organic Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 není problém objednat z jiného modelu který má rychloupínáky a přehodit na tu tvou Ahá, to mě nenapadlo. Zkusím brnknout do Kobras. Díky za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 v poho už sem to taky párkrát řešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Ahá, to mě nenapadlo. Zkusím brnknout do Kobras. Díky za tip!mám "stejnej" problém, ale budu povolovat ...... když si vezmeš, že tu matku musíš skoro celou vytočit aby to "vyskočilo", tak se obávám, že ten rychlozámek bude k hovnu ........ nicméně to kup a poreferuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Jestli se k tomu dokopu, poreferuju, ale nevím, jestli to nebudou vyhozený prachy. Alko mělo takovýhle žlutý čudlík, jako má ta sekačka na fotce a bylo to super jednoduchý pro skladování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 (upraveno) A co je se starým Alko? Už je někde ve šrotu?Vymontovat ze starého Alka a dát na novou Stigu? Upraveno 12. května 2017 uživatelem orol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 A co je se starým Alko? Už je někde ve šrotu?Vymontovat ze starého Alka a dát na novou Stigu?Věnoval jsem tchyni, zpátky ho nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 A co je se starým Alko? Už je někde ve šrotu?Vymontovat ze starého Alka a dát na novou Stigu?to by asi nešlo,jinej rozměr rukojetí tam bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Na keru onu som si nechal spravit klukaty travovy chodnik (cca 1,5m s) do kopca, pomedzi kvety a kriky. Hento kosit to je za trest aj ked ma kosacka pojazd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Na keru onu som si nechal spravit klukaty travovy chodnik (cca 1,5m s) do kopca, pomedzi kvety a kriky. Hento kosit to je za trest aj ked ma kosacka pojazd.a co takovoudle píčovinku ? .... chvilku sem nad tím taky přemejšlel, ale rozhod sem se že nebudu experimentovat https://cz.hecht.cz/hecht-5483-sw-5in1-trikolova-benzinova-sekacka-s-pojezdem/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Zaujimave. S tym by sa vyberali zakruty jedna radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watcher Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Pánové používáte někdo robotickou samocinnou sekačku? Značka, typ...zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 https://www.swardman.com/cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Pánové používáte někdo robotickou samocinnou sekačku? Značka, typ...zkušenosti. U mě by určitě zabloudila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Mám doma Husqvarna automower s GPS asi na 1500 m2 trávníku. Naprostá spokojenost, bez starostí, trávník perfektní. Už bych za traktůrek nebo nějakou jinou sekačku neměnil. Ovládání v telefonu - výška sečení doba atd. Odpadla mě spousta starostí se servisem traktůrku, benzín, spousta otravného času na traktůrku, smrad, kravál.Mám jí asi rok, zatím naprosto bez problémů, žádná porucha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Kolegové, poradíte někdo akumulátorovou strunovku ? Koupil jsem křivonořez od Stiga, ale je to velký, težký, dělá to randál a na mě zbytečně výkonný. Díky moc předem T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 (upraveno) Pánové používáte někdo robotickou samocinnou sekačku? Značka, typ...zkušenosti. Pořídil jsem WORX a jsem spokojený ( přestože jsem ji hned posílal na reklamaci :-)Tráva je hustší, stále hezky posekaná ( ne jenom, když si jednou za týden udělám čas) a cenově bez konkurence.. kdysi na dtestu byl nějaký test a dopadla snad jako druhá nejlepší.. proto jsem do ní šel. Pes si na ní taky zvyknul, jen na jaře musím zašlapávat krtčince, aby nenarazila.. A ještě odkaz na typ:https://sekacky.heureka.cz/worx-wg791e-1-landroid-m-1000-45000791/ Upraveno 4. července 2017 uživatelem tomas512 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0ris Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Kosacku som dlho riesil a par prestriedal... SABO to vyhralo, je kvalitne, kosi ako ma... tak snad rada pomoze.. vyzinac a ostatnu techniku STIHL. A co sa tyka krta, vcera som mu sypal Phostoxin do dier a dnes rano bol uz mrtvy vonku na trave vylezeny- nemal kopat pod skalkou... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Co říkáte na Stihl? Potrebuju něco na chatu, 1000m2 lehce svah, ne moc kvalitní povrch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 kukni aj na dolmar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Co říkáte na Stihl? Potrebuju něco na chatu, 1000m2 lehce svah, ne moc kvalitní povrch.Se STIHL/ Viking nemůžeš udělat chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se