Přejít na obsah

Aukce Prim Primátorky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dorazila mi TZ týkající se této akce, dovolím si cenu přesunout na začátek. Přiložené fotografie jsou ty, které už sem dal Frantik.

Ceny jednotlivých modelů:

Dámské PRIMÁTORKY - 9.480,- Kč s DPH

Pánské PRIMÁTORKY - 9.960,- Kč s DPH

Mechanické PRIMÁTORKY - 76.200,- Kč s DPH

Jo a na Aukru už běží aukce o Primátorky.

Primátorky a hodinky PRIM ? partnerství dvou českých legend

Společnost ELTON hodinářská z Nového Města nad Metují, výrobce hodinek tradiční české značky PRIM, se stala partnerem letošního ročníku legendárního veslařského závodu Primátorky. Při příležitosti konání 97 ročníku závodu připravil limitovanou kolekci sportovních náramkových hodinek.

PRIM a PRIMÁTORKY - toto slovní spojení jako by bylo předurčeno pro partnerství. Obsah těchto pojmů je sice na první pohled zcela odlišný ? hodinky x závod osmiveslic, přesto oba spojuje celá řada společných hodnot. Jistě mezi ně patří dlouhá tradice - první Primátorky se jely před 100 lety a hodinářskému závodu v Novém Městě nad Metují je poctivých 60 let - trpělivost, velké úsilí a touha uspět.

?Naší snahou, společně s organizátory tohoto výjimečného závodu, bylo pokusit se právě tyto významné charakteristiky zhmotnit v podobě unikátních hodinek. Vytvořili jsme speciální limitovanou kolekci 500 kusů hodinek PRIM, nazvané ? jak jinak ? PRIMÁTORKY,? říká Jiří Helikar, předseda představenstva společnosti ELTON hodinářská. Kolekce je tvořena třemi modely. Dámské a pánské náramkové hodinky v provedení s bateriovým strojkem doplňuje mistrovský kus - mechanické PRIMÁTORKY, ve kterých je použit nově vyvinutý mechanický strojek s automatickým nátahem PRIM, kalibr 98. Všechny tři modely spojuje jednotná grafika číselníku s charakteristickým logem PRIMÁTOREK a sportovní design pouzdra s dominantním otočným kroužkem. Dynamický vzhled hodinek je podpořen svébytným tvarem nožek pouzdra a uchycení koženého náramku. Hodinky jsou samozřejmě vodotěsné. ?Jak je již příznačné pro všechny hodinky PRIM, vyráběné v novoměstské továrně ELTON hodinářská, zákazník si může přát jejich individuální úpravy,? doplňuje Jiří Helikar.

Hodinky budou součásti odměn vítězům jednotlivých kategorií. Prodej PRIMÁTOREK bude zahájen 6.6.2010 a první kusy si budou moci příznivci hodinek PRIM i fandové závodu osmiveslic odnést přímo z nábřeží Vltavy.

První vyrobené hodinky z limitované edice PRIM ? PRIMÁTORKY má možnost získat každý, kdo chce zároveň přispěn na dobrou věc. V době od 1. do 7. června 2010 proběhne na www.primatorky.cz dobročinná aukce těchto hodinek, jejíž výtěžek podpoří prostřednictvím Nadace Leontinka zrakově postižené děti a sportovce.

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník YPO
Odesláno

Biges: Diky, aukce už bezi, takze hurá do toho Posted Image

Dokonce na Aukru - toš hyn sa ukáže reálná cena solitéru :D
Odesláno

Hrozná škoda té jediné fotky, co je v aukci. Ta je fakt mizerná.

Sami sobě srážejí cenu. Smutné.

Ale držím palce, ať se vydraží co nejlépe.

Je to tak. Nechal jsem je nafotit lépe. Zitra budou nove fotky!

Odesláno

Ty hodinky jsou skutecne bytelne. Pouzdro a luneta jsou skvele zpracovane, zlatý stroj zajimave kontrastuje se sportovnim pojetim hodinek. Je to zajimava kombinace. No uvidite!!! Posted Image

Odesláno

Dokonce na Aukru - toš hyn sa ukáže reálná cena solitéru :D

šrajtofli nešetřte, přihodit se nelekejte !! :D :D já myslím, že půjdou kolem 120.000,-

Je ale divný a typický, že udělají jeden kus jako mechaniky a prdnou tam dokonce i stejný cifr, jako na quartzky, aby to nebylo poznat, ani drobný facelift, jiná barva .... prostě quartzky s mechanikou - já nevím, nevím, už bychom k primu měli být přísnější....

Odesláno

"O značce PRIM

ELTON hodinářská, a.s., výrobce tradičních českých hodinek značky PRIM, je ryze česká soukromá firma, která je zakladatelem a zároveň jediným nositelem více než šedesátileté tradice výroby náramkových hodinek v České republice. ELTON hodinářská, a.s. navazuje na bohatou hodinářskou tradici východních Čech a ve své továrně v Novém Městě nad Metují ji nadále úspěšně rozvíjí. Za dobu šedesáti let své existence novoměstská hodinářská továrna vyrobila 14 miliónů náramkových hodinek PRIM. Kvalita všech našich hodinářských výrobků, jejich spolehlivost a odolnost, se významným způsobem přičinily o vybudování dobrého jména značky PRIM. Více o nás zde."

