Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

prosím o pomoc s nákupem hodinek Omega. Poměrně dlouho jsem se přes různá jiná vlákna osměloval požádat o pomoc. Vím, že podobné žádosti jsou na fóru poměrně časté, takže se přidávám další :-(. Nejsem na Chronomagu dlouho, ale postupně jsem se propracoval k přání pořídit si hodinky Omega tedy přesněji: Omega Seamaster Professional.

Potřebuji hodinky na každodenní nošení a nosím denně oblek, takže hledám kompromis, něco mezi hodinkami na volný čas a do práce. Jedny oblekovky vlastním a aktuálně denně používám, ovšem na volný čas je to děs a běs.

Jsem praktický člověk, hodinky chci opravdu denně nosit, takže rozhodně mi nebudou vadit použité v dobrém stavu. Jak se znám, kdybych dal těch příslušných cca 60.000,-- Kč za nové ( možná víc), měl bych tendenci z nich udělat ležák, který bych se bál denně nosit. Navíc chci automaty, takže denní nošení bude nezbytné.

Pokud se tu tedy najde někdo, kdo by mi byl ochoten pomoci, neumím anglicky, a v nákupech na ebay se vůbec nevyznám, budu velmi rád. Moje představa je výběr příslušných hodinek po domluvě, následně zaplacení a doručení. Samozřejmě počítám s příslušnou provizí za zprostředkování obchodu - vše také po domluvě. Zároveň bych uvítal i případné další info.

Zatím Vám moc děkuji :smile_anim: .L.

Odesláno

Tak s výběrem nepomůžu (anglicky taky neumím, ale německy ano), ale kdybys chtěl pomoci se zaplacením, tak to je jiná. Mám smlouvu s devizovou společností, kde platím za převod kamkoliv jen 100 Kč (v bance počítej od 250 Kč nahoru) a kurzy lepší než v bance (a o hodně lepší než mikroplatební systémy typu PayPal a pod.).

Jo, raději se vyhni PayPay - poslední dobou mají nějaké problémy.

Odesláno

Ahoj, dík za odpověď. Myslíš, že by jsi mohl prověřit na ebay nabídku a příp. doporučit? Já se v tom fakt vůbec nevyznám a protože to bude zřejmě jediný nákup, ani tomu nechci věnovat čas. Navíc nevím jak ověřit solidnost prodejce!

Odesláno

Ahoj, dík za odpověď. Myslíš, že by jsi mohl prověřit na ebay nabídku a příp. doporučit? Já se v tom fakt vůbec nevyznám a protože to bude zřejmě jediný nákup, ani tomu nechci věnovat čas. Navíc nevím jak ověřit solidnost prodejce!

Ahoj, vůbec se toho neboj, skoč na eBay, do vyhledavače si dej požadovaný typ hodinek a ono Ti to samo vyklíčuje nabídky. Solidnost prodejce ověříš velmi snadno tak, že si vybereš prodejce, který má za sebou hodně prodaných položek v oblasti hodinek a hodnocení kupujících co nejblíže ke 100%. Tohle určitě zvládneš hravě a alespoň se to naučíš.

Odesláno

Díky pánové, už jsem to posunul a pohybuju se přesně dle návodu na ebay. To by bylo. Když dojdu k rozhodnutí, můžu se obrátit o pomoc:-). Předem děkuji.L.

Odesláno (upraveno)

Při nákupu mimo EU počítej s potenciálními vícenáklady - VAT. Já teď mám na celnici Omegy z USA, od soukromé osoby, deklarovaná hodnota jako dar 280 USD a jsem zvědavý, zda budu něco doplácet.

Edit: Jinak pokud bys byl z okolí jihomoravské metropole, tak pomoc s nákupem přes eBay není problém :-)

Upraveno uživatelem brett
Odesláno

No to bohuzel neni, jmryshi je z Japonska.

Mělo by to být posílané z UK:

"Shipping will be made from London, UK via Royal Mail,

Shipping fee will be a flat 5GBP with in UK, and 18GBP for all international shipments.

Shipping insurance is included in above fee."

Odesláno

Mělo by to být posílané z UK:

"Shipping will be made from London, UK via Royal Mail,

Shipping fee will be a flat 5GBP with in UK, and 18GBP for all international shipments.

Shipping insurance is included in above fee."

Ano melo :)

Stejny prodejce, tentokrat ze slunne Kalifornie.

Pokud nema pobocky po celem svete, tak hodinky vzdy dorazi z Japonska.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...