vendaf Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Ty ceny rostou jako náš státní dluh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Nemuzes sem ten cenik hodit? Myslim ze by to zajimalo vsechny. ceny v ATS a CHF/ 1993 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Pořád to sleduju a kde je ten propad v době krize? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Stopa99 me okopiroval a zas si je budeme plest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Stopa99 me okopiroval a zas si je budeme plest Já myslel že si ty YM prodal.... Nebo jsem měl pocit že byly v nabídce... Ale jsou pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 ja mel dvoje, 2000 a 2009, a ty 2000 sem prodal stopovi, ten je okamzite prodal dal, ale pak se mu po nich zastesklo a koupil si taky 2009ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tc95 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 nekdy mi to pripada,ze to tady tocite mezi sebou a cekate az na to nejakej do 50-ti naskoci ............... nic ve zlym "take it easy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 nekdy mi to pripada,ze to tady tocite mezi sebou a cekate az na to nejakej do 50-ti naskoci ............... nic ve zlym "take it easy" to bych neřek.. zrovna něco sháním a určitě bych radši koupil prověřenej kousek od VČ, než risk na CH24... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tc95 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 (upraveno) vis co.....nepremejslym o dusledcich co reknu(da se to jeste obhajit fyzicky),jen to na mne udelalo takovej dojem a vypalil jsem to tak jak se mi to zjevilo po precteni poslednich dvou prispevku....mimochodem , ze je prodaval vim taky protoze kdyby mely 47 tak je prubnu klidne taky(luneta je na pohled stejna jako u 12kil feet),ale moje ruka na to neni.............. Upraveno 22. února 2012 uživatelem tc95 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 tak jsem si dneska vyzvedl po tejdnu EXPy od Bechyněho kde byly na pozorování a při tý příležitosti jsem si zkoušel SDDS (jak mě včera přesvědčoval Cyber že jsou k Daytonám v podstatě povinnost) a nevim nevim. V ruce jsou krásný a neskutečně težký, ale na mý kostnatý ruce ála lovečák jsem si fakt nebyl jistej... To klasický Suby, tam neni problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Hele jestli ti nesednou, tak se na ně vykašli. SDDS jsou tak specifický hodinky, že ne každému se líbí a sednou. Jsou i další vhodnější modely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 (upraveno) a kde je ten propad v době krize? Žádný není, naopak v době krize roste cena ještě více . Upraveno 22. února 2012 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Hele jestli ti nesednou, tak se na ně vykašli. SDDS jsou tak specifický hodinky, že ne každému se líbí a sednou. Jsou i další vhodnější modely to každopádně... třeba Suby LV... Podle obrázku by mě to ani nenapadlo, ale když jsem je měl na ruce tak jsem na tu zelenou koukal a koukal a ona se měnila a měnila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Hele jestli ti nesednou, tak se na ně vykašli. SDDS jsou tak specifický hodinky, že ne každému se líbí a sednou. Jsou i další vhodnější modely Máš recht předsedo, jen ať si všichni kupujou suby, alespon pak ty naše SDDS budou patřičně vzácný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 to každopádně... třeba Suby LV... Podle obrázku by mě to ani nenapadlo, ale když jsem je měl na ruce tak jsem na tu zelenou koukal a koukal a ona se měnila a měnila LV a obzvlášt keramické, super jako páté hodiny, ale jako druhé??? Jsou to krásný hodinky, ale trochu exoty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Máš recht předsedo, jen ať si všichni kupujou suby, alespon pak ty naše SDDS budou patřičně vzácný. No tak jsem to sice nemyslel, ale vlastně máš pravdu Jen o vzácnosti bych si moc iluze nedělal, Rolex jich vyrobí statisíce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 No tak jsem to sice nemyslel, ale vlastně máš pravdu Jen o vzácnosti bych si moc iluze nedělal, Rolex jich vyrobí statisíce... No subů asi tak pětkrát víc, a jak je vidět, tak rostoucí ceně to nijak nevadí . SD byly vždycky větší, komplikovanější, dražší, a prodalo se jich méně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 LV a obzvlášt keramické, super jako páté hodiny, ale jako druhé??? Jsou to krásný hodinky, ale trochu exoty... No spis jako treti... Mam Daytony a Exp42 a hledam sourozence do party :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 No spis jako treti... Mam Daytony a Exp42 a hledam sourozence do party :-) To bude pekna PARTA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2012 Proste na poust si radsi vezmu mechanicky a co nejjednodussi otevirak na konzervy, ne elektricky, i kdyby mel novou baterku a super olejovou napln, radsi si vezmes buzolu, nez GPS a radsi velblouda, nez Pajero. Tohle by se mělo vytesat do kamene . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se