Honza.manta Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 O-la-la tak sem přendal strojek, nandal ručičky (děkuju za tip s propiskou) a všechno zdárně tiká a posouvá se, dokonce udělaj hodinu za 0:59 Zezadu sem lepidlem prcnul vrcholné dílo čínského průmyslu (viz foto) a zejtra až to nechám obkroužit jedno celý kolečko pro kontrolu, tak zapatlám díru těma součástkama co zbyly pro "dyzajn" a celý to zandat do pouzdra. Škoda jen že novej strojek zasahuje do průzoru a nemůžu tam vrátit kmitací kolečko, ale to se pořeší. Poslední problém bude vymyslet story pro přítelkyni proč tam chybí zlatý oscilační kolečko, ale to je detail, hlavně že mi zase jdou Hmmmm sakra že já marnil 4roky na gymplu, sem měl bejt hodinář Už se těším na fotky složených hodinek. A korunku tam taky přilepíš?
tumic Odesláno 11. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Už je přilepená, ten kousek co vylejzá ze strojku je zbytek tý ustřihlý a půdní sem taky ostřihl a nalepil na pouzdro hodine, seřizování bude ->vyndat baterku->počkat na vhodnej čas->zandat baterku, ale co mám ostatní hodinky na baterku tak stejně všechny jdou bez problému a seřizuju je jen na zimní/letní čas.
lib Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 tumic, dík! Takhle jsem se dlouho nezasmál!
tumic Odesláno 11. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2010 file:///C:/Users/Michal/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.pngfile:///C:/Users/Michal/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.pngfile:///C:/Users/Michal/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.pngKdyž už mám napíchlej foťák přidám vám ještě pár fotek, na první je původní strojek, ten sem na druhý komplet rozebral hledajíce závadu-tu sem samozřejmě nenašel, a na třetim obrázku je vlevo vidět zázrak čínskté techniky, ještě s korunkou a vyloupaný datumovky. Ty sem fixně nastavil na 27. a vlepil do okýnek (prostě se mi to datum líbilo) Ještě bych rád poděkoval ODS za epesní brýlový hadřík kterým jsem vše votřel, čínskému prodejci za ochotné předvedení strojků nejlevnějších hodinek a nožíku victorinox kterým jsem to celé rozdloubal
tumic Odesláno 12. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2010 hlásim konec, všechno je dolepeno a hodinky běží Musim se pochválit za pěkně odvedenou práci! výsledek viz příloha (snad mi ty ozubený kolečka neupadnou až budu dobíhat autobus) 1
filo-boxer Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Odesláno 12. června 2010 Jako sranda dobrý, ale neříkej mi, že z takových hodinek téhle příšernosti máš ještě radost. Jak jsi tohle mohl udělat s něčím k čemu máš, jak jsi psal, silný citový vztah?
tumic Odesláno 12. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2010 Tady je mezi náma asi trochu rozdíl. 99% lidí na tomhle foru svoje hodinky miluje, jejich tvar, strojek, tikání.... Tohle obdivuju, ale zatim sem do toho "nedorostl". Pro mě bylo od začátku hlavní aby hodinky šly, abych je mohl nosit. V hodinářství mi nepomohly (což chápu že se nechtěj srá.. s čínskym křápem) tak sem si musel pomoct sám. Pro někoho to je slepenej pazmecht, pro mě nejen že to je dárek od přítelkyně ale navíc něco co sem si teď sám vyrobil. Ok neni to nic za čim by se lidi otáčeli, ale zároveň si mysli že to můžu v klidu nosit aniž bych tim pohoršoval širokou veřejnost. Závěrem asi: sranda dobrá, ale příště si koupim pořádný hodinky
tumic Odesláno 12. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2010 děkuju, však jo sranda musí bejt a až se ti rozbijou hodinky víš na koho se obrátit :D 1
eskimak Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 Vdaka za vlakno, uz davno som sa takto nepobavil. So zatahenym dychom som to sledoval a az do poslednej chvile (fotky) som si nebol isty ci si z nas robis srandu alebo to myslis vazne .V kazdom pripade - ak Ti robia radost, tak gratulujem. Ja by som sa teda tymto smerom urcite nevybral .
Micey Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 Hehe, super, dík!! Rozzářil jsi moje pondělní ráno.. Víc takovejch fachmanů!
Honza.manta Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 hlásim konec, všechno je dolepeno a hodinky běží Musim se pochválit za pěkně odvedenou práci! výsledek viz příloha (snad mi ty ozubený kolečka neupadnou až budu dobíhat autobus) No nebojíš se, to se cení. A navíc jsi mne pobavil a to se cení 2x. Ale tvé metody mne děsí. Staráš se stejně i o auto?
tumic Odesláno 14. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2010 Starat se timhle stylem o auto, tak bych vám psal v lepšim případě z nemocnice ale je pravda že pár věcí v mém okolí již pocítilu sílu mé tvořivosti (a to sem měl na ZŠ z dílen dvojku na vízu) :D
eskimak Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 ... Ale tvé metody mne děsí. ... Tak to je presne to co som chcel napisat no nevedel som najst spravne slova Tvoje metody ma desia Okrem auta by som sa vyhol aj opravam elektrickych a plynovych rozvodov...
kleofash Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Tyjo, doufám, že se nezabýváš chovem nějakých živočichů (želvička nežere, tak jsem ji do krku nacpal psí granule a zapatlal silikonem, aby je nevyplivla) JEŽIŠ!!! Hej, v pohodě, řezal jsem se smíchy
pevo Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Nedá mi to, musím se přidat, celou dobu jsem měl pusu od ucha k uchu. A taky si to možná zaslouží posunout nahoru pro pozdě přišedší...
Diamondking Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Nedá mi to, musím se přidat, celou dobu jsem měl pusu od ucha k uchu. A taky si to možná zaslouží posunout nahoru pro pozdě přišedší... Ty wolle..to je masakr...přimlouvám se hodit celé vlákno do chronomagpamětihodností...jak mi to mohlo uniknout. Kutil Tim hadr. Krásně s humorem napsané
Martin Hruska Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 Cha chá! Teror! Trošku mi připomínáš toho týpka z Mládí v hajzlu Přímou cestou k cíli, na myšlení bude čas v důchodu!
Dr.Gaga Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 Tak to je mazec. Taky jsem přemýšlel, zda to autor myslí opravdu vážně. Dokonce jsem váhal, zda mu nemám nabídnout pomoc s opravou. Ale tohle mě totálně dostalo! Gratulace!
ddeejjvv Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 zdravím všechny, a hlavně uživatele Začátečníka, nasmál jsem se, fakt jo stalo se mi uplě to same, jinak bych tohle forum asi nikdy nenavstivil, jen jsem jeste nanasel odvahu se do toho pustit
pzhmark1 Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 No paráda!!! Taky jsem se málem udusil smíchy! Jsi fakt machr! Celý den byl dneska na ho..., ale tohle mě fakt spravilo! dík... Až budeš něco spravovat, tak to tady zase napiš! Zdravím a přeji hodně dalších takových oprav!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se