Přejít na obsah

Co na nich všichni máte?

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

vis co.....nepremejslym o dusledcich co reknu(da se to jeste obhajit fyzicky),jen to na mne udelalo takovej dojem a vypalil jsem to tak jak se mi to zjevilo po precteni poslednich dvou prispevku....mimochodem , ze je prodaval vim taky protoze kdyby mely 47 tak je prubnu klidne taky(luneta je na pohled stejna jako u 12kil feet),ale moje ruka na to neni..............

Upraveno uživatelem tc95
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem si dneska vyzvedl po tejdnu EXPy od Bechyněho kde byly na pozorování a při tý příležitosti jsem si zkoušel SDDS (jak mě včera přesvědčoval Cyber že jsou k Daytonám v podstatě povinnost) a nevim nevim. V ruce jsou krásný a neskutečně težký, ale na mý kostnatý ruce ála lovečák jsem si fakt nebyl jistej... To klasický Suby, tam neni problém...

Odkaz ke komentáři

Hele jestli ti nesednou, tak se na ně vykašli. SDDS jsou tak specifický hodinky, že ne každému se líbí a sednou. Jsou i další vhodnější modely

to každopádně... třeba Suby LV... Podle obrázku by mě to ani nenapadlo, ale když jsem je měl na ruce tak jsem na tu zelenou koukal a koukal a ona se měnila a měnila <_<
Odkaz ke komentáři

Hele jestli ti nesednou, tak se na ně vykašli. SDDS jsou tak specifický hodinky, že ne každému se líbí a sednou. Jsou i další vhodnější modely

Máš recht předsedo, jen ať si všichni kupujou suby, alespon pak ty naše SDDS budou patřičně vzácný.
Odkaz ke komentáři

to každopádně... třeba Suby LV... Podle obrázku by mě to ani nenapadlo, ale když jsem je měl na ruce tak jsem na tu zelenou koukal a koukal a ona se měnila a měnila <_<

LV a obzvlášt keramické, super jako páté hodiny, ale jako druhé??? Jsou to krásný hodinky, ale trochu exoty...
Odkaz ke komentáři

No tak jsem to sice nemyslel, ale vlastně máš pravdu :)

Jen o vzácnosti bych si moc iluze nedělal, Rolex jich vyrobí statisíce...

No subů asi tak pětkrát víc, a jak je vidět, tak rostoucí ceně to nijak nevadí :). SD byly vždycky větší, komplikovanější, dražší, a prodalo se jich méně.
Odkaz ke komentáři

LV a obzvlášt keramické, super jako páté hodiny, ale jako druhé??? Jsou to krásný hodinky, ale trochu exoty...

No spis jako treti... Mam Daytony a Exp42 a hledam sourozence do party :-)
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...