tom301 Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 Obracím se do zkušeného fóra o radu: Sháním slušné společenské hodinky, které by měly vypadat zhruba takto: - automaty - zlacené pouzdro - hnědý kožený řemen, nejlépe s motýlkovou sponou - bílý číselník - datumka - velká vteřinovka - nižší cenová kategorie, max. kolem 10 tis. - rozměr bez korunky min. 36 a max. 40 mm - sklíčko safír, nebo alespoň minerál - minimálně základní vodotěsnost 3 atm. - hodinky nové, dostupné v ČR Dáte mi nějaké tipy, nejlépe s obrázky nebo odkazy ? Díky.
Honza49 Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 www.prim.cz Zlacené nebrat. Za 1. to na chlapovi vypadá divně a za druhé se to za chvíli ošoupe a hodinky vypadají jak z popelnice. Motýlovou sponu od PRIMu někteří ztrhali, ale mi vyhovuje.
Ondraj Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 A co třeba Archimede Arcadia (stříbrno/modrá) https://www.kronium.cz/index.php?act=viewPr...rod&productId=3 Pravda o 2 mm větší než máš stanovenou hranici. Pozlacené nebrat viz. výše
X-Bob Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 Taky hlasuju raději pro férový nerez, než pozlátko Jinak jako obvykle doporučuji - Prim, verze Linea 36 či Svatováclavské? Dále pak z Kronium.cz cokoliv, co odpovídá paremetrům, ovšem v nerezu, proč taky ne decentní Seiko...
tom301 Odesláno 5. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2006 Např. Prim Linea se mi moc líbí, ale ve zlacené variantě nejsou, jen masiv - a do něj nechci investovat. Kvalitní zlacení v dostatečné vrstvě by mělo podle mého názoru chvíli vydržet, takže si dovolím trvat na uvedeném parametru, jedny "žluté" hodinky zkrátka potřebuji :-)
X-Bob Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 Ale no tak, tome301, lesklý nerez je skoro jako zlato :D...
Ondraj Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 K čemu je ti pozlacení, hrát si na něco, co to není ?
Ondraj Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 A když to někde náhodou odřeš do bíla, co s tím pak uděláš ?
Honza49 Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 Tak jsem hledal zlacené a nic slušného jsem nenašel. Co takhle bicolor, např. od Maurice Lacroix? Ale stejně to zlato nevypadá nic moc
tom301 Odesláno 5. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2006 Bicolor taky nehledám, vy mi teda dáváte :-) Jinak netrvám samozřejmě na "pravém" pozlátku, může to být např. i PVD. X-Bob: Zajímavá ekonomická teorie, že je lesklý nerez skoro jako zlato, na tom by mohli oceláři trhnout :-) Ondraj: Když to odřu, tak to budu mít odřené. Ale neplánuji je na každodenní nošení , ani do kamenolomu :-)
odklizec Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 Bohuzel, zakladni parametry mas postavene spatne a budes muset z neceho ustoupit. Zakladni problem asi bude hned v prvnich dvou parametrech teda "zlacene pouzdro" vs. "automat". Pokud to nema byt cina nebo nejaky fake, tak mas asi smulu, nic takoveho u nas nesezenes. K tomu navic ta hranice 10tisic a u nas? Kdepak..no chance Teda pokud nechces tu cinu. Tam bys mozna neco nasel. Takze bud budes muset jit s cenou vys, nebo zacni slevovat. Urcita sance by mohla byt ve znacce Poljot. Tam by se mozna neco dalo najit, ale sem se asi moc zlacene modely nevozi, protoze to temer nikdo nechce. A nebo si sezen nejake starsi prim automaty a nech si je zrenovovat a vysperkovat. Tady by ses mozna mohl do 10 tisic vejit a parady by mohly nadelat pomerne dost! Za 10 uz by mohla byt velmi pekna renovace, ale asi bez safiru.
cigi Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 P R I M - to je tvoje věcička - prim ti je pozlatí. Jestli chceš dát trošku víc a mít spoustu muziky, tak oris big crown pointer date pozlacený - to je kultovní dokonalá věc!
tom301 Odesláno 5. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2006 ODKLIZEC: Kolem deseti se u nas bezne prodavaji automaticke swiss made Certiny s Etou, dokonce i zlacene. Tj. zase takovou utopii si snad nepredstavuji - problem ale je, ze konkretne se mi ted zrovna zadne nelibi, navic jsou jen s kovovymi tahy, technicky bez moznosti zameny za remen. Hranice kolem 10 je takova orientacni, pokud by se objevilo neco extra do 15, asi bych se jeste presvedcit nechal, ale vic uz opravdu ne. Proti zajimavym originalnim cinskym hodinkam bych asi nic nemel, pokud se nebudou snazit nic falesne predstirat (napr. nekde kolem byly docela zajimave obrazky Elysee). S renovaci primek nevim nevim - to zlaceni by byl prave u starych hodinek asi nejvetsi problem...
tom301 Odesláno 5. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2006 CIGI - nějaký odkaz na uvedené oris big crown pointer v ČR ?
Tomasek Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 CIGI - nějaký odkaz na uvedené oris big crown pointer v ČR ? Janeba Time, s.r.o. tř. 17. listopadu 258 530 02 Pardubice Česká republika tel.: 466615080 fax: 466615082 e-mail: info@festina.cz
tom301 Odesláno 5. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2006 Tak pátrám pátrám, co říkáte třeba na tyhle ? http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/ti...ic-gent-panske/
VS Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 Zeptej se rovnou Prima, pro zákazníky udělá všechno, tak proč by nepozlatil nerez pouzdro. A nebo Tě přesvědčí, že chceš nerez
mnovace Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 co to je kvalitní pozlacení, ať je to v tlouštce i 20mikronů - stejně to jednou sejde, navíc fakt nevím kde jsi přišel na pozlacení tak buď nerez nebo fakt zlato, snad nechceš vypadat, že těma hodinkama chceš vzbudit dojem jooo ty jsou zlaté, varianta je například nerez pouzdro a zlatý kroužek kolem skla nebo podobně, ale asi bych si to ještě rozmyslel
falkkon Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 Proč pozlacené? Přece se říká-Je to jenom pozlátko!
Honza49 Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 Koukni na to: http://www.hibernia.cz/item.php?catid=334 Zlaté za 17 k, já vím že je to trochu víc, než byl požadavek, nejsou to mechaniky, ale jsou zlaté.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se