Přejít na obsah

OMEGA SEAMASTER DIVER 300M AUTOMATIC WATCH 2254.50

Doporučené příspěvky

Odesláno

Trefil jsi to skoro přesně.A omlouvat se za narážky nemusíš,máš na to svůj názor o kterém já nepolemizuji.Nicméně u toho jmenovaného modelu jsem sledoval aukci na ebay,tedy mluvím o 2254.50 a cena byla cca.1400 usd.Stav psal 95%,vlasové škrábance na tahu,luneta i sklo bez poškození,výroba 2001,kompletní balení.

Odesláno
  V 28. 7. 2010 v 14:58, 'olson21' napsal:

Trefil jsi to skoro přesně.A omlouvat se za narážky nemusíš,máš na to svůj názor o kterém já nepolemizuji.Nicméně u toho jmenovaného modelu jsem sledoval aukci na ebay,tedy mluvím o 2254.50 a cena byla cca.1400 usd.Stav psal 95%,vlasové škrábance na tahu,luneta i sklo bez poškození,výroba 2001,kompletní balení.

Dik, jsem rad ze jsi vyrovnany jedinec ;) Zpet k tikancum: cena 1400 neni uplne nejmin, ale je dost dobre mozne, ze bude realna. Sice tu nekdo nedavno tvrdil, ze jdou koupit snad do 20 tis, ale to me prijde jako podsazene, podle me jdou pomalu do ceny, zvlast kompetni baleni s mirnym opotrebenim. Toho se neboj, na servisu je dokazou vypucovat do stavu "nove", sam jsem byl prekvapen jak dokonale to je opraveno, pokud vtyp neni extra hluboky.

Pokud mas moznost je koupit v US a vyhnout se platbe DPH, US trh je asi jasna volba. Zkus to sledovat trochu dyl, mozna pockej az uplyne prazdninova lekla doba a diveri se vratej z plazi do kanclu ;)

Nebudes litovat, jsou to paradni hodinky, ja si je koupil jeste pred objevenim Chronomagu a od te doby cekam, kdy objevim neco co me vic zaujme a ja je prodam, ale nic takoveho se kupodivu doposud nestalo ;)

Odesláno
  V 29. 7. 2010 v 11:36, 'Seamaster' napsal:

Dik, jsem rad ze jsi vyrovnany jedinec ;) Zpet k tikancum: cena 1400 neni uplne nejmin, ale je dost dobre mozne, ze bude realna. Sice tu nekdo nedavno tvrdil, ze jdou koupit snad do 20 tis, ale to me prijde jako podsazene, podle me jdou pomalu do ceny, zvlast kompetni baleni s mirnym opotrebenim. Toho se neboj, na servisu je dokazou vypucovat do stavu "nove", sam jsem byl prekvapen jak dokonale to je opraveno, pokud vtyp neni extra hluboky.

Pokud mas moznost je koupit v US a vyhnout se platbe DPH, US trh je asi jasna volba. Zkus to sledovat trochu dyl, mozna pockej az uplyne prazdninova lekla doba a diveri se vratej z plazi do kanclu ;)

Nebudes litovat, jsou to paradni hodinky, ja si je koupil jeste pred objevenim Chronomagu a od te doby cekam, kdy objevim neco co me vic zaujme a ja je prodam, ale nic takoveho se kupodivu doposud nestalo ;)

A co PO, ty jim jsou myslim vzhledove nejblize (tvar indexu)?

Odesláno

diky za optani, mam i PO:-) Ty jsou taky fajn, machrindexem o neco vys, coz je nekdy klad a jindy zapor, kdezto SMP jsou podle me vic decentni, univerzalnejsi. Kdyby neco muselo z domu, SMP to nebudou.

