Přejít na obsah

TISSOT PRC200

Doporučené příspěvky

Odesláno

mnoóó.. takže po přečtení všech příspěvků stejně nevím, jestli to s ebay nekdy "risknu" nebo ne.. :sad01_anim:

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

tento iracionalny strach z ebay nikdy nepochopim... pri kazdom predajcovi vidis ake maju s nim skusenosti ostatni... za posledny rok 23 nakupov na ebay... 100% spokojnost. 2 reklamacie. obidve vybavene obratom. kiezby sa e-shopy v cesku a na slovensku takto spravali k zakaznikovi...

Odesláno

Ahoj pánové, co hodinky Tissot na Aukru? Prodává se jich tam mraky, jsou deklarovány jako nové, za slušnou cenu. Jsou to originály? Dík.

Ahoj. Muj (ciste osobni ;)) nazor je - ano, jsou velmi dobre udelane fejky. Tusim, ze se tomu rika kategorie AAA. Nekde jsem cetl, ze by dokonce mohly mit Swiss Made strojek a "jen" zbytek neni pravy. Mozna to ani tak nejsou spatne hodinky. A pokud bych je kupoval, tak urcite na eBay. S timto prodejcem jsem komunikoval. Posila do CR, jen se zeptal, kolik kousku chci poslat. Evidentne je to kseftarsky artikl a neni duvod nevynechat jeden clanek a dostat se s cenou na polovinu.

Odesláno

Jak to vidim ja tak se roztrhl pytel s fejkama tissotu. Asi bych se vykaslal na aukro a koupil je na ebay od provereneho prodejce.

Odesláno

Všechno to jsou fejky - některé jsme viděl osobně a je to opravdu hrůza. Žádná limitovaná edice PRC nikdy nebyla. :suicide_anim:

Odesláno

Všechno to jsou fejky - některé jsme viděl osobně a je to opravdu hrůza. Žádná limitovaná edice PRC nikdy nebyla. :suicide_anim:

Take bych si PRC z eBay rad prohledl. Podle toho, co jsem ale cetl na netu, tak to jsou vcelku povedene fejky...

Odesláno

No psal jsem si na aukru s jedním prodejcem a je svolný s možností ověření pravosti u hodináře tak nevím. Ostatní mi neodpověděli a jeden odepsal (co by ste chtěl ověřovat?)

Ale ta limitovaná edice je opravdu dost hrozná, to poznám i já a jsem úplný laik

Odesláno

Ještě bych se chtěl zeptat jestli je velikost hodinek dostatečná na zápěstí 22cm. Jsem trochu při těle tak nevím jestli bych neměl pořídit nějaké větší.

rozhodne vetsi. ono sice zalezi trochu i na tvaru zapesti (jakoze jak moc plochy zapesti to je), ale fakt bych doporucil tak 42mm a vic.

Odesláno

Podle me je na ebay fejku Tissot PRC200 asi 95% ze vsech inzeratu. Sam sem si jedny objednal a jelikoz 1) jsem moc zvedav na jejich provedeni 2)verim, ze quartzove hodinky je relativne jednoduche zkopirovat aniz by vyrazne utrpela kvalita a spolehlivost 3)chci hodinky tzv. "na dojebani" na leto. Mnou vybrany prodejce ma asi 19.500 pozitivnich feetbacku, ale je z Ciny a Tissoty prodava od 99centu, takze z tohoto pohledu mam jistotu ;-) Cekam az prijdou, potom zdokumentuji.

Odesláno

No já přemýšlím o koupi na aukru. S jedním prodejcem jsem domluven že si je můžu nechat prověřit u hodináře. Tvrdí že jsou pravé a že stím nemá problém, jako jediný. Ostatní neodpověděli a nebo se divili co si chci nechat prověřovat, no když sem napsal že pravost hodinek tak už se neozvali.

Odesláno

ja mam s ebay-om skusenosti ze ludia niekedy pisu pozitivne hodnotenia aj ked to je fake...proste to nerozoznaju a daju kladnu reputaciu pradajcovy...alebo rozoznaju az neskoro

Odesláno

Myslim, ze user efreeti nam dozral do stadia ban. Nekteri by mohli dokonce navrhovat ban. Je ale zrejme, ze minimalne to je aspon na ban.

Jestli ja sem na ban, tak co potom tento uzivatel, ktery prodava hodinky ze stejneho zdroje na tomto foru za 4500Kc ?http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=30076

Nikdo se nad tim absolutne nepozastavuje.

To me pouze utvrzuje o tom, ze o Tissotech z Ciny zde napisu!

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...