můžu začít znovu. (kde se dá na malý úrok vypůjčit pár hodin denně?)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
  V 23. 5. 2010 v 14:52, 'tombed' napsal:

musíš rozkliknout sám sebe, tam tě čeká messenger

To vím, já myslel jestli to není někde jinde. Třeba v profilu máš na hlavní liště O mně * Témata * Publikace (asi by měly být Příspěvky) * Blog * Galerie. Chybějí mi tam zprávy.
Odkaz ke komentáři

Zdárec!

Bych rád nové fórum pochválil, zvláště dobrá je možnost rychlého odpovídání jak v diskuzí, tak na SZ.

Barevné schéma je také fajn. Navíc mi to připomíná thewatchforum.co.uk, takže příjemná asociace. Tedy asi zanedlouho vyprchá, ale i tak.

Odkaz ke komentáři

V 22. 5. 2010 v 13:54, 'bandicoot' napsal:

Adame, neblbnu. Opakuju, ze zadny tlacitka u postu nemam videt, jen nick.

Jediny co muzu delat je rychla odpoved. Vsechny tlacitka mam rozsypany nekde pod testem.

Takze len na uistenie: Ja ako uzivatel, ikonky Pridat k priatelom, SZ pod nickom, avatarom nemam vidiet. Ano? U inych uzivateloch ich vsak vidiet mam (aj vidim). Ano?

Dik.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
  V 23. 5. 2010 v 17:12, 'nAscA' napsal:

Kamile: ten jsem cetl, lec zpravy nikde nevidim ;) A hlavne ja v nich uz byl predevcirem, ale ted je proste nikde nemam.

vždyť ti to tam tombed píše:
  V 23. 5. 2010 v 14:52, 'tombed' napsal:

musíš rozkliknout sám sebe, tam tě čeká messenger

post-147-1274635097,52.jpg

Odkaz ke komentáři

Občas dochází k nekorektnímu přechodu - pokud člověk klikne na ikonku nalevo od názvu tématu "Přejít k prvnímu nepřečtenému příspěvku" při zobrazení nového obsahu/příspěvků.

Ve starém fóru vše bylo bez problémů, v tomto dochází k tomu, že dojde k posunu ke starším příspěvkům, které už člověk v minulosti četl.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...