Odesláno

SMP správná volba. Co jsem tu před pár měsíci koupil, ještě jsem je nesundal ( žena se na mě zlobí, že jí v noci svítí do očí indexy a ručičky). Ale co naplat, jsou to nádherný cibule. Myslím, že jsem si udělal trvalou radost. A je bezva, že je jí tu s kým sdílet :)

• po měsících...
Odesláno

Zdravím všechny,bohužel tyto hodinky,jsem doposud nezískal a zřejmě to už ani nestihnu.Nevím proč,ale nikdo z prodávajících,je nechce posílat do destinace,kde se zrovna nacházím.Zkoušel jsem se kouknout i na Amazon,ale tam je to zase někde jinde cenově.Proto se obracím do fora mezi Vás,zda se jich někdo nehodlá nyní,nebo v brzké době zbavit za rozumnou cenu.Do 2 týdnů,budu zcela určitě v republice,tak bychom se mohli domluvit.Prferoval bych,pokud se někdo najde,osobní předání.Nebráním se ale ani jiným modelům SMP,nicméně určitě automaty.Předem děkuji i za upozornění na možný prodej SMP někoho jiného.Rád se dozvím veškeré možné informace.

Odesláno
  V 19. 10. 2010 v 6:47, 'olson21' napsal:

Zdravím všechny,bohužel tyto hodinky,jsem doposud nezískal a zřejmě to už ani nestihnu.Nevím proč,ale nikdo z prodávajících,je nechce posílat do destinace,kde se zrovna nacházím.Zkoušel jsem se kouknout i na Amazon,ale tam je to zase někde jinde cenově.Proto se obracím do fora mezi Vás,zda se jich někdo nehodlá nyní,nebo v brzké době zbavit za rozumnou cenu.Do 2 týdnů,budu zcela určitě v republice,tak bychom se mohli domluvit.Prferoval bych,pokud se někdo najde,osobní předání.Nebráním se ale ani jiným modelům SMP,nicméně určitě automaty.Předem děkuji i za upozornění na možný prodej SMP někoho jiného.Rád se dozvím veškeré možné informace.

Zrovna máš jedny podobné v prodeji - mrkni do sekce prodej ;)

Odesláno
  V 19. 10. 2010 v 6:51, 'Peta-Biker' napsal:

Zrovna máš jedny podobné v prodeji - mrkni do sekce prodej ;)

Ano,vím o nich,děkuji,ale dával jsem přednost modelu 2254.50.Co se týče prodávaného exempláře,polemizoval bych o ceně vzhledem ke stáří a stavu,nicméně jsem je v realitě neviděl.Můžu se samozřejmě mýlit,tudíž mne bez ohledů klidně uveďte na "pravou míru",ale vycházím z cen ebay(usa,de),kde se ta cena nijak výrazně mezi sebou neliší.Tyto hodinky,které se zde nabízejí,ji celkem výrazně překračují,i po samozřejmém přičtení veškerých manipulačních poplatků prodejců.Nicméně,pokud sdílíte jiný názor,velmi rád si ho poslechnu a přiučím se.
Odesláno (upraveno)
  V 19. 10. 2010 v 7:04, 'olson21' napsal:

Ano,vím o nich,děkuji,ale dával jsem přednost modelu 2254.50.Co se týče prodávaného exempláře,polemizoval bych o ceně vzhledem ke stáří a stavu,nicméně jsem je v realitě neviděl.Můžu se samozřejmě mýlit,tudíž mne bez ohledů klidně uveďte na "pravou míru",ale vycházím z cen ebay(usa,de),kde se ta cena nijak výrazně mezi sebou neliší.Tyto hodinky,které se zde nabízejí,ji celkem výrazně překračují,i po samozřejmém přičtení veškerých manipulačních poplatků prodejců.Nicméně,pokud sdílíte jiný názor,velmi rád si ho poslechnu a přiučím se.

2531.80 se kolem 25k pobyhuje v podobném stáří a stavu. Pokud to nespěchá, tak bych zkusil vydržet - ty 2254.50 tady na fóru pár lidí má, třeba je někdo bude prodávat.

*Přiznám se, že ceny na e-bayi toho modelu už nesleduju, dříve jsem jej hodně sledoval a chtěl a takřka nikdy v rozumném stavu a s jasným původem neskončila cena pod 28-29k.

