Přejít na obsah

Poraďte sekačku prosím

Ondraj

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Ahá, to mě nenapadlo. Zkusím brnknout do Kobras. Díky za tip!

mám "stejnej" problém, ale budu povolovat ...... když si vezmeš, že tu matku musíš skoro celou vytočit aby to "vyskočilo", tak se obávám, že ten rychlozámek bude k hovnu ........ nicméně to kup a poreferuj :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

Na keru onu som si nechal spravit klukaty travovy chodnik (cca 1,5m s) do kopca, pomedzi kvety a kriky. Hento kosit to je za trest :( aj ked ma kosacka pojazd.

a co takovoudle píčovinku ?  .... chvilku sem nad tím taky přemejšlel, ale rozhod sem se že nebudu experimentovat :D

https://cz.hecht.cz/hecht-5483-sw-5in1-trikolova-benzinova-sekacka-s-pojezdem/

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Mám doma Husqvarna automower s GPS asi na 1500 m2 trávníku. Naprostá spokojenost, bez starostí, trávník perfektní. Už bych za traktůrek nebo nějakou jinou sekačku neměnil. Ovládání v telefonu - výška sečení doba atd. Odpadla mě spousta starostí se servisem traktůrku, benzín, spousta otravného času na traktůrku, smrad, kravál.

Mám jí asi rok, zatím naprosto bez problémů, žádná porucha. 

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pánové používáte někdo robotickou samocinnou sekačku? Značka, typ...zkušenosti.

Pořídil jsem WORX a jsem spokojený ( přestože jsem ji hned posílal na reklamaci :-)

Tráva je hustší, stále hezky posekaná ( ne jenom, když si jednou za týden udělám čas)  a cenově bez konkurence.. kdysi na dtestu byl nějaký test a dopadla snad jako druhá nejlepší.. proto jsem do ní šel. Pes si na ní taky zvyknul, jen na jaře musím zašlapávat krtčince, aby nenarazila..

A ještě odkaz na typ:

https://sekacky.heureka.cz/worx-wg791e-1-landroid-m-1000-45000791/

Upraveno uživatelem tomas512
Odkaz ke komentáři

Kosacku som dlho riesil a par prestriedal... SABO to vyhralo, je kvalitne, kosi ako ma... tak snad rada pomoze.. vyzinac a ostatnu techniku STIHL.

A co sa tyka krta, vcera som mu sypal Phostoxin do dier a dnes rano bol uz mrtvy vonku na trave vylezeny- nemal kopat pod skalkou...

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...