nAscA Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 2 Pokus2 ala Chronomag: bude na vyber i zobrazeni fora v cerne/tmave barve? Tady je te bile hrozne moc a boli z toho oci. edit: tento prispevek se mi v jinem okne stale odesila a pritom jsem ho uz nasel tady na foru, tak snad tady nebude vickrat. A jinak se mi to zda docela pomale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Oprava překladu:- "Publikace" opravit na "Příspěvek"- Tlačítko "Příspěvek" sloužící pro vložení příspěvku bych opravil na něco jako "Vložit příspěvek"/"Odpovědět"/... - toto je hodně zavádějící P. S.: To k tomu opravdu není lepší čeština?!? Přiznám se, že se zoufalejším překladem jsem se snad ještě nesetkal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Taky velke fotky se ve starem foru oteviraly v novem okne, byl bych pro to zachovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Při nastavení češtiny se nahoře objeví mix Cz/En. Při nastavení angličtiny trochu jiný mix. Teď vidím, že je to takových směsí mnohem víc. Nemůže to být tím, že po uzavření prohlížeče vymažu cookies, historii apod.Beru tu chybu spíše jako kosmetickou záležitost bez vysoké priority. Další věc která mi vadí mnohem víc je, že se mi všechna vlákna v diskusích nastavila jako nepřečtená.Od září minulého roku jsem měl od Chronomagu pausu. V posledních čtrnácti dnech jsem se postupně začal prokousávat staršími vlákny a teď prásk, můžu začít znovu. (kde se dá na malý úrok vypůjčit pár hodin denně?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Nějak nemůžu najít kudy se dostat do vlastních zpráv. Myslím tím, když si zobrazím vlastní profil, nikde nevidím zprávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 V 23. 5. 2010 v 14:49, 'Kamil' napsal: Nějak nemůžu najít kudy se dostat do vlastních zpráv. musíš rozkliknout sám sebe, tam tě čeká messenger EDIT: sotva jsem napsal do tohoto vlákna, už mi zmizelo z obsahu a najdu ho jen na hlavní stránce, divné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 V 23. 5. 2010 v 14:52, 'tombed' napsal: musíš rozkliknout sám sebe, tam tě čeká messengerTo vím, já myslel jestli to není někde jinde. Třeba v profilu máš na hlavní liště O mně * Témata * Publikace (asi by měly být Příspěvky) * Blog * Galerie. Chybějí mi tam zprávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ls8ls8 Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Díky za iPhonovou verzi, konečně čtení fóra na mobilu není utrpení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Témata, která sleduji a mám nastaveno "okamžité upozornění emailem" mi teď posílají mejla po každém novém příspěvku v tématu = opruz . Ve starém fóru přišel jen jeden mejl s upozorněním na první nový příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Zdárec! Bych rád nové fórum pochválil, zvláště dobrá je možnost rychlého odpovídání jak v diskuzí, tak na SZ.Barevné schéma je také fajn. Navíc mi to připomíná thewatchforum.co.uk, takže příjemná asociace. Tedy asi zanedlouho vyprchá, ale i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 V 22. 5. 2010 v 13:54, 'bandicoot' napsal: Adame, neblbnu. Opakuju, ze zadny tlacitka u postu nemam videt, jen nick. Jediny co muzu delat je rychla odpoved. Vsechny tlacitka mam rozsypany nekde pod testem. Takze len na uistenie: Ja ako uzivatel, ikonky Pridat k priatelom, SZ pod nickom, avatarom nemam vidiet. Ano? U inych uzivateloch ich vsak vidiet mam (aj vidim). Ano? Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 To je prave to, ja u tebe vidim jen "add as friend", ale zpravu ti poslat nemuzu, obalku nevidim. Nehlede na to, ze do svych zprav se nemuzu dostat, protoze je fakt nemuzu najit. Ale predevcirem jsem tam byl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 to nAscA: Co kdyby ses podíval na příspěvek 147? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Kamile: ten jsem cetl, lec zpravy nikde nevidim A hlavne ja v nich uz byl predevcirem, ale ted je proste nikde nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 V 23. 5. 2010 v 17:12, 'nAscA' napsal: Kamile: ten jsem cetl, lec zpravy nikde nevidim A hlavne ja v nich uz byl predevcirem, ale ted je proste nikde nemam.vždyť ti to tam tombed píše: V 23. 5. 2010 v 14:52, 'tombed' napsal: musíš rozkliknout sám sebe, tam tě čeká messenger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 V 23. 5. 2010 v 17:18, 'Kamil' napsal: vždyť ti to tam tombed píše: nejsem blbej (teda nejspis ) Ja tam proste zadny messenger NEMAM Mam tam jen 4 polozky a ty jich tam mas 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Občas dochází k nekorektnímu přechodu - pokud člověk klikne na ikonku nalevo od názvu tématu "Přejít k prvnímu nepřečtenému příspěvku" při zobrazení nového obsahu/příspěvků.Ve starém fóru vše bylo bez problémů, v tomto dochází k tomu, že dojde k posunu ke starším příspěvkům, které už člověk v minulosti četl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 2 Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 V 23. 5. 2010 v 17:28, 'nAscA' napsal: 2 KamilJá ti věřím. Ale tady ti nepomůžu, musí Chronomag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 to nAscA: Jediný, co mě ještě napadlo, jestli to nemáš zakázaný v osobním profilu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.