Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

medzi nami, toto sa aj predava niekde?  

Na ebay.com jich jsou mraky. Edit - tady máš jednoho fešáka.   KLIK 

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

medzi nami, toto sa aj predava niekde? ako je na tom europa? alebo je to len pre vyvolenych co sa radi hraju s autami?

I u nás je pár firem, co se zabývají dovozem, stačí trochu zagooglit, sice si člověk připlatí, ale většinou za tebe zařídí i tu byrokracii s tím spojenou, což je k nezaplacení.

Odesláno

Zatraceně Snow - dík za tohle vlákno a spoustu inspirace ;)

Nějak jsem to nevydržel, otevřel si vínko, natáhnul Sporty 1 a pustil si Bullita. Pěkně s pořádným zvukem, no paráda :evil:

Jinak co mne se týká, tak bych hlasoval za Charger 1968-1970 s mřížkou bez světel, to je prostě bomba :clap:

Odesláno

Jinak co mne se týká, tak bych hlasoval za Charger 1968-1970 s mřížkou bez světel, to je prostě bomba Posted Image

Mně se líbí Mustang GT500 aneb Eleanore z filmu 60 sekund. Škoda, že nemám vhodnou trojgaráž pro všechny auta co se mi líbí. Koukal jsem a v Německu jsou k mání za 70 000 Euro, což docela jde myslím.

Ale jinak Charger je taky krásnej.

Odesláno

Mně se líbí Mustang GT500 aneb Eleanore z filmu 60 sekund. Škoda, že nemám vhodnou trojgaráž pro všechny auta co se mi líbí. Koukal jsem a v Německu jsou k mání za 70 000 Euro, což docela jde myslím.

Ale jinak Charger je taky krásnej.

Jenom jedna zajímavost: Původní jméno Eleanor patřilo autu Ford Mustang Mach 1 (1973) který se objevil v původním filmu Gone in 60 seconds z roku 74' ( a kterej je mimochodem plnej aut co se objevují v tomhle vláknu). V novodobým remake filmu Gone in 60 seconds z roku 2000 filmaři ale obsadili do stejné role Mustang GT500 67', který je nyní za tu pravou Eleanor pokládán hlavně díky komerčnímu úspěchu filmu.

Původní Eleanor Mustang Mach 1 (73')

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Neviem, či ste to niekto zachytili, ale od 31.5.2010 už "Pontiac Motor Division" neexistuje. Tým sa uzatvára história dalšej slávnej značky.

Posted Image

Upraveno uživatelem dizi
Návštěvník Tada
Odesláno

No voni možná obsadili do toho remaku to auto z roku 1967 už jen proto, že vypadá asi o 100% líp :)

Od roku 1970 ty US auta jen degenerovala.

Odesláno

medzi nami, toto sa aj predava niekde? ako je na tom europa? alebo je to len pre vyvolenych co sa radi hraju s autami?

moj stryko byva v BA na kriznej. dvor ma tam kde je to stare velke silo a v tom arealy sidlia nejaki manici co tieto auta dovazaju z USA a davaju ich dokopy. par krat ked som bol na navsteve tak som nejake kusky videl. vie to narobit poriadny humbuk.

Odesláno

Neviem, či ste to niekto zachytili, ale od 31.5.2010 už "Pontiac Motor Division" neexistuje. Tým sa uzatvára história dalšej slávnej značky.

Ještě před vyřazením Pontiacu padla automobilka Oldsmobile a to 29.4.2004. Připomenu krásný model Toronado.

Oldsmobile Toronado 66

Oldsmobile Toronado 72

Odesláno

no, verim tomu :)

keby bol nejaky zraz niekde dajte ktosi vediet. rad by som to pozrel.

moj stryko byva v BA na kriznej. dvor ma tam kde je to stare velke silo a v tom arealy sidlia nejaki manici co tieto auta dovazaju z USA a davaju ich dokopy. par krat ked som bol na navsteve tak som nejake kusky videl. vie to narobit poriadny humbuk.

Odesláno

Jenom jedna zajímavost: Původní jméno Eleanor patřilo autu Ford Mustang Mach 1 (1973) který se objevil v původním filmu Gone in 60 seconds z roku 74' ( a kterej je mimochodem plnej aut co se objevují v tomhle vláknu). V novodobým remake filmu Gone in 60 seconds z roku 2000 filmaři ale obsadili do stejné role Mustang GT500 67', který je nyní za tu pravou Eleanor pokládán hlavně díky komerčnímu úspěchu filmu.

Původní Eleanor Mustang Mach 1 (73')

Okolo jednej pôvodnej Eleanor oranžovej farby, zašitej v autobazáre chodievam do práce. Pred chvíľou som bol po dcéru na stanici a cestou som mrkol či stojí na svojom mieste :sweatdrop: . Bola tam :thumbsup_anim: .
Návštěvník Snow
Odesláno

Okolo jednej pôvodnej Eleanor oranžovej farby, zašitej v autobazáre chodievam do práce. Pred chvíľou som bol po dcéru na stanici a cestou som mrkol či stojí na svojom mieste  :sweatdrop: . Bola tam  :thumbsup_anim: .

Co z toho plyne Posted Image Posted Image Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...