Harry Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Pro kamaráda, vášnivého a dobrého hráče šipek (účastní se i ME) jsem náhodně pořídil tuto obskurnost, kterou vám zde představuji Automatické hodinky J. Springs BEA004. Tato značka je nějakou dceřinnou společností Seiko, detaily neznám... Každopádně uvnitř je strojek Seiko zde označovaný jako Cal.Y675. Průměr 44mm, tloušťka 12mm, kovový náramek, průhledné dýnko. Co je na nich zajímavé, je především ciferník, který je jakousi miniaturou terče na šipky. Je plastický a má dokonce i označení bodových hodnot polí! Vteřinová ručka je pak velmi pěkně provedená jako "šipka". Celkově jsou poměrně solidně ulítlé a jako dárek pro už zmíněného kamaráda nemají chybu. Fotky jsem zkusmo a narychlo pořídil dnes venku, na sluníčku (teda ono zrovna moc nesvítí)...
Baker Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Silene , ale verim, ze kamarad bude nadsen.
mrakodrap Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Tak tohle přesně potřebuji pro kamaráda. Parádní dárek. Kde se to dá koupit prosím?
bandicoot Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Ulítlý to je, ale zpracování a detail v naprostým pořádku.Vždycky se mi líbí, když nějaká tematicky zaměřená blbůstka je pojatá na úrovni.A ne jak myslivecký kvarcky s potiskem divočáka.
vraby Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 J Springs Bfa001 Billiard Chronograph
vlasta66 Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 J SPRINGS Roulette Chronograph BFA006
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se