Přejít na obsah

WC 2010?  

86 hlasů

1. 1. Kdo vyhraje na WC 2010?

• KLDR
      11
    • Argentina
      16
    • Anglie
      2
    • Francie
      0
    • Německo
      16
    • Španělsko
      7
    • Mexico
      1
    • Brazílie
      11
    • Itálie
      2
    • Nizozemsko
      10
    • někdo jiný
      10

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Včera prohlásil někdo ze slovenských hráčů, že měli do druhého poločasu taktiku držet loptu co nejvíce na nohách a rozehrávat od brankáře . Když prohrávám tak sázet na obranu je blbost .Nakonec můžeme být rádi ,že to za nás vyžerou oni . A ještě perlička, dost často kecám s příbuznými " z tej malej zemi pod Tatrami". Máme domluvené časy na Skype kdy se tam přihlašujeme . No a od remízy z NZ se mi nějak vyhýbají . Chodí zřejmě v jiný čas a když je náhodou natrefím tak se hned odhlásí . Včera jsem si šel dolít skleničku vína a už nesvítíli . To samé bylo při hokejovém MS. Nakonec to vidíte tady, nikdo z toho jejich SS spolku se tu neobjevuje . Než by před cizincem řekli, že jejich hráči jsou kokoti a hrají blbě , tak drží bobříka mlčení. Edit , než jsem to napsal tak se tu 2 objevili .

toto nie je na ban?

edit: preklep

Upraveno uživatelem instant
  • Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

jeden viral, hlavne s nadhladom.. Dede to ponal jazykom tohto vlakna.

HonzoX: pochopitelne ze nasi hraju zufalo, bez systemu a na nahodu, trener sa sprava ako idiot a je to narodna sportova hanba, to my vsetci dobre vieme. ale takemu diskusnemu balvanovi ako si ty to tu nebude nikto vysvetlovat ani ti nahravat na urazajuce a xenofobne poznamky.

no, dufam ze si spokojny a mozes spokojne dalej masturbovat Posted Image

edit: obrazok

post-4112-127721240126.jpg

Upraveno uživatelem instant
  • Dát hlas 2
Odesláno

U sportu vždycky panují velké emoce, to znám moc dobře, ale tady, v jedné velké rodině, bychom se k sobě mohli chovat slušně. Omlouvám se, že moralizuju, když jsem tady krátce, ale nedalo mi to. U některých příspěvků jsem musel kroutit hlavou, byly úplně zbytečné.

Odesláno

Franzouzi, ti jedou.... po polocase 0:2 a vylouceny Yoann Gourcuff .....

Uz su uplne mimo. Myslim, ze to je taka "osudova" facka za Henryho rozhodujucu ruku proti Irom v barazi. Ale spominam si, ze raz na Euro(?) neuhrali v skupine takisto nic a sli domov.

Odesláno

No, oni tohle umí dobře. Doma se stanou mistry světa a hned nato v Japonsku / Korei nepostoupí ze skupiny. Ještě kdyby teď Slováci zplichtili a Paraguai prohrála (oboje asi sci-fi), to by byla bomba...

Odesláno

Pro me je toto mistrovstvi zatim nejake zvlastni,tymy od kterych jsem cekal,ze neco zahrajou nepredvadej naprosto vubec nic,treba jako JAR,Nigerie,Kamerun,Francie,Anglie poradne taky nic nezahrala,ani italove.Necekal jsem tedy ani buh vi jaky vysledek od slovaku,ale to ze si na mistrostvi pojedou jen tak zakopat jako nejaci maly kluci naplacku nekde na sidlisti sem moc taky necekal,sem z toho takovy rozpacity,neda se na to ani poradne sazet.Uvidime treba se to jeste rozjede

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Jaké to mohlo pro Henryho krásné a důstojné vyvrcholení reprezentační kariery - přiznat férově ruku. Stal by se legendou nejen pro fotbal....... že by svět byl přecijen spravedlivý ? - asi je to jen chvilkový dojem.

Hele, kdy čoboli vlítnou na špagetti ?? Doufám, že jim daj řádný maso, cejtím, že mají šanci, mám za to, že chlapci z pod Apenin jsou už taky dost rozkvašený. Chci vidět slzy !!!! Když ne fotbal, ten se nějak nekoná.

Upraveno uživatelem cigi
  • Hlasovat proti 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...