Biges Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 (upraveno) Zdravím, jak mohu zrušit zobrazování "Recent Gallery Images"? Nebo to alespoň nějak zmenšit či přesunout na méně rušivé místo?V nejhorším nastavím filtr reklamy, ale ten mám jen doma. Dík Upraveno 27. května 2010 uživatelem Biges 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomag Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Zdravím, jak mohu zrušit zobrazování "Recent Gallery Images"? Nebo to alespoň nějak zmenšit či přesunout na méně rušivé místo? V nejhorším nastavím filtr reklamy, ale ten mám jen doma. Dík Já to přesunu a zmenším, jen musím přijít na to, jak, tak vydržte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 (upraveno) Ono by to nebylo špatný, kdyby ta galerie fungovala tak, jaký je její smysl - tedy by mohla suplovat vlákna typu "pochlubte se přírůstky", "co mám dnes na ruce"... Upraveno 27. května 2010 uživatelem bandicoot 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 (upraveno) Galerie mě naopak neruší a rád se na ní podívám, když už jsem z příspěvků vykoukaný, to potom obrázek potěší . Upraveno 27. května 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Mě by zase potěšilo, když by se v té galerce nahoře zobrazovaly všechny fotky přidané jako přílohy - ne jen ty umístěné do Galerie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Mě by zase potěšilo, když by se v té galerce nahoře zobrazovaly všechny fotky přidané jako přílohy - ne jen ty umístěné do Galerie. Jo, to by dávalo smysl. Něco jako poslední nahrané obrázky (kdekoli na fóru). Nové hodinky od Snowa, chlupatý pařáty členů, sem tam i vtípek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 27. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Já to přesunu a zmenším, jen musím přijít na to, jak, tak vydržte Dík! Každopádně by asi bylo dobré, kdyby to prostě bylo přesunutelné Nebo zmenšitelné nebo já nevím co. Jinak koukám, že jsem si nastavil, že mi má chodit upozorňování na odpovědi v tomto vlákně, ale kde nic, tu nic. Ne že by to bylo nějak zásadní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 27. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Možná by (pro začátek) stačilo, kdyby měla ta lišta (+) pro minimalizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 taky by nemuselo být špatné,kdyby se v liště od člena zobrazovala jenom jedna fotka.aby tam nebylo třeba pět tématicky stejných obrázků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se