ivan_989 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Prosim vas neviete preco mam takéto obschnute kolecka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Prosim vas neviete preco mam takéto obschnute kolecka ?v TV sem slyšel. že je pod tím poklad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 (upraveno) travní plíseň http://web2.mendelu.cz/af_222_multitext/travy/index.php?N=7&I=0 Upraveno 23. května 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Aha. A mam to vytrhat a vysiat nejakou travnikovou naplastou? Alebo niecim postriekat ? Vidim ze to je zrovna tam kde je ten zavlazovaci bazmek, to moze byt aj nadmernou vlhkostou ze ? Z toho odkazu som moc nezmudrel, neni som si zrovna isty co mam robit, aby som to este viac nepototo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 ptal ses co to je, ne co s tim :-).. ja nevim, ale goooooogle urcite poradi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Rodinna rada ma prehlasovala a traktorcek nepresiel, poradcovia v obchode po vypocuti co mame a chceme nasmerovali na pristroje s cenovkou 2500+ eur.Tak sme kupili Stiga 53SQ kombi na travu kolo domu... dojmy po prvom dni (1200m2 nie velmi upravovanej dzungle)plusy:je made in Slovakia startuje hnedok hlucnostpojazd taha pekne aj hore kopcomvysla mi ako najlepsi pomer vykonu/zaberu/funkciizapory:aj ked je tam BS 675ex tak sa to zastavi pri vyssej mokrej trave a pojazde, no je predpoklad ze pri pravidelnejsom koseni to bude ok.dovodom je ze kos sa nezaplna dobre, casto sa otvor zaplni a motor zdochne (dzungla, mokra trava...) neviem posudit ci je to bezne alebo nie. a po vymene sviecky a dostelovani mi zas ide Alko 4215 tak sa pustim do 800m2 ktore este tento rok zostrih nevideli... zacinam zavidiet ludom maly pozemok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Pozemok nemusí byť malý dôležité je aby bol malý trávnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 aj ked je tam BS 675ex tak sa to zastavi pri vyssej mokrej trave a pojazde, no je predpoklad ze pri pravidelnejsom koseni to bude ok.dovodom je ze kos sa nezaplna dobre, casto sa otvor zaplni a motor zdochne (dzungla, mokra trava...) neviem posudit ci je to bezne alebo nie. můžeš to zkusit nahnat tím co postoval Bedjasson http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61386-poraďte-jakou-sekačku/?p=1149336 , nebo sekat furt... je to u vyšší trávy běžné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 uz to studujemhttp://hustejvercajk.cz/recenze/zaci-nuz-abbecon/musim zistit ako to mam na stige uchytene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Rodinna rada ma prehlasovala a traktorcek nepresiel, poradcovia v obchode po vypocuti co mame a chceme nasmerovali na pristroje s cenovkou 2500+ eur. Tak sme kupili Stiga 53SQ kombi na travu kolo domu... dojmy po prvom dni (1200m2 nie velmi upravovanej dzungle)plusy:je made in Slovakia startuje hnedok hlucnostpojazd taha pekne aj hore kopcomvysla mi ako najlepsi pomer vykonu/zaberu/funkciizapory:aj ked je tam BS 675ex tak sa to zastavi pri vyssej mokrej trave a pojazde, no je predpoklad ze pri pravidelnejsom koseni to bude ok.dovodom je ze kos sa nezaplna dobre, casto sa otvor zaplni a motor zdochne (dzungla, mokra trava...) neviem posudit ci je to bezne alebo nie. a po vymene sviecky a dostelovani mi zas ide Alko 4215 tak sa pustim do 800m2 ktore este tento rok zostrih nevideli... zacinam zavidiet ludom maly pozemok.problém je výšší a hlavně mokrá tráva,pokud to bude suché bude to sbírat a sekat v poho uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 (upraveno) Když se daří, tak se daří. V sobotu jsem posekal zahradu, vyčistil sekačku, vysušil a schoval. Pak jsem pořezal dřevo a zůstal tam kousek vysoké trávy, která se kvůli dřevu nedala sekat. Tak jsem vytáhnul sekačku, že těch pár metrů ještě doseču. Přehlídnul jsem pařízek a ohnul hřídel. Tak se vyřešilo moje dilema, jestli koupit novou sekačku. Kuknu do počítače, kde už rok v záložkách sedí vybraná Stiga, najdu nejbližšího prodejce a jdu tam. Sekačka není na skladě, bude 14. 7. Dobré je to, že mám na měsíc od sekání pokoj. Akorát nevím, čím to potom poseču. Jdu hledat kosu. Upraveno 16. června 2014 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 (upraveno) Tak ta nasa St®iga ma plasty z datumom vyroby 3/2014.. takze to leziaky asi nebudu... spineshank: to dufam... Upraveno 16. června 2014 uživatelem Chocholusik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Když se daří, tak se daří. V sobotu jsem posekal zahradu, vyčistil sekačku, vysušil a schoval. Pak jsem pořezal dřevo a zůstal tam kousek vysoké trávy, která se kvůli dřevu nedala sekat. Tak jsem vytáhnul sekačku, že těch pár metrů ještě doseču. Přehlídnul jsem pařízek a ohnul hřídel. Tak se vyřešilo moje dilema, jestli koupit novou sekačku. Kuknu do počítače, kde už rok v záložkách sedí vybraná Stiga, najdu nejbližšího prodejce a jdu tam. Sekačka není na skladě, bude 14. 7. Dobré je to, že mám na měsíc od sekání pokoj. Akorát nevím, čím to potom poseču. Jdu hledat kosu.jakej máš motor,pokud B&S tak oprava ještě za rozumnej penízjinak letos Stiga neodhadla zásoby poptávka větší jak nabídka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 jj, vyrovnání hřídele se je tuším někde kolem 2t. kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 jj, vyrovnání hřídele se je tuším někde kolem 2t. kčžádný vyrovnání,novou kliku,gufero,těsnění ol.vany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 žádný vyrovnání,novou kliku,gufero,těsnění ol.vany Ta sekacka je elektricka. Dal jsem to opravit a uvidim. Uz mi to jednou spravovali a vysoustuzili novou hridel. Kdyz se to podari, bude rezervni.Budu muset vyhrabat tu starou na 380V, ale tu tlacit byla strasna sichta. Tak to snad pro jednou vydrzim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Zdravím, dovolil bych si obnovit téma robotické sekačky, přemýšlím o "výherci" Vikingu, proto máte prosím někdo osobní zkušenost s ní, popř jinou robotickou, díky.DKup si aktuální číslo časopisu d-test (4/2014). Je tam detailní test robotických sekaček.Nejlepší byl tenhle Viking:http://www.dtest.cz/test/viking-mi-632/27276 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 robot me taky laka, a sice toto.. http://www.stiga.cz/Autoclip-325 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Jj to nevypadá zle (Stiga je určitě dobrá márka),škoda že nabyla v tom i-testu, (tam jsem podlehl, jako správná ovce, tomu Vikingovi) chtělo by to osobní zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 tak ja si misto zdechle elektricke Stigy poridil sekacku Mulchmasterhttp://www.gardenstudio.cz/stroj.asp?idstroj=263 ...mam ve vsem motory Honda, takze tenhle B&S ma takovej fajnovej oldskoolovej zvuk nikdy jsem nevidel takto kvalitne mulcovanou travu, i vyssi trava proste nejak zmizi.A umi sekat i dost vysokou travu.Spokojenost. S robotem je pry potreba jeste tak rok pockat, pujde to hodne dolu cenove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se