lib Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 Teda je mi až trapný to tu takhle napsat.. .. ale ty Submarinery bez datumu se mi pomalinku začínají líbit Já bych si to ještě rozmyslel. Některý kousky jsou trochu křivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man1k Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 Já bych si to ještě rozmyslel. Některý kousky jsou trochu křivý. přesně takový mám a nemůžu vynachválit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Co říkáte téhle kombinaci ? Nááádhera Za me dobry, pekne to hodinky ozivuje. Je to dobra alternativa k oyster naramku, ktery ovsem zustava neprekonany . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Za me dobry, pekne to hodinky ozivuje. Je to dobra alternativa k oyster naramku, ktery ovsem zustava neprekonany . ja si k tomuto modelu viem predstavit asi 100 lepsich alternativ k oyster naramku. k tomuto modelu tah kovovy th proste nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 To vypadá, jako kdybys to fotil ty Aldo. Jenom sis ráno zapomněl vzít Damasko a omylem sáhnul po Rolexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Tyhle fotky jsou vubec nejhezci fotky exploreru, co se daji na netu najit. Teda spolu s fotkama ex1 od clena Kyle_L. Aldo, neni to tak davno, co se na tz-uk prodavaly nadherny bily ex2 s patinou (krasne zazloutly tritiovy indexy) teda bez naramku (coz by Ti asi nevadilo ) a starsi verze (co nani pasuje naramek s plechovymi koncovkami) a myslim, ze byly pod 60k. To mas jako Damasko s inhouse. A kdyz jsme u te Finlandie. Tak tady si prisadim k Oyster naramku, protoze se k pruzracne cistote vodky v designove genialni lahvi hodi diky kovove nenapadnosti vic nez barevny nato strap . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Ahoj Kamile, obdivuju tě, protože jsi napsal naplno, co si o Rolexech myslím. Značka mě nesedí, přijde mě poměrně nadsazená a přítomní snad prominou - snobská. Právě i proto, že po světě běhá hodně falz, nepatří mezi mé favority. Rád se na ně zde na foru kouknu, ale neuvažuji o nich ani vteřinu. Bude to i tím, že trpím zaslepeností pro jinou značku, která zase nemusí sedět jiným ( značka Omega ), takže prostě subjektivní názor. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 bude to tim, ze jsi je nikdy nemel na ruce. neber si to osobne, takovyhle prohlaseni tady na tom foru vydala uz spousta clenu, co je ted ma, nebo aspon mela.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 bude to tim, ze jsi je nikdy nemel na ruce. neber si to osobne, takovyhle prohlaseni tady na tom foru vydala uz spousta clenu, co je ted ma, nebo aspon mela.. Potvrzuju :-) Machr index za tím není, protože v hodinách se jakž takž vyzná tak malé procento populace, že by s hodinkama machroval jen blb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Jeremy-to je sice pravda,ale všichni ty lidi,který se nezajímaj o hodinky znaj jednu značku a to je Rolex,proto taky samozřejmě všichni veksláci plus italský taxikáři nosej fejky Rolexu.Takže já myslím,že machrovat bude jen blb,ale pocit vyjímečnosti majiteli určitě dodaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 vis, co je nejvetsi sranda na Rolexech? Malokdo pozna, ze to jsou Rolexy, pokud si to neprecte na ciferniku - vsichni sice Rolex znaj z filmu a tak, ale malokdo vi, jak vlastne vypadaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 vis, co je nejvetsi sranda na Rolexech? Malokdo pozna, ze to jsou Rolexy, pokud si to neprecte na ciferniku - vsichni sice Rolex znaj z filmu a tak, ale malokdo vi, jak vlastne vypadaj Presne tak. S roladama muze clovek mezi beznou populaci machrovat az ve chvili, kdy si budto nekdo precte napis na ciselniku, nebo se s nima zacne explicitne prsit. Do ty doby maji machrindex naprosto nulovej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 (upraveno) Jo tomu věřím,většina lidí si myslí,že by to asi mělo mít vodotrysk,když je to Rolex a je to tak drahý... Upraveno 28. srpna 2011 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Nic v zlom. Ale machrovat s tym, ake mam hodinky a kolko stali a ze to je Rolex je urcita znamka "inteligencie". To sa tyka akehokolvek tovaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 O machrindexu se mluvit nedá, ale o charisma určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Jo to je pravda,ale tak to je se vším-pokud přijede starým Porsche Paroubek,tak se nic neděje,pokud v něm přijede Steve McQueen všechno je jinak 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Jo to je pravda,ale tak to je se vším-pokud přijede starým Porsche Paroubek,tak se nic neděje,pokud v něm přijede Steve McQueen všechno je jinak Stary Porsche, novy Porsche... Porsche je jak rolady, podivejte se na tuhle 911 (film Le Mans) a dnesni model a najdete totoznou paralelu v podobe Rolex Oyster (Date, Datejust, Submariner). Zadny vyrazny zmeny, pouze evolucni vyvoj. Proc taky menit neco, co perfektne funguje . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Jo to je pravda,ale tak to je se vším-pokud přijede starým Porsche Paroubek,tak se nic neděje,pokud v něm přijede Steve McQueen všechno je jinak Jesli vono to nebude tím, že McQueen má větší MI než všechny jeho auta, hodinky a Paroubek 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Jay Doll-no však právě o tom píšu-všechno je to o charisma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Takže tak, jak si mnozí lidé kompenzují nedostatek MI nošením Rolexek (neberte si to tady nikdo osobně prosím), tak si hodinky Stevena McQueena kompenzovaly nedostatek MI tím, že se nechaly nosit Stevem. A vidíte, MI těch hodinek to evidentně zvedlo. Není to tedy i tak, že se zvedne MI nositele hodinek s velkým MI? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se