pevo Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2012 Seiko SumoSeiko AtlasSeiko snzh ve třech různých FFF modechnějaký Citizenoblekový Cortéberttrekový Casia ... to tak nějak nosím, takže nic moc, něco kolem 50 tisíc, lepší hodinky stále vyhlížím, ale kdybych započítal co mám a nenosím, asi 100ks prim a 25 ks Cortébert, poskočilo by to tak o 150 tisíc. Sakra, už jsem ty vysněný mohl mít na ruce!
Chorche Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Chorche, kdybys měl srovnat Spirity a Orisky...co by z toho bylo? Až teď jsem si tvého příspěvku všiml, takže opožděná odpověď - Orisky byly o 4mm větší, měly datumovku na šestce a lepší tah, všechno ostatní bylo lepší u Spiritů. Subjektivně pro mě měly Orisky větší koule a Seika byly víc nablýskané, víc zahřály srdce chronomagora, protože to zpracování je u hodinek za 10k bezkonkurenční. Spirity bych si koupil znova, Orisky už stejné ne, ale jiné určitě.
snake Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Odesláno 3. března 2013 Tak jsem se dostal Vážení k tomuto zapomenutému vláknu-zahlasoval jsem-zděsil jsem se a snad se proberu...
Micey Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Odesláno 3. března 2013 Zkusim potrápit paměť, chronologicky, ikdyž něco asi bude různě přeskákaný: Hamilton Khaki Breitling B-2 Ball Hydrocarbon TMT Hamilton Jazzmaster Chrono Eterna KonTiki GMT Steinhart Pilot Gold ed. Omega Seamaster chrono Eterna KonTiki XXL Perrelet Big Date LumTec M-500 Omega Aqua Terra s 8500 Archimede Deck Watch Alpina Startimer Hamilton Khaki Team Earth Jak si to tak po sobě čtu, skoro jsem si i myslel, že jich bylo víc. Budu se do toho muset opřít:)
jacob Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Odesláno 3. března 2013 (upraveno) Tak jsem se dostal Vážení k tomuto zapomenutému vláknu-zahlasoval jsem-zděsil jsem se a snad se proberu... Jak jseš na tom, Honzo :-)? Jako kolik kusů hodinek myslím. Upraveno 3. března 2013 uživatelem jacob
kdojinej Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Nevšiml jsem si, že by to tu někde bylo. Napadlo mě, že by bylo zajímavé, postovat sem fotky dokumentující pokud možno chronologický vývoj moribundusu. Je to někdy zajímavé ohlédnout se zpět, to se člověk až diví, co všechno vlastnil.Začnu s tím, co mám nafocené, monstra na vačudů fotil myslím gougy? a poslední foto mudmanu si s dovolením pujcim od shotika.
straspol Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 Tak koukám, dost ode zdi ke zdi, co? SZ
Ondrej71 Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 (upraveno) Pohledal jsem v iPadu a přidávám pár fotek mé chronocesty. Není tam úplne všechno, ale pár pěkných kousků ano :-) Upraveno 13. května 2013 uživatelem Ondrej71
financ Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 Jste to rozjeli. :-)Svoje fotky bych tu asi vkládal dlouho a na koláž jsem línej. Pár fotek mojí chronokrabičky. No je tam vidět vývoj... Jaro 2011 Jaro 2012 Jaro 2013
panedge Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 financ-tak to cumim,to je dobrej vyvoj,od Monster k Submarinerum....atd
lobak Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 Nevšiml jsem si, že by to tu někde bylo. Napadlo mě, že by bylo zajímavé, postovat sem fotky dokumentující pokud možno chronologický vývoj moribundusu. Je to někdy zajímavé ohlédnout se zpět, to se člověk až diví, co všechno vlastnil.Začnu s tím, co mám nafocené, monstra na vačudů fotil myslím gougy? a poslední foto mudmanu si s dovolením pujcim od shotika.No, ta fotka z blazince je symtomaticka ;-)))
kdojinej Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 Nechci brát místnímu jazykozpytci jeho práci, ale chvíli mi trvalo, než jsem pochopil co je "symtomaticka"
Fishi Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 Jste to rozjeli. :-)Svoje fotky bych tu asi vkládal dlouho a na koláž jsem línej. Pár fotek mojí chronokrabičky. No je tam vidět vývoj... Jaro 2011P1030199.JPG Jaro 2012msg-13546-046684800%201330381708.jpg Jaro 2013DSCN3827.JPG tak letos už máš teda z čeho vybírat, sám bych nevěděl co dřív, ale asi hamiltony, pak primky a nakonec rolexky
financ Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Fotku chronokrabičky dělám jednou za rok na jaře, ale když je ten konec roku, je čas na inventuru
Návštěvník Kamil Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Nevšiml jsem si, že by to tu někde bylo. Hledal jsi špatně, takže slučuji. Máme to i s anketou, můžete hlasovat.
Návštěvník Kamil Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 A abych nebyl offtopic, přidávám fotku mého prvního kufříku, některé jsou ještě z předchronomagového období. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
st1g Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Taky přispěji... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
st1g Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tmoris Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Takhle napastovany do jednoho vlakna k tomu muzu rict jedine. Husty. Fakt husty. Sent from my HTC using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se