Přejít na obsah

REPUTACE

Návštěvník YPO

Reputace  

129 hlasů

1. 1. Chci reputaci tak jak je teď

• ANO
      23
    • NE
      106
  2. 2. Chci transparentní reputaci

• ANO
      67
    • NE
      62
  3. 3. Nechci žádnou reputaci

• ANO
      74
    • NE
      49

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 249
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

měl jsem taky excelent, ale souhlas s tím že to bylo na nic, je dobře, že reputace skončila :) vím o členech, kteří jen z důvodů stupidních mínusů radši nic moc nepsali a to bylo fakt docela smutný

Odesláno

měl jsem taky excelent, ale souhlas s tím že to bylo na nic, je dobře, že reputace skončila :) vím o členech, kteří jen z důvodů stupidních mínusů radši nic moc nepsali a to bylo fakt docela smutný

souhlas, konečně tu můžeme svobodně psát :) hned se na ty Steinharty vrhnu :P

Odesláno

souhlas, konečně tu můžeme svobodně psát :) hned se na ty Steinharty vrhnu :P

mě spíš zarazilo, když se rozdávaly mínusy i ve vlákně humor, beru že je tady moře členů různého věku a rozdílných názorů, ale aby se nějakej žlučovitej děděk, bez smyslu pro humor, podílel na mý reputaci...to bylo asi fakt něco špatně.
Odesláno

Asi to bylo myšleno tak, že sběrač udělá ve fotovlákně (libovolném jiném vlákně) "Waaauu" či "fuuj" - a Ty tento projev budeš muset hodnotit slovně a tím vlákno plevelit, případně ponecháš bez odezvy a bude to bráno jako norma.

Jen bych chtěl připomenout, že tu máme NĚKOLIK moderátorů. To by podle mě na podchycení sběračů mělo stačit. Navíc tvoje úvaha má trošku logický trhliny. Pokud by existovalo plus a mínus, jaký smysl by mělo pro sběrače na ně klikat? Tím jim přece posty nepřibudou. A když nebudou vzdychat u fotek, budou pouštět ty svoje pindy někde jindy. Nebo třeba otevírat pět let starý vlákna. Však to známe. Opakuju - máme tady moderátory.

Ne všechna vlákna jsou zakládána proto, aby se člověk vytahoval jen svýma fotkama. Některé jsou tématická, viz odkazy v mém podpisu.

To, co jsi napsal, tak nějak nechápu. Já myslel, že se tady o hodinkách chceme bavit a ne jen pěknýmu obrázku naklikat pluska a vošklivejm mínuska. Co to komu dá? Co se z toho kdo dozví?

A k tomu odkazu v tvým podpisu... Trochu vedle, ne? Tobě tam jako lidi nic nepíšou? Já tam textu vidím dost. A je přece jedno, jestli ti zrovna v tomhle případě píšou, že jsou pěkný hodinky a ne fotky. ;)

Odesláno

mě spíš zarazilo, když se rozdávali mínusy i ve vlákně humor, beru že je tady moře členů různého věku a rozdílných názorů, ale aby se nějakej žlučovitej děděk, bez smyslu pro humor, podílel na mý reputaci...to bylo asi fakt něco špatně.

mně ze všeho nejvíc vadilo když se dávali mínusy v prodejních vláknech, to jsem měl opravdu chuť začít to tam rozdávat, každýmu se líbí jiný hodinky...

Odesláno

Myslim ze ak by bolo udelovanie bodov transparentne, ubudli by minusy za vselijake somariny, napr. predajne vlakna a vtipy vo vlakne humor, atd. ako uz spomenuli predo mnou.

Inak mi reputacia nejako chybat nebude, mam uz rozhlad na koho sa da spolahnut.

Návštěvník Tada
Odesláno

tisicovku tusim nezvladl, takze absolutni fail

Dosáhl, jenže ti kazišuci mi pak zase začali dávat plusy :D

Odesláno

Nešlo by radši napsat nějakej názor? Nebo to tady místo příspěvků za chvíli bude plus jedna a mínus jedna...

+1

(nemohl jsem si pomoct :D ) , promin

Odesláno

Já si na ty mínusy a plusy už zvyknul. Moc jsem jich sice nedal, ale přece jen bylo možné podle nich někdy ohodnotit skutečného exota, kterych se tady na foru posledni dobou vyrojilo pozehnane. No ale vetsina byla proti, takze je to asi demokratické Posted Image

Odesláno

-1 (nevidim rozdíl mezi okopírovaným designem v podání Rotary a v podání Steinhart, a že já jich za Rotary dostal požehnaně)

Ja taky ne. Nicmene moje hodnoceni se vztahovalo k tomu, ze se nekdo sem bal psat, aby nedostal minus. V takovem pripade je snad lepsi, ze nic nepsal.
Odesláno

Asi to bylo myšleno tak, že sběrač udělá ve fotovlákně (libovolném jiném vlákně) "Waaauu" či "fuuj" - a Ty tento projev budeš muset hodnotit slovně a tím vlákno plevelit, případně ponecháš bez odezvy a bude to bráno jako norma.

Přesně jsi to trefil gougy,tak jsem to myslel /bohužel jsem došel domů až teď a nemohl se dřív vyjádřit/.
Odesláno

Zpětně vzato, pokud by se Reputace užívala bez "blbnutí", tak to byl velmi elegantní způsob, jak dát najevo, že se mi něčí názor zdá rozumný bez toho, abych plevelil vlákno příspěvky jako třeba oblíbeným "Ano", "Joj", "Wow", "Ne", "Fuj", apd. Někdy opravdu je namístě (v zájmu fóra) dát najevo sílu nějakého názoru - ale, škoda, bylo to spíše zneužito k osobním útokům. Tomu by mohlo udělat přítrž jen obnovení Reputace, ale adresné, kde by bylo vidět, kdo ji udělil.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...