Přejít na obsah

Co na nich všichni máte?

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• Po roku...

Tyhle fotky jsou vubec nejhezci fotky exploreru, co se daji na netu najit. Teda spolu s fotkama ex1 od clena Kyle_L. Aldo, neni to tak davno, co se na tz-uk prodavaly nadherny bily ex2 s patinou (krasne zazloutly tritiovy indexy) teda bez naramku (coz by Ti asi nevadilo :)) a starsi verze (co nani pasuje naramek s plechovymi koncovkami) a myslim, ze byly pod 60k. To mas jako Damasko s inhouse.

A kdyz jsme u te Finlandie. Tak tady si prisadim k Oyster naramku, protoze se k pruzracne cistote vodky v designove genialni lahvi hodi diky kovove nenapadnosti vic nez barevny nato strap :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...

Ahoj Kamile, obdivuju tě, protože jsi napsal naplno, co si o Rolexech myslím. Značka mě nesedí, přijde mě poměrně nadsazená a přítomní snad prominou - snobská. Právě i proto, že po světě běhá hodně falz, nepatří mezi mé favority. Rád se na ně zde na foru kouknu, ale neuvažuji o nich ani vteřinu. Bude to i tím, že trpím zaslepeností pro jinou značku, která zase nemusí sedět jiným ( značka Omega ), takže prostě subjektivní názor.

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

bude to tim, ze jsi je nikdy nemel na ruce. neber si to osobne, takovyhle prohlaseni tady na tom foru vydala uz spousta clenu, co je ted ma, nebo aspon mela..

Potvrzuju :-)

Machr index za tím není, protože v hodinách se jakž takž vyzná tak malé procento populace, že by s hodinkama machroval jen blb.

Odkaz ke komentáři

Jeremy-to je sice pravda,ale všichni ty lidi,který se nezajímaj o hodinky znaj jednu značku a to je Rolex,proto taky samozřejmě všichni veksláci plus italský taxikáři nosej fejky Rolexu.Takže já myslím,že machrovat bude jen blb,ale pocit vyjímečnosti majiteli určitě dodaj.

Odkaz ke komentáři

vis, co je nejvetsi sranda na Rolexech? Malokdo pozna, ze to jsou Rolexy, pokud si to neprecte na ciferniku - vsichni sice Rolex znaj z filmu a tak, ale malokdo vi, jak vlastne vypadaj :)

Presne tak. S roladama muze clovek mezi beznou populaci machrovat az ve chvili, kdy si budto nekdo precte napis na ciselniku, nebo se s nima zacne explicitne prsit. Do ty doby maji machrindex naprosto nulovej.
Odkaz ke komentáři

Jo to je pravda,ale tak to je se vším-pokud přijede starým Porsche Paroubek,tak se nic neděje,pokud v něm přijede Steve McQueen všechno je jinak

Stary Porsche, novy Porsche... Porsche je jak rolady, podivejte se na tuhle 911 (film Le Mans) a dnesni model a najdete totoznou paralelu v podobe Rolex Oyster (Date, Datejust, Submariner). Zadny vyrazny zmeny, pouze evolucni vyvoj. Proc taky menit neco, co perfektne funguje :).
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Jo to je pravda,ale tak to je se vším-pokud přijede starým Porsche Paroubek,tak se nic neděje,pokud v něm přijede Steve McQueen všechno je jinak

Jesli vono to nebude tím, že McQueen má větší MI než všechny jeho auta, hodinky a Paroubek
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Takže tak, jak si mnozí lidé kompenzují nedostatek MI nošením Rolexek (neberte si to tady nikdo osobně prosím), tak si hodinky Stevena McQueena kompenzovaly nedostatek MI tím, že se nechaly nosit Stevem. A vidíte, MI těch hodinek to evidentně zvedlo. Není to tedy i tak, že se zvedne MI nositele hodinek s velkým MI?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...