Toto je také zveřejněno na Aukru u aukce Primátorek. Jestli někdo klame (fejkuje), tak je to Elton hodinářská a.s., když se staví do pozice zakladatele výroby hodinek v ČR. V roce 1949, kdy vznikala výroba hodinek v původním Eltonu, nebyl nikdo z představitelů Elton_hod ani na světě, nová společnost vznikla 1.1.2000. Prostě si nová společnost přivlastnila veškeré zásluhy firmy staré. :thumbsdown_anim:

Odesláno

"O značce PRIM

ELTON hodinářská, a.s., výrobce tradičních českých hodinek značky PRIM, je ryze česká soukromá firma, která je zakladatelem a zároveň jediným nositelem více než šedesátileté tradice výroby náramkových hodinek v České republice. ELTON hodinářská, a.s. navazuje na bohatou hodinářskou tradici východních Čech a ve své továrně v Novém Městě nad Metují ji nadále úspěšně rozvíjí. Za dobu šedesáti let své existence novoměstská hodinářská továrna vyrobila 14 miliónů náramkových hodinek PRIM. Kvalita všech našich hodinářských výrobků, jejich spolehlivost a odolnost, se významným způsobem přičinily o vybudování dobrého jména značky PRIM. Více o nás zde."

Toto je také zveřejněno na Aukru u aukce Primátorek. Jestli někdo klame (fejkuje), tak je to Elton hodinářská a.s., když se staví do pozice zakladatele výroby hodinek v ČR. V roce 1949, kdy vznikala výroba hodinek v původním Eltonu, nebyl nikdo z představitelů Elton_hod ani na světě, nová společnost vznikla 1.1.2000. Prostě si nová společnost přivlastnila veškeré zásluhy firmy staré. :thumbsdown_anim:

Myslim, ze na tyto plky je dost prostoru v jinych vlaknech, neni snad potreba toto "věčné téma" rozebirat zde!

Odesláno

Kde jsou další fotky?

No možná by to se stříbrným strojkem vypadalo lépe, ale jak už jsem řekl, podle mně se tyhle hodinky nosit nebudou :) Možná jednou-dvakrát... ale třeba se pletu.

Odesláno

Kde jsou další fotky?

No možná by to se stříbrným strojkem vypadalo lépe, ale jak už jsem řekl, podle mně se tyhle hodinky nosit nebudou :) Možná jednou-dvakrát... ale třeba se pletu.

Dalsi fotky dodam zitra!

Odesláno

Dalsi fotky!!!!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Kejklik - dobrej pokus o flame, ale ve vlákně o leontince opravdu ne na místě.

Hele, ty hodinky mají fakt dvě tváře - jednu podle mne fakt krásný tvrďácký a ORIGINÁLNÍ pouzdro s lunetou - a pak nedomrlej ciferník s ručkama dioplomat, které fakt nějak k tomu zakulacenému pouzdru nepasujou - oni opravdu jedou primácký způsoby z normalizační éry - mám 10x10 dílů = 100 modelů :D :D

I když tedy, co je perfekt a DALŠÍ KROK KUPŘEDU, že zvětšením ciferníku má tento konečně symetrii a pěkné proporce a datumka neplove, nýbrž je přesně tam, kde má být, jářku ovšem tak tam prdnu to asymetrické logo ... :D

A pak že nejsou jediným dědicem výroby hodinek u nás.... co kejkliku ??

Jak mě v tom eltonu rozčilujou, to se nedá popsat :D - už jim chybí jen kousíčíček, docela jasnej krok, ale né, voni se zas schválně svezou o patro níž.

Á propó - jak to, že jsou tam teď jiný ručky, než na té první fotce ?? Už to vidím, na té první fotce je i uražený index u datumky - takže to budou asi ty dámský quartzky. Takže na aukru je jiný model, než co se draží??

Tak to prim nejsou nejžalostnější amatéři v partě - gratuluji leontince k pečlivé přípravě aukce, to snad není pravda, ono taky, když je to zadarmo, pro nebožáky, kdo by se staral.....

Odesláno

Kejklik - dobrej pokus o flame, ale ve vlákně o leontince opravdu ne na místě.

Hele, ty hodinky mají fakt dvě tváře - jednu podle mne fakt krásný tvrďácký a ORIGINÁLNÍ pouzdro s lunetou - a pak nedomrlej ciferník s ručkama dioplomat, které fakt nějak k tomu zakulacenému pouzdru nepasujou - oni opravdu jedou primácký způsoby z normalizační éry - mám 10x10 dílů = 100 modelů :D :D

I když tedy, co je perfekt a DALŠÍ KROK KUPŘEDU, že zvětšením ciferníku má tento konečně symetrii a pěkné proporce a datumka neplove, nýbrž je přesně tam, kde má být, jářku ovšem tak tam prdnu to asymetrické logo ... :D

A pak že nejsou jediným dědicem výroby hodinek u nás.... co kejkliku ??

Jak mě v tom eltonu rozčilujou, to se nedá popsat :D - už jim chybí jen kousíčíček, docela jasnej krok, ale né, voni se zas schválně svezou o patro níž.

Á propó - jak to, že jsou tam teď jiný ručky, než na té první fotce ?? Už to vidím, na té první fotce je i uražený index u datumky - takže to budou asi ty dámský quartzky. Takže na aukru je jiný model, než co se draží??

Tak to prim nejsou nejžalostnější amatéři v partě - gratuluji leontince k pečlivé přípravě aukce, to snad není pravda, ono taky, když je to zadarmo, pro nebožáky, kdo by se staral.....

Jo, mas pravdu. Jsou tam jine rucky. Pozadal jsem o vysvetleni!

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...