H-B Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Sorry za překlep , i mistr tesař se někdy utne. V té černé vypadá dobře, kdyby ty střenky byly navíc carbonové, nebo nějak jinak zajímavé + došlo k nějaké změně otevírání - místo toho šíleného čudlu třeba automat (nebo nějaké jiné, bez nutnosti přidělávat šroubek na čepel), aby ho šlo i používat a dořešil se klip pro nošení tak by se mi nakonec i líbil . edit: Na třetí fotce (v prvním návrhu červené barvy), když je polozavřený, je šílený trn na druhou stranu, ten tam musí být? To je to, co mi na něm hlavně pro nošení nesedí... Prosím nějakého moderátora o opravu chyby v názvu vlákna, pokud je to možné. Díky moc. Ten "sileny cudl" je tam naopak dost sikovny, koukni se na fotku v zavrenem stavu. Kazdopadne by tam byt nemusl, diky tomu vykusu na cepeli. No a automat k tomuhle krasnymu designu, to by byla skoda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Adam99: Děkuji. Vypadá to mnohem lépe než jsem čekal. Dá se říci že zavřený vzdáleně připomíná hodinovou ručičku. Neznám sice rozměry ale dovedu si ho dobře představit v koženém pouzdře na krk s logem Chronomagu a edičním číslem. Číslo pouzdra by samozřejmě sedělo s číslem na noži. Jen doufám že tenhle nápad neskončí v propadlišti dějin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 25. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 (upraveno) No nevím, asi jsem zvláštní, ale nedovedu si představit že nosím na krku nůž v koženém pouzdře . Teď když ho vidím zavřený, tak si myslím, že pro denní nošení je nepoužitelný. Přesně jak je v příspěvku předemnou, tady šla funkčnost stranou, a to zcela.... Možná by bylo lepší toto vlákno rozdělit na dva - 1)původní představa, nůž praktický (zájemců bude méně, ale najdou se) 2) nůž červený. Upraveno 25. května 2010 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 (upraveno) Ne každý je lesák a tím nožem si bude ukrajovat lunchmeat a chleba k obědu ... Pokud bych byl příznivec nožů, volil bych klidně něco z těch zmíněných návrhů, ale nejsem, takže proto jsem zmínil nějaký multifunkční kousek ... Každopádně chápu, že pro většinu milovníků nožů je nějaký multifunkční "nudnost a šeď", navíc asi každý z nich jich má přehršel ... Upraveno 25. května 2010 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Prosim te tak si nejakej multifunkcni kup, tady ho nikdo moc nechce, nebo mas fakt pocit, ze jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Kdyby ten nuz mohl byt jeste trosku nizsi (nebo jak to nazvat) - aby cepel nebyla tak vysoka, tak by to bylo uplne vyborny.. Adame jak to delas? Ty mas hciqovi navrhy nebo to jsi jen tak dokreslil jak to bude vypadat??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Nožů mám doma několik tisíc kousků, některé exempláře v několika provedeních, některá provedení v několika kusech. Nožem jako takovým jsem se nějaký pátek živil, psal jsem na ně recenze a pod. Moc se mi líbí návrh od hciq, má ale několik nástrah a musí se u výroby hodně, ale hodně máknout na tom, aby ten nůž nevypadal jako stovky jiných , designových nožů. Proto bych šel cestou především co nejexklusivnějších materiálů a to především na střenky!!!!!! Na čepel bych doporučoval použít prakticky cokoliv co bude k dispozici z kategorie stainless steel Uvažoval bych i o nějakém "zdobení" .. nemusí jít nutně o klasické rytiny.. ale podívejte se, jak se všem líbí třeba ty novozélandské hodinky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 (upraveno) Prosim te tak si nejakej multifunkcni kup, tady ho nikdo moc nechce, nebo mas fakt pocit, ze jo? Ne, to opravdu nemám, proto jsem to napsal, abych to některým, kteří to do této doby nechápali, vysvětlil jako reakci ... Každopádně tady byla řeč o noži Chronomag l.e. a ten si asi jen tak někde nekoupím ... Upraveno 25. května 2010 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Adame jak to delas? Ty mas hciqovi navrhy nebo to jsi jen tak dokreslil jak to bude vypadat??? On už je tady jednou prezentoval v nějakém vlákně, no a protože se mi ty návrhy líbily, tak jsem si je uložil, bohužel takový profík, abych to dokreslil nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 On už je tady jednou prezentoval v nějakém vlákně, no a protože se mi ty návrhy líbily, tak jsem si je uložil, bohužel takový profík, abych to dokreslil nejsem. Diky za odpoved, uz jsem si rikal, ze kdybys to dokreslil behem par minut, tak by to byl dobrej level! Jsem zvedavej jak to nakonec dopadne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Co takhle kdyby se toho chopil někdo z moderátorů, udělal hlasování, ať se to někam pohne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 25. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Lepší by bylo rozdělení na 2 témata, jak jsem psal výše. Tady není o čem hlasovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Lepší by bylo rozdělení na 2 témata, jak jsem psal výše. Tady není o čem hlasovat. Tak třeba se pár lidí, kteří budou chtít nůž jen na hraní, najde. Nakonec stejně si s noži většinou jen hrajeme. Jen bych připomněl, abyste pak našli výrobce. Nedovedu si totiž představit, že by u nás někdo vyrobil (ochotně) 20 identických nožů - a ještě zavíracích. Tedy pokud se nebavíme o fabrice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Tak třeba se pár lidí, kteří budou chtít nůž jen na hraní, najde. Nakonec stejně si s noži většinou jen hrajeme. Jen bych připomněl, abyste pak našli výrobce. Nedovedu si totiž představit, že by u nás někdo vyrobil (ochotně) 20 identických nožů - a ještě zavíracích. Tedy pokud se nebavíme o fabrice. Tak toho (že nenajdeme výrobce) bych se vůbec nebál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Tak toho (že nenajdeme výrobce) bych se vůbec nebál. Chtěl bych mít tvůj optimizmus, ale rozhodně vám fandím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Přesně jak naznačuje Traveller.. sehnat výrobce na 20 identických nožů bude problém.. na druhou stranu, nožíři nedělají cavyky s individualizacema jako třeba Elton, takže za ně taky nechtějí takové nekřesťanské a zlodějské peníze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Seš nějak aktivní chlape, špendlíky, hoďky a teď ještě kudly. No vyrejt nějaký kecy na reklamní kudlu mi příjde trochu jako pičovina. V šupleti mám ale tydle dva kousky. Mám i někde nakoupenej základní matroš na cca 20ks, titan na příl. a práškovou vocel na čep., mnyslím, že je to VG 10 a něco RWL. Pokud se teda najde dostatek zájemců, tak vo tom můžu zapřemejšlet. Kudlu bych, ve výsledku, viděl tak na tři litry a pár drobnejch... ...... Jen bych připomněl, abyste pak našli výrobce. Nedovedu si totiž představit, že by u nás někdo vyrobil (ochotně) 20 identických nožů - a ještě zavíracích. Tedy pokud se nebavíme o fabrice. Já myslel, že toto už má hciq nějak vymyšleno, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 25. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Tak já to tady vzdávám a jdu si objednat něco ze standartní produkce. Na výsledek tady jsem ale zvědavý a kdyby se náhodou realizoval i druhý návrh tak určitě mám zájem...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Tuhle větu jsem, přiznám se, očekával hned co sect přišel s tímhle nápadem Jednu limitku tady na foru už jsme spoludělal a dodnes si pamatuju jaká strastiplná práce to byla a jak ten největší prudiš a idiot pak odstoupil a koupil si quarcky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Haciku kdy už to bude??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se