Petr R Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 První návrh HCIQa je super, ten bych bral a i v červený, aspoň by se mi hodil k autu
PhoeniX Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 a tak se můžem s Hacikem domluvit, sami, jak píše Chumpus, nůž už mám, tady mě bere design a pokud dopadne i zpracování tím, líp, praktičnost nejni na prvním místě, půjdu do něj, pokud je bude martin dělat. Mně se spíš líbí ta druhá varianta, ale v podstatě by mi to bylo jedno. Jestli s ním něco udělám, nebo jestli cibuli nakrájím o 5 vteřin později, je mi u prdele. Důležité je zpracování a vzhled, se kterým vlastně souhlasím. K čemu by se zpracování dalo přirovnat. Jak moc je hciqův návrh kvalitativně vzdálen - dejme tomu - od produkce buddy westona?
tombed Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Mně se spíš líbí ta druhá varianta, ale v podstatě by mi to bylo jedno. Jestli s ním něco udělám, nebo jestli cibuli nakrájím o 5 vteřin později, je mi u prdele. Důležité je zpracování a vzhled, se kterým vlastně souhlasím. K čemu by se zpracování dalo přirovnat. Jak moc je hciqův návrh kvalitativně vzdálen - dejme tomu - od produkce buddy westona? jsem jen plájboj Eda, prostý pobíječ much, nechce se mi už dnes gůglovat, takže nevím kdo je Buddy Weston, ale líbí se mi i návrh číslo 2, takže jeden nebo druhý beru
grakij Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 jsem jen plájboj Eda, prostý pobíječ much, nechce se mi už dnes gůglovat, takže nevím kdo je Buddy Weston, ale líbí se mi i návrh číslo 2, takže jeden nebo druhý beru ja tomu prd rozumim ale tohle vyhodil google
PhoeniX Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 jsem jen plájboj Eda, prostý pobíječ much, nechce se mi už dnes gůglovat, takže nevím kdo je Buddy Weston, ale líbí se mi i návrh číslo 2, takže jeden nebo druhý beru Šmarja panó... Slavný Bady Westón... Etalón kvalitý... Držet jeho kudlu v pazouře je masturbace sama. WWWEB
tombed Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Šmarja panó... Slavný Bady Westón... Etalón kvalitý... Držet jeho kudlu v pazouře je masturbace sama. WWWEB aha, jsem nepolíben, mrknu na to , za mého mládí jsme masturbovali bez kudly
lib Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 aha, jsem nepolíben, mrknu na to , za mého mládí jsme masturbovali bez kudly Teď to bude o moc napínavější. Hciqovy kudly beru obě, ale ta druhá mi připadá skladnější do kapsy.
PhoeniX Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 aha, jsem nepolíben, mrknu na to , za mého mládí jsme masturbovali bez kudly "no comment" Jeden nůž mám doma. V pazourách jsem toho měl už vícero. Ať už vlastního nebo od kámoše nebo na krámě. A nic lepšího jsem v životě v životě neviděl. Sériové nože z obchodu jsou pro mě pocitově jen nabroušený plech.
gas Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 jasan, další křivák uvítám, hciq má super nápad, běžných pižláků mám plnou pr...
rorda Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 To prvni se mi libi moc. Multifunkcnak si kazdy koupi ve kteremkoliv krame. Ty jsi schopný si koupit nůž Chronomag l.e. v jakémkoliv krámě?!? Tak to gratuluji ...
spiderer Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Mozna bych o neco takovyho zajem mel, pokud to bude vymyslet hciq myslim, ze to dopadne dobre
Harry Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Jsem také pro první návrh od hciq Multinůž nebo klasický Buck si můžu koupit kdykoliv a kdekoliv. Pokud nějakou limitku, tak ať je zajímavá! Praktických nožů mám plnou přepravku... I ta červená barva je zajímavá - prostě něco vyjímečného
Helex Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Já používám nejmenší švýcarák s nůžkama a pilníkem na nehty, takže asi tak. Ovšem, první hciqův návrh by mě díky skvělému designu taky zajímal, takže předběžně yes.
nAscA Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Ty jsi schopný si koupit nůž Chronomag l.e. v jakémkoliv krámě?!? Tak to gratuluji ... Jsem schopen si koupit multifunkcni nuz v krame. Ale ten vetsina lidi uz ma, tak na co mit dva. Nejsem schopen a ochoten si koupit to co sem hodil hciq, aniz by to nebyl Chronomag l.e. Vazne to z meho prispevku nebylo jasne?
gerhard Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Tiez by som sa pridal mozno. Pripomienkovy noz v repe style avsak pouzitelny na tripiku. Vhodny i ako darcek,preco nie. Vo finale sa zapojim mozno.
sect Odesláno 25. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2010 (upraveno) Ta limitka mě napadla, protože potřebuju nový nůž pro běžné nošení. Tak jsem si říkal, že se třeba najde více lidí a nechá se něco udělat přesně dle představ. Ty HCIQovy návrhy jsou oba super, ale podle mně je ten první na nošení nepoužitelný. Takže bych přivítal, po mírných úpravách (dotáhnout čepel při zavřeném stavu + klip na nošení v kapse), realizovat ten druhý, černý. Tvarově to je přesně to co se mi líbí a cena by taky odpovídala. Jaký by byl problém s jinými střenkami? Nemyslím zrovna červené, to má každý švýcar, ale nějaké zajímavější. A jak je řešeno otevírání? Předpokládám automat? Otázka je jestli se pro takový nůž tady těch 20 zájemců (nebo lépe 24, když to má být chronolimitka) najde. edit: to HCIQ: proto jsem se tady registroval, abych byl aktivní , špendlík ještě bude na dlouhou dobu, než se najde 50 zájemců, ale ten nápad se mi líbí a byla by škoda kdyby se nerealizoval. A primky chci už delší dobu, sice asi ne na nošení, ale proč kupovat standartní, když se tady plánuje limitka? Upraveno 25. května 2010 uživatelem sect
elloco Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 (upraveno) Tak já bych tedy chtěl taky ten červenej kousek od hciq. Upraveno 25. května 2010 uživatelem elloco
Godin Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Nic rytýho a zdobenýho nechci, 1. od HCIQ beru všema 10.
Donuts Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Taky ten prvni. Vzhledem k rychlemu prubehu bych to povazoval za rozhodnute.
JDenver Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Ten první je rozhodně netuctový a designově zajímavý. A taková by měla být i limitka. Pro ten druhý zase mluví praktičtější tvar a pojistka. Jistá exkluzivita by se u něj dala docílit změnou materiálu na střenkách. Žádné rytiny na noži nemusím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se