**Pak jsem se už na to vyprd, něco přidal a koupil nové Planet Oceany a nelituju.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
  V 19. 10. 2010 v 7:22, 'Peta-Biker' napsal:

2531.80 se kolem 25k pobyhuje v podobném stáří a stavu. Pokud to nespěchá, tak bych zkusil vydržet - ty 2254.50 tady na fóru pár lidí má, třeba je někdo bude prodávat.

*Přiznám se, že ceny na e-bayi toho modelu už nesleduju, dříve jsem jej hodně sledoval a chtěl a takřka nikdy v rozumném stavu a s jasným původem neskončila cena pod 28-29k.

**Pak jsem se už na to vyprd, něco přidal a koupil nové Planet Oceany a nelituju.

Abych pravdu řekl,sledoval jsem je tak před 1,5 měsícem na us ebay,jsou sice starší,ale celkem i ve stejném stavu,a prodávaly se kolem 1400 usd,co jsem tady již dříve uváděl.Pak jsem musel ale odjet do pustiny a vrátil jsem se před pár dny a net mi jede až dnes.A jelikož se vracím zpět za necelý týden,nestihnu již nic objednat,nehledě na skutečnost,kterou jsem uvedl výše.PO jsou samozřejmě zase o řád výše,takže jsem o nic neuvažoval,navíc,SMP jsou mi nějak blíž svou jednoduchostí.
Odesláno

Tak jsem projížděl ebay a třeba jsem našel aukci skončenou s 2264.50 za 1050 usd.Je to sice quartz,ale cena o lecčem napovídá.

Odesláno
  V 19. 10. 2010 v 10:35, 'Churchill' napsal:

Cena napovídá právě o tom, že je to kvartz :)

jo a držím palce. Když tak si vzpomeň na Forresta :D

Příteli,tak to sedí :smile_anim: ,dělám to v jednom kuse :gunsmilie: .K těm tiktakům,já to jen chtěl srovnat k těm 1400 usd,co jsem psal za ty 2254.50.Přijde mi to celkem adekvátní rozdíl.
Odesláno

Může mi někdo pls,vysvětlit přesnou funkci a účel heliového ventilu?Také by mne zajímalo,jak často je třeba helium obnovovat.A v neposlední řadě,jak je to z red-pointem na dýnku.Přdem dík všem za info.

Odesláno

Je tady na to tema mnoho debat, staci pouzivat fci Hledani ;) Ve zkratce:

1) He ventil: neni to o tom, ze by tim ty hodinky byly plneny, prave naopak, He ventil umoznuje odchod helia z hodinek po hlubinnych ponorech.

2) red dot - tecka pecetidla mezi dynkem a telem hodinek, fabricka pannenska blana, plomba.

3) blue dot - dtto, jen ji ted pouzivaji autorizovane servisy po garancnim servisu a prodlouzeni zaruky odalsi dva roky

Odesláno

Ohledně toho red-dotu.Jsou jím pečetěny všechny hodinky omega,bez vyjímky?Narazil jsem na prodejce na ebay.de,který se dušuje,že jsou hodinky neotevírány od koupě v kamenném obchodě v Německu,ale red-dot ani žádnou jinou fabrickou,či autorizovaného servisu pečeť nemají.

Odesláno

Mely by to mit vsecky od cca roku 2000 vejs myslim, znamenat to nic nemusi, muze se to odloupnout pri nejakym cisteni urputnym... jen abys necekal nejakou studentskou pecet - jedna se skutecne o cca 0,5mm velkou tecku..

Odesláno
  V 22. 10. 2010 v 9:26, 'Seamaster' napsal:

Mely by to mit vsecky od cca roku 2000 vejs myslim, znamenat to nic nemusi, muze se to odloupnout pri nejakym cisteni urputnym... jen abys necekal nejakou studentskou pecet - jedna se skutecne o cca 0,5mm velkou tecku..

Tak jak to vypadá vím,ale právě mě zarazilo to,že ten red-dot tam nebyl,ikdyž to byly hodinky cca.5 let staré.Ty by ho měly mít.Pokud je možné,že se to sloupne i nadměrným pocením,pak se to částečně vysvětluje